• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba kızlar bende 24 yaşındayım 5 yıldır evliyim 3,5 yıldır çocuğumuz olmuyor eşimde bende bütün doktorlara gittik hiçbir sorun yok

Canimm benimm hoş geldin aramıza :) çok sevdim ben seni yaaaaa :))) ben de 6 ay sonra 5 yılım bitiyo evleneli hiç korunmadik. Doktorlar ne ilaç veriyi hangi tedavileri gecirdiniz?

Canimm benimm hoş geldin aramıza :) çok sevdim ben seni yaaaaa :))) ben de 6 ay sonra 5 yılım bitiyo evleneli hiç korunmadik. Doktorlar ne ilaç veriyi hangi tedavileri gecirdiniz?
Bende seni çok sevdim canımmm :KK200: hiç ilaç vermediler sadece testler yaptılar hepsi temiz çıktı ama olmuyor her ay hüsran yaşıyoruz tüp bebek düşündük ailem daha yaşın genç dedi bakalım bu ay inşallah tutar

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz:anneadayı::KK46:

Ronya ranya Ronya ranya = 1 Ocak:anneadayı:
Hifa erva Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = Beklemede
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen hijabiqueen = 9 Ocak
GURBET KUSU GURBET KUSU =10 Ocak
Berfindogalar Berfindogalar = 11 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
M melsa9387 = 21 Ocak
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 21 Ocak
hadinur hadinur = 22 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara mavikara = 25 Ocak
TospaAnnesi TospaAnnesi =30 ocak
ElifAhsen02 ElifAhsen02 =9 Şubat

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz :KK54:

Bende seni çok sevdim canımmm :KK200: hiç ilaç vermediler sadece testler yaptılar hepsi temiz çıktı ama olmuyor her ay hüsran yaşıyoruz tüp bebek düşündük ailem daha yaşın genç dedi bakalım bu ay inşallah tutar

Canım benim rahim filmi çektirdin mi? Peki bitkisel neler yaptın. Doktor nasıl ilaç vermez biz çocuk istiyoruz tedavi olmak istiyoruz diyip gidin bence ne kadar iyi olsa da ilaçtan başlıyorlar sonra klomen+ iğne + catlatma ignesi+ aşılama en son tüp bebek neden ilgilenmediler hangi ildesin?

Canım benim rahim filmi çektirdin mi? Peki bitkisel neler yaptın. Doktor nasıl ilaç vermez biz çocuk istiyoruz tedavi olmak istiyoruz diyip gidin bence ne kadar iyi olsa da ilaçtan başlıyorlar sonra klomen+ iğne + catlatma ignesi+ aşılama en son tüp bebek neden ilgilenmediler hangi ildesin?
Gaziantepteyim burda pek bakmıyorlar soğan kürü kullandım bir işe yaramadı

slm kizlar bende 24 yasindayim yaslarimiz yakin diye yaziyorum rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin mutlaka herkes soylemistir ama bi de ben soyleyim tamamen psikolojik oldugunu dusunuyorum akisina birakin allahin izniyle olur insallah rabbim kucaginizi doldursun hayirlisila dualarim sizinle

slm kizlar bende 24 yasindayim yaslarimiz yakin diye yaziyorum rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin mutlaka herkes soylemistir ama bi de ben soyleyim tamamen psikolojik oldugunu dusunuyorum akisina birakin allahin izniyle olur insallah rabbim kucaginizi doldursun hayirlisila dualarim sizinle
ah bir bırakabilsem!!

İnşallah tutar ama bence tüp bebek için geç kalma derim cunkü yaşın genc olması tüp bebek te başarı orani cok yuksek oluyo çok bekleme derim sebepsiz infertilite olupta bu yaşta tüp bebek yaptiran çok kişi var cok fazla bekleme derim

Gaziantepteyim burda pek bakmıyorlar soğan kürü kullandım bir işe yaramadı

Canimm bununda vardır elbet bi sebebi Allahım o sebebi kaldirsin inşallah hücrelere güç kuvvet versin :-* gaziantepte gitmem gereken iyi doktorlar araştır bence çünkü 3 buçuk senedir olmuyo diyosun ve hiç ilaç vermediler canım skldi bu duruma :(

Merhaba canım evet kesinlikle doğru ne zaman kafa rahatsa o zaman oluyo ciddi bi sağlık problemi yoksa tabi Allahım duani kabul eylesin kardeşim :-*

İnşallah tutar ama bence tüp bebek için geç kalma derim cunkü yaşın genc olması tüp bebek te başarı orani cok yuksek oluyo çok bekleme derim sebepsiz infertilite olupta bu yaşta tüp bebek yaptiran çok kişi var cok fazla bekleme derim

Hu huuuu canimm ne durumdasın :)

1-2 ay daha beklemek istiyorum yine bir umut belki doğal yolla olur

Back