- 9 Ocak 2016
- 15
- 38
- 3
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi Olmaya çalışıyorum bakalım. Durumum şimdilik idare eder. On beş tatilde kontrole gitmek istiyorm. Her ihtimale karşıCanimm iyiyim sen nasilsin ? :) durumun nasil
cok sukur rabbim insallah hayirli zamanda verir bidw kocayi buna ikna etmek lazm cok yorgun oluuo inciri duymamistm bi deneyeyim bakalim bu ayi atlamamak lazim :)Hoş geldin canım. Coook sukur Allaha herşey temizmis :-* o zaman ne yap biliyon mu bu ay hamile kalırsın inşallah gerek kalmaz ama incir gerçekten çok faydalı günde iki ya da uç tane yesen yumurtanın büyütür :)
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım gittim idrar testi aldım hemen günlerim hiç şaşmaz
Iyi Olmaya çalışıyorum bakalım. Durumum şimdilik idare eder. On beş tatilde kontrole gitmek istiyorm. Her ihtimale karşı
cok sukur rabbim insallah hayirli zamanda verir bidw kocayi buna ikna etmek lazm cok yorgun oluuo inciri duymamistm bi deneyeyim bakalim bu ayi atlamamak lazim :)
ben Kurtaj dolayısıyla aslında bekliyorum biraz daha. vucudun toplanması için. ihtimale karsı gitcem. Adetliyken neden görünmek gerekiyor kiCanimm adetteyken gorunmen gerekmiyor muydu?
ben Kurtaj dolayısıyla aslında bekliyorum biraz daha. vucudun toplanması için. ihtimale karsı gitcem. Adetliyken neden görünmek gerekiyor ki
hmm.ya düşükden dolayı cesaret edemiyorum.doktorum öyle birsey demedi ama düsününce folik asite başlayalım falan dedi.Ben baska bir ilde genel kontrol için gidicem yinede nasipse. Yinede adetliyken mi çocuk düsünüyoruz diye gitmek mi lazımAaaa... Canım normalde çocuk tedavisi için 3. Gün çağırıyorlar yumurtanın durumuna gore tedavi uyguluyorlar
hmm.ya düşükden dolayı cesaret edemiyorum.doktorum öyle birsey demedi ama düsününce folik asite başlayalım falan dedi.Ben baska bir ilde genel kontrol için gidicem yinede nasipse. Yinede adetliyken mi çocuk düsünüyoruz diye gitmek mi lazım
cok sukur rabbim insallah hayirli zamanda verir bidw kocayi buna ikna etmek lazm cok yorgun oluuo inciri duymamistm bi deneyeyim bakalim bu ayi atlamamak lazim :)Hoş geldin canım. Coook sukur Allaha herşey temizmis :-* o zaman ne yap biliyon mu bu ay hamile kalırsın inşallah gerek kalmaz ama incir gerçekten çok faydalı günde iki ya da uç tane yesen yumurtanın büyütür :)
benim adamin aklini almak cok zor messekatli is :) hadi bakalim hemen simdi kuruyemisciye gidiyorm ve incir aloyorumAklını al adamın :)))))))) vallah kullanan çok kişi var ben bile canlı ornegim ignesiz ilaçsız 18-19 mm büyüdü yumurtam :) incir yedim 2 tane AC karinla
cok sukur rabbim insallah hayirli zamanda verir bidw kocayi buna ikna etmek lazm cok yorgun oluuo inciri duymamistm bi deneyeyim bakalim bu ayi atlamamak lazim :)
benim adamin aklini almak cok zor messekatli is :) hadi bakalim hemen simdi kuruyemisciye gidiyorm ve incir aloyorum
Etmem mi canm allah yardımcın olsun bana özelden ismini yaz sen inşallah meleğin tutunur sana acıların derdin son bulur ❤❤darisi basimiza insallah cnm.
dogal yolla umidim kalmadi da bari tup bebek guzel sonuclansin yarabbimmmmm......
dusundukce icim bi tuhaf oluyo.olumsuz olma ihtimali bile cildirtiyo beni .ya pisman olursam.
en azindan 5 yildir her ay adetlerimi merakla bekliyorum.tedavi sonrasi yipranmaktan cooookk korkuyorum.
duana talibim taze hamis annemizzz.... bol dua et bizlere lutfen...
Hmm Anladım canım aklımda bulunsun. Hayırlısı artıkEvet canım doktor çocuk tedavisi icin 3. Gün çağırıyor genelde doktra gider söylersin gittiğin zaman çocuk istiyoruz böyle böyle gebelik geçirdim falan yumurtalara bakiyo rahimine bakiyo 3. Gün :) aklında bulunsun bitanem
ivettt gidiyorum tabikiEssah mi kız hemen gidiyon mu kuru yemisciye :))))) al ye vallah ise yarıyı diyim sana
Etmem mi canm allah yardımcın olsun bana özelden ismini yaz sen inşallah meleğin tutunur sana acıların derdin son bulur ❤❤
Hmm Anladım canım aklımda bulunsun. Hayırlısı artık
ivettt gidiyorum tabiki
Birkaç Gün önce burda bir arkadasımda düsük yaptı. Kürtaj oldu çok üzüldüm ona da.avucdolusuduaHmm Anladım canım aklımda bulunsun. Hayırlısı artık
Birkaç Gün önce burda bir arkadasımda düsük yaptı. Kürtaj oldu çok üzüldüm ona da.avucdolusuduaAynen canım hayırlısı olsun insallaaaah :)