• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım hamileliğin ilk aylarında kabızlık yaşamıştm ben
Canim ya bende ilk kaybettigim bebegimde kabizdim tabi onun hamilelik belirtisi oldugunu bilmiyordum zaten tesadufen ogrenmistim hamile oldugumu simdi de acaba dedim kabiz yuzunden ama kanda cikmadi bas agrisindan ölüyorum migren var ne olur ne olmaz diye ilac bile icmedim icimde hep bi unut var ama bu da digerleri gibi bosa cikacak biliyorum :KK61:

Canim ya bende ilk kaybettigim bebegimde kabizdim tabi onun hamilelik belirtisi oldugunu bilmiyordum zaten tesadufen ogrenmistim hamile oldugumu simdi de acaba dedim kabiz yuzunden ama kanda cikmadi bas agrisindan ölüyorum migren var ne olur ne olmaz diye ilac bile icmedim icimde hep bi unut var ama bu da digerleri gibi bosa cikacak biliyorum :KK61:
Kaç gün geçti Canm adetn

Kizlar ben geldim magazada sayim var stok giriyorum koca gün nette takilamiyorum kan testi de yaptirdim 2 gün önce negatif ve hala adet olmadim hayir ilacla geliyordu neden gelmedi acaba doktora aldim randevu ama 21 ine anca o zaman izin kullanabiliyorum isten cok samimi bi arkadasimin da cikmamisti gecikince 1 hafta sonra yine yapti cikti birkac kisi de daha olmus burada okudum dua ediyorum oyle birsey olsun diye ama hic belirtim yok cok afedersiniz kabizdim sonra ishal oldum bu bi belirti olabilir mi? Umut iste ya

Canım dedigin gibi çok gordum burda hatta çok ilginç biri yazmıştı adet tarihinde kan veriyo negatif bi hafta sonra yapio ki 3 haftalık hamileymis :))

Canım dedigin gibi çok gordum burda hatta çok ilginç biri yazmıştı adet tarihinde kan veriyo negatif bi hafta sonra yapio ki 3 haftalık hamileymis :))
Ay insallah canim ya cok yakin bi arkadasim da yin 18 inde yaptirmisti cikmadi 24 unde yaptiriyor hamile cikiyor Rabbim büyük ona siginmaktan baska birsey gelmiyor elden dualarimiz cevirmesin ins kapisindan o cok buyuk belki acir halime

Ay insallah canim ya cok yakin bi arkadasim da yin 18 inde yaptirmisti cikmadi 24 unde yaptiriyor hamile cikiyor Rabbim büyük ona siginmaktan baska birsey gelmiyor elden dualarimiz cevirmesin ins kapisindan o cok buyuk belki acir halime

Canimm benim ben iyiyim elhamdülillah evet Dinleniyorum sancim oluyo iki gün boyunca lekelenmem oldu bu güne kadar da sancim inşallah hamisimdir size de umut olurum :KK33: insallaaaah sen de öyle olmuştur inşallah hamilesindirrr sana supriz yapar bebisin:KK46:

Canimm vallah bazen Ayağım buuzz gibi oluyo battaniye olduğu halde sonra karnima bi sancı giriyo bi solda bi sağda

Canimm benim ben iyiyim elhamdülillah evet Dinleniyorum sancim oluyo iki gün boyunca lekelenmem oldu bu güne kadar da sancim inşallah hamisimdir size de umut olurum :KK33: insallaaaah sen de öyle olmuştur inşallah hamilesindirrr sana supriz yapar bebisin:KK46:
Insallah canim ya Rabbim hepimize nasip etsin ins sagli sollu agrilar haa ins ikiz yegenlerim gelir benimmmm :21:

Insallah canim ya Rabbim hepimize nasip etsin ins sagli sollu agrilar haa ins ikiz yegenlerim gelir benimmmm :21:

:)))) hahaha kız 6 güne kadar anca dolleniyo benim rahimim çok hassas hemen sanciyo rahim filmi cektirmistim bir hafta sancim oldu hatta 8-9 gün surdu lekelenmem bir hafta surdu çok hassasim demek ki :)))

Kizlar merhaba nasilsiniz? ☺ benimde adete on gun var sabah itibari ile 9 gun kalicak.. Benimde dun geceden ve bugub sabahtan beri sag kasigimda bi sanci var bacagima kadr vuruyordu.. Ovu testi kullandim bu ay degerlendirdik hic boa gecirmedik bakalim... İnsaallah tutmustur agrilarim ondandir☺ cunku normal de benim bu kadr agrim olmaz hatta hic olmaz..adet olcagimi adet olcagm gün olmadan bi kac dk once agriyla hissederim. O kadrcik yani.. Umutlandim iyice ama rabbim insaallah bosa cikarmaz..hayirli ise nasip eder insaallah..sizinle paylasayim istedim... Takip ediorm ne zanandri ama yazmak tekrar bugune nasip oldu ve bayagi uzun oldu☺☺

Back