• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

33 oldum canım. ..

Amin bitanem amin. ..Suna inanırım RABBİM nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez. ..biliyorum olucak sizinde benimde kucagimiz dolucak. ..Bu cuma gecesinin yüzü suyu hurmetine RABBİM sesimizi duysun inşallah öncelikle sizlerin sonra tüm isteyenlerin ve daha sonra da benim kucagimizi doldursun hayırlısı ile inşallah. ..duâ larim sizlerle canım benim :). ..

Yaa sen ne güzel dua ettin bu hayırlı günün hayirli saatinde Allahım kabul eylesin insallaaaah güzel yurekliiii ablaaamm :-* bat tarihi derken adet tarihini sordum listemkz var uğur getirir dedik :))) bi de doktor ne diyo ?

Merhaba hoş geldin :-* evet bebis istiyorum 23 yaşındayım 4 yıl 6 aydır evliyim hiç korunmadik istiyorum hem de çok istiyorum dün aşılama oldum inşallah dualarim Allah katında kabul duyurulur da hayiisindan sağlıklısından nasip olur Allahım aratmasin kimseye. Maşallah Allahım kızını bagislasin inşallah bi tane de yolda mi? :)
Rabbim dualarını geri çevirmesin inşallah bilirim o piklojiyi ben evliliğimin 4 senesinde kızımı aldm kucağıma alana kadarda neler yaşadm Rabbim biliyor çok zor bir süreç ama emin ol Rabbim mukafatını veriyor yeterki sabret kızımı mucizemi kucağıma alanı 6 ay oldu ve ben tekrar sürpriz bir şekilde hamile kaldm şimdi hamileyim çok farklı bir duygu bir zamanlar olmazken şimdi üst üstte herhalde sabrın mükafatı bu Rabbim isteyen herkese nasip etsin

KıZ b yaşlandım düşün bak 29 oldum eşim desen 34 biz kocasik bildlgin

Bismillaaah daha gençliğinin ennnn guzeeel anindasin vallaaah bence hiç öyle düşünme mütevazı olma :-* :-* Allahım beraber yaslanmayi nasıl etsin hayırlı çocuklara anne baba olursunuz insallah

Rabbim dualarını geri çevirmesin inşallah bilirim o piklojiyi ben evliliğimin 4 senesinde kızımı aldm kucağıma alana kadarda neler yaşadm Rabbim biliyor çok zor bir süreç ama emin ol Rabbim mukafatını veriyor yeterki sabret kızımı mucizemi kucağıma alanı 6 ay oldu ve ben tekrar sürpriz bir şekilde hamile kaldm şimdi hamileyim çok farklı bir duygu bir zamanlar olmazken şimdi üst üstte herhalde sabrın mükafatı bu Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ayy tuylerim diken diken oldu maşallah yaaa suphanallaaah Allahım bagislasin karnındaki bebisu de hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah evet çok zor inşallah isteyen herkes te ben de alirim mukafatini en guzeliyle yaa ne güzel gerçekten naxar degmesin Allahim bagislaisn peki zor olur mu sütten kesmek daha Minnacık kuzunn

Yaa sen ne güzel dua ettin bu hayırlı günün hayirli saatinde Allahım kabul eylesin insallaaaah güzel yurekliiii ablaaamm :-* bat tarihi derken adet tarihini sordum listemkz var uğur getirir dedik :))) bi de doktor ne diyo ?
Aralık 17 sinde adet oldum ama işte 15 gün sonra 1 ocakta tekrar oldum hangi tarih geçerli bilmiyorum yazın siz. ..sebepsiz infertilite neler yaptım neler bil bilsen ahh ahh ama hiç bir zaman neden demedim ve her ay umutlarımi tekrar tekrar yeserttim çok şükür rabbime hayırlısi boyleymis zaten umutsuz yaşanmaz güzelim. ..ve müminin mümine ettiği duâ kabul olurmuş ee kimin duâ si kabul olur bilinmez o yüzden dualarim sizinle ve tüm isteyenlerle her zaman. ...

Ayy tuylerim diken diken oldu maşallah yaaa suphanallaaah Allahım bagislasin karnındaki bebisu de hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah evet çok zor inşallah isteyen herkes te ben de alirim mukafatini en guzeliyle yaa ne güzel gerçekten naxar degmesin Allahim bagislaisn peki zor olur mu sütten kesmek daha Minnacık kuzunn
Rabbim kuzuna sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu uzun bir ömür versin inşallah canım ve karnındaki yavruyu sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim :)

Aralık 17 sinde adet oldum ama işte 15 gün sonra 1 ocakta tekrar oldum hangi tarih geçerli bilmiyorum yazın siz. ..sebepsiz infertilite neler yaptım neler bil bilsen ahh ahh ama hiç bir zaman neden demedim ve her ay umutlarımi tekrar tekrar yeserttim çok şükür rabbime hayırlısi boyleymis zaten umutsuz yaşanmaz güzelim. ..ve müminin mümine ettiği duâ kabul olurmuş ee kimin duâ si kabul olur bilinmez o yüzden dualarim sizinle ve tüm isteyenlerle her zaman. ...

Allahım dualarimizi kabul eylesin katında sağlıklı hayırlı neslimizi devam ettiren evlatlarimiz olsun. Ablam sana gore kısa bir zaman benim istemem inan bir yıl da 10 yılda çok zor beklemek sabırla beklemek inançla beklemek çok zor ben de senin gibi cok umutlaniyodum ama 4-5 aydır artık umudunu dizginledim elimden geleni yapıyorum takdir Allahın Allah razı olsun senden insallah

Rabbim kuzuna sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu uzun bir ömür versin inşallah canım ve karnındaki yavruyu sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim :)

Benim değil bana yazan arkadaş ikinciye hamileydi ondan :))) ahh Allah mi soylettirdi acaba :)))) acaba hamilemi olcam yaaa anaaam nasilll kipir kipir oldummm :)))

Benim değil bana yazan arkadaş ikinciye hamileydi ondan :))) ahh Allah mi soylettirdi acaba :)))) acaba hamilemi olcam yaaa anaaam nasilll kipir kipir oldummm :)))
Inşallah canım hayırlısı olsun kimbilir belkide RABBİM soyletti inşallah ne verirse hayırlısini versin RABBİM hazinesinde boldur inşallah bizede gönderir meleklerimizi. ..

Sagol canm darısı başınıza böyle arka arkaya vallah dediğim gibi çok farklı bir duygu ilk biraz üzüldüm kızım için ama bir zamanlarken olmadığı günleri düşündükçe kabullendi bu sürpriz hamileliği kızım çok küçük emmiyodu zaten gece uyku sersemi biraz emiyo sütten kesmek zor olmicak gibi doktor hamileliğin 3 ayına kadar emzirebilirsin dedi canm gerçeten moral çok önemli biliyomusun ben sizin gibi bir sorunda yaşamasm benim rahmim alınacaktı kızımdan önce doktor alalm rahmi dedi ben almayn çocuğum olmasn ama umudum olsun diye çok ağladm ve aldrmadm tedavilerde çok zor günlerle atlatk ve şimdi mucizelerim mucizelerim var bunları yazdm sizin umudunuz hiç eksilmesin diye Rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Inşallah canım hayırlısı olsun kimbilir belkide RABBİM soyletti inşallah ne verirse hayırlısini versin RABBİM hazinesinde boldur inşallah bizede gönderir meleklerimizi. ..

Amiiiinnn canım ablaam Allah razı olsun inşallah bir an önce gelsinler de ne çok beklediğimizin mükafatı olsunlar :-* ♥♥♥

Sagol canm darısı başınıza böyle arka arkaya vallah dediğim gibi çok farklı bir duygu ilk biraz üzüldüm kızım için ama bir zamanlarken olmadığı günleri düşündükçe kabullendi bu sürpriz hamileliği kızım çok küçük emmiyodu zaten gece uyku sersemi biraz emiyo sütten kesmek zor olmicak gibi doktor hamileliğin 3 ayına kadar emzirebilirsin dedi canm gerçeten moral çok önemli biliyomusun ben sizin gibi bir sorunda yaşamasm benim rahmim alınacaktı kızımdan önce doktor alalm rahmi dedi ben almayn çocuğum olmasn ama umudum olsun diye çok ağladm ve aldrmadm tedavilerde çok zor günlerle atlatk ve şimdi mucizelerim mucizelerim var bunları yazdm sizin umudunuz hiç eksilmesin diye Rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Canimmm benim yaa :KK43: çok Duygulandım gerçekten senin gibi sorunlar yazamadim Allahım yasatmasin çok sukur atlatmissin elhamdülillah umudun da olmus bebisin de olmus ikincisi de geliyo Allahim nelere Kadir. Darisi bizlerin de basina insallah ♥♥♥bence en güzeli arka arkaya olması başını açarsak biz de öyle düşünüyoruz tabi takdiri ilahi bize neyi uygun gormusse artık.

Kızlar dün yazmıştım ya have rengi akıntı vardı sabah WC ye gittimde kan geldi ve belim sol kaşığın çok ağrıyo ise bile gidemedi günlük pedde az var ama tuvaletimi yaptığında neden gldi ne oluyordu kızlar çok korkuyorum :(

Kızlar dün yazmıştım ya have rengi akıntı vardı sabah WC ye gittimde kan geldi ve belim sol kaşığın çok ağrıyo ise bile gidemedi günlük pedde az var ama tuvaletimi yaptığında neden gldi ne oluyordu kızlar çok korkuyorum :KK43:
CNM adet baslangicidir belki.
korkma .bat in ne zamandi?

21 inde cnm hiç sasmazdi ki
bazen stresten olabilir cnm.
yada diger aydan kalan yumurta gec catlamistir.
insallah tekrarlamaz cnm.
bende son bi kac aydir adet oncesi lekeler goruyorum.adet gecikmesi yasiyorum.
sanirim hep stresten oluyor.daha once hic boyle olmazdi gununde hastalanirdim.

GURBET post: 44522989 .!.:
bazen stresten olabilir cnm.
yada diger aydan kalan yumurta gec catlamistir.
insallah tekrarlamaz cnm.
bende son bi kac aydir adet oncesi lekeler goruyorum.adet gecikmesi yasiyorum.
sanirim hep stresten oluyor.daha once hic boyle olmazdi gununde hastalanirdim.
Tesekkur ederim kotu bsy olmaz insallah

Kizlar gercekten birseyleri olsun diye ön sıraya almiycaksin.Olacagina oncesindede rabbimize birakacaksin.Gecen hafta dr a gittim birseyin yok anne olabilirsin bekle ddi.Arkasindan oramda sivilce.Dünde idrarimda yanma basladi bugun dr a tekrar gttim enfeksiyon bol miktarda.isin kötü yanı bu hafta yumurtlama haftam iliskiyi kestik rahatsizlanmalrimdan dolayi:( bu ayda boyle gecti.Allahim nasip edecegi gunu bilir.Acele etmiycem planlamiycam artik....

Kızlar dün yazmıştım ya have rengi akıntı vardı sabah WC ye gittimde kan geldi ve belim sol kaşığın çok ağrıyo ise bile gidemedi günlük pedde az var ama tuvaletimi yaptığında neden gldi ne oluyordu kızlar çok korkuyorum :KK43:

Canım benim korkma sanırım yumurtlama donemindesin ve yumurtan catlamis olabilir biraz bekle canım korkma tamam mi :-*

Back