- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 34
ayy cnm o senin hoslugundan senin kalbinin guzelligi geldm aliyorm incirleriHadi sifaaa olsun insallaaaah ne tatlisin yaa :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cnm o senin hoslugundan senin kalbinin guzelligi geldm aliyorm incirleriHadi sifaaa olsun insallaaaah ne tatlisin yaa :))))
Ayy çok zor vallahi Allahım yerini doldursun inşallah sözün bittiği yer yaşamadan kimse anlamazBirkaç Gün önce burda bir arkadasımda düsük yaptı. Kürtaj oldu çok üzüldüm ona da.avucdolusudua
ayy cnm o senin hoslugundan senin kalbinin guzelligi geldm aliyorm incirleri
Aynen Öyle ve düsük yaptığı akşam direk beni aredı.2ay öncesi geldi kendimi kötü hissettim. Kendim ve yasadıklarım direk canlandı gözümdeeAyy çok zor vallahi Allahım yerini doldursun inşallah sözün bittiği yer yaşamadan kimse anlamaz
azim var cunku bebeklere bayiliyorm rabbim yuzumuzu guldursun ins.bakalm ikna edermiym :)Helal kız sana :)) şifa olur inşallah sen de azim gördüm bi kere :)) doktorun tavsiyesini bile yaparsin eşini ikna edersin o derece :))
amin cnm sagol insallah son bulur artik hem aileme hemde evladima kavusmayi istiyorumEtmem mi canm allah yardımcın olsun bana özelden ismini yaz sen inşallah meleğin tutunur sana acıların derdin son bulur ❤❤
asilamadan dolayi umutlusun sen cnm normaldir .Vallahi çok haklisin bu güne kadar hep öyle yaptım ama bu ay çok ilginç geliyo herşey kendimi tutamıyorum
Aynen Öyle ve düsük yaptığı akşam direk beni aredı.2ay öncesi geldi kendimi kötü hissettim. Kendim ve yasadıklarım direk canlandı gözümdee
azim var cunku bebeklere bayiliyorm rabbim yuzumuzu guldursun ins.bakalm ikna edermiym :)
Tamam canım atarım nolur dua edinAdaşimmmm canım inşallah hamilesindirrr yarın ilk idrarinla yap resmi at lutfennn meraktsn çatlarim vallahi :)))
asilamadan dolayi umutlusun sen cnm normaldir .
ama sana bi tavsiye vereyim mi? cok fazla kendini kaptirma olurmu tatlim .
her iki ihtimalede hazirla kendini.insallah tutunmustur ama olmazsada saglik olsun.
devam edersin .sonu mutluluk olacak bizim hikayemizin.
Ayşemmmmm canımmmmmmmmm 2016 senin yılın olsun inşaallah hem ailene hemde bebişlerine kavusursn canım benimamin cnm sagol insallah son bulur artik hem aileme hemde evladima kavusmayi istiyorum
RABBIM nasip ederse 2016 bana ugurlu gelir insallah.ismim ayse cnm.dua et bakalim hamissin kabul olur ins.
Tamam canım atarım nolur dua edin
ayy cnm insallah yaa artik nereyi dusunecegmi sasirdim.Ayşemmmmm canımmmmmmmmm 2016 senin yılın olsun inşaallah hem ailene hemde bebişlerine kavusursn canım benim
azim var cunku bebeklere bayiliyorm rabbim yuzumuzu guldursun ins.bakalm ikna edermiym :)
İnşallah o da olacak sen niye gelemiordun ki Türkiye yeayy cnm insallah yaa artik nereyi dusunecegmi sasirdim.
rabbim sevindirsin bizleri insallah hayirlisiyla minigimi kucagima alip aileme kavussam ne iyi olur dimiii
Şimdi test yapsam olur mu ki acabaŞimdi dua ettim berfinimmm :))) Allahım kabul etsin inşallah sen de bana et
valla al bendende o kadar heeİnşallah canım ikisine de hazırım desem yalan olur hamileysem inanmam çok zamanı alır :))))) hatta tahlillerimde çıksa bile benim değil derim :)))))
İnşallah bu sene karnında bebişlerine geleceksin türkiye ye ailen hem gelişine hem bebişine sevinç gözyaşları dökecek inşallah inşallah inşallah Rabbim gönlünden ne geçiyorsa neyin hasreti varsa kismetine yazsınayy cnm insallah yaa artik nereyi dusunecegmi sasirdim.
rabbim sevindirsin bizleri insallah hayirlisiyla minigimi kucagima alip aileme kavussam ne iyi olur dimiii
Şimdi test yapsam olur mu ki acaba