- 9 Ocak 2016
- 15
- 38
- 3
- 33
Merhaba kızlar bende 24 yaşındayım 5 yıldır evliyim 3,5 yıldır çocuğumuz olmuyor eşimde bende bütün doktorlara gittik hiçbir sorun yok
Adassiniz ya ondan kanin kaynamistr berfik :)Canimm benimm hoş geldin aramıza :) çok sevdim ben seni yaaaaa :))) ben de 6 ay sonra 5 yılım bitiyo evleneli hiç korunmadik. Doktorlar ne ilaç veriyi hangi tedavileri gecirdiniz?
Canmm hosgeldiiinnn aramiza rabbim sana da ins nasip etsn.. bat ne zman listemize eklesinMerhaba kızlar bende 24 yaşındayım 5 yıldır evliyim 3,5 yıldır çocuğumuz olmuyor eşimde bende bütün doktorlara gittik hiçbir sorun yok
Hoş bulduk canım bat 11 OcakCanmm hosgeldiiinnn aramiza rabbim sana da ins nasip etsn.. bat ne zman listemize eklesinBerf0o0o senide
Bende seni çok sevdim canımmmCanimm benimm hoş geldin aramıza :) çok sevdim ben seni yaaaaa :))) ben de 6 ay sonra 5 yılım bitiyo evleneli hiç korunmadik. Doktorlar ne ilaç veriyi hangi tedavileri gecirdiniz?
Adassiniz ya ondan kanin kaynamistr berfik :)
Bende seni çok sevdim canımmmhiç ilaç vermediler sadece testler yaptılar hepsi temiz çıktı ama olmuyor her ay hüsran yaşıyoruz tüp bebek düşündük ailem daha yaşın genç dedi bakalım bu ay inşallah tutar
Gaziantepteyim burda pek bakmıyorlar soğan kürü kullandım bir işe yaramadıCanım benim rahim filmi çektirdin mi? Peki bitkisel neler yaptın. Doktor nasıl ilaç vermez biz çocuk istiyoruz tedavi olmak istiyoruz diyip gidin bence ne kadar iyi olsa da ilaçtan başlıyorlar sonra klomen+ iğne + catlatma ignesi+ aşılama en son tüp bebek neden ilgilenmediler hangi ildesin?
canım nekadarlık evlisin? ne kadardır çocuk arzunuz var?Gaziantepteyim burda pek bakmıyorlar soğan kürü kullandım bir işe yaramadı
ah bir bırakabilsem!!slm kizlar bende 24 yasindayim yaslarimiz yakin diye yaziyorum rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin mutlaka herkes soylemistir ama bi de ben soyleyim tamamen psikolojik oldugunu dusunuyorum akisina birakin allahin izniyle olur insallah rabbim kucaginizi doldursun hayirlisila dualarim sizinle
İnşallah tutar ama bence tüp bebek için geç kalma derim cunkü yaşın genc olması tüp bebek te başarı orani cok yuksek oluyo çok bekleme derim sebepsiz infertilite olupta bu yaşta tüp bebek yaptiran çok kişi var cok fazla bekleme derimBende seni çok sevdim canımmmhiç ilaç vermediler sadece testler yaptılar hepsi temiz çıktı ama olmuyor her ay hüsran yaşıyoruz tüp bebek düşündük ailem daha yaşın genç dedi bakalım bu ay inşallah tutar
Gaziantepteyim burda pek bakmıyorlar soğan kürü kullandım bir işe yaramadı
Berf0o0o canım nasılsın? kanama geçti mi?
slm kizlar bende 24 yasindayim yaslarimiz yakin diye yaziyorum rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin mutlaka herkes soylemistir ama bi de ben soyleyim tamamen psikolojik oldugunu dusunuyorum akisina birakin allahin izniyle olur insallah rabbim kucaginizi doldursun hayirlisila dualarim sizinle
İnşallah tutar ama bence tüp bebek için geç kalma derim cunkü yaşın genc olması tüp bebek te başarı orani cok yuksek oluyo çok bekleme derim sebepsiz infertilite olupta bu yaşta tüp bebek yaptiran çok kişi var cok fazla bekleme derim
1-2 ay daha beklemek istiyorum yine bir umut belki doğal yolla olurİnşallah tutar ama bence tüp bebek için geç kalma derim cunkü yaşın genc olması tüp bebek te başarı orani cok yuksek oluyo çok bekleme derim sebepsiz infertilite olupta bu yaşta tüp bebek yaptiran çok kişi var cok fazla bekleme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?