• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

bende gelen giden yok kuzum sende durumlar nedir Berf0o0o Berf0o0o

Melisaacan bu gün senin günün kuzum gelen giden yok belirtilerin ne durumda çok merak ediyorum :) kuzum ben aynı sancim oluyo o kadar nedenini hiç bilmiyorum inşallah kuzucugum tutunuyodur :) senden de haber alırız inşallah bebis haberini

Hu huuuu canimm ne durumdasın :)
Ben hastanye gidp duruym cnm eşim dende bir sürü test istedi üroloji bölümü bide sgkdn fln evraklar istediler kosturup durym cnm bu ayn 25 inde son Zoledex ignesi vurulcm sonra tedaviye baslicaklar cnm sen ne durumdasn asıl test ne zamn yapcan :-)

E="avucdolusudua, post: 44544415, member: 673370"]Melisaacan bu gün senin günün kuzum gelen giden yok belirtilerin ne durumda çok merak ediyorum :) kuzum ben aynı sancim oluyo o kadar nedenini hiç bilmiyorum inşallah kuzucugum tutunuyodur :) senden de haber alırız inşallah bebis haberini[/QUOTE]
Canim benim batı da 9 şubat olarak gunceller misin

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz:anneadayı::KK46:

Ronya ranya Ronya ranya = 1 Ocak:anneadayı:
B bebegim-gel = BEKLEMEDE :KK15:
I imeraFera24 = GECİKMELİ
Melisa1995 Melisa1995 = 9 Ocak
GURBET KUSU GURBET KUSU =10 Ocak
Berfindogalar Berfindogalar = 11 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
M melsa9387 = 21 Ocak
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 21 Ocak
hadinur hadinur = 22 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara mavikara = 25 Ocak
@SedanuR54 =30 ocak
hijabiqueen hijabiqueen = 8 Şubat
ElifAhsen02 ElifAhsen02 = 8 Şubat
Hifa erva Hifa erva = 9 Şubat

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz :KK54:

2 yıldır olmuyordu canm üç klomen bir aşılama dan sonra normal yolla geldi meleğim ufacık bir ümidim yokken hemde. Yaptığım tek şey incir kürüydü çok şükür Rabbim bana nasip etti tez zaman da sizlere nasip etsin inşallah stres yapmayın nolursunuz
darisi basimiza insallah cnm.
dogal yolla umidim kalmadi da bari tup bebek guzel sonuclansin yarabbimmmmm......
dusundukce icim bi tuhaf oluyo.olumsuz olma ihtimali bile cildirtiyo beni .ya pisman olursam.
en azindan 5 yildir her ay adetlerimi merakla bekliyorum.tedavi sonrasi yipranmaktan cooookk korkuyorum.
duana talibim taze hamis annemizzz.... bol dua et bizlere lutfen...

Bizde iyiyiz canım son günlerin skıntıları var tabi
aaa dogum zamanimi geldiii....
ayy cok guzel telaslar yasiyosundur simdi seeennnn...
allahim bizede nasip etsin o duygulari.insallah kolay dogum olur senin icinde cnm.

aaa dogum zamanimi geldiii....
ayy cok guzel telaslar yasiyosundur simdi seeennnn...
allahim bizede nasip etsin o duygulari.insallah kolay dogum olur senin icinde cnm.
Pazartesi 37 haftalık olcak canım inşallah ne kadar istemesemde sezeryan gözüküyor smdilk

Kizlar ben geldim magazada sayim var stok giriyorum koca gün nette takilamiyorum kan testi de yaptirdim 2 gün önce negatif ve hala adet olmadim hayir ilacla geliyordu neden gelmedi acaba doktora aldim randevu ama 21 ine anca o zaman izin kullanabiliyorum isten cok samimi bi arkadasimin da cikmamisti gecikince 1 hafta sonra yine yapti cikti birkac kisi de daha olmus burada okudum dua ediyorum oyle birsey olsun diye ama hic belirtim yok cok afedersiniz kabizdim sonra ishal oldum bu bi belirti olabilir mi? Umut iste ya

Kizlar ben geldim magazada sayim var stok giriyorum koca gün nette takilamiyorum kan testi de yaptirdim 2 gün önce negatif ve hala adet olmadim hayir ilacla geliyordu neden gelmedi acaba doktora aldim randevu ama 21 ine anca o zaman izin kullanabiliyorum isten cok samimi bi arkadasimin da cikmamisti gecikince 1 hafta sonra yine yapti cikti birkac kisi de daha olmus burada okudum dua ediyorum oyle birsey olsun diye ama hic belirtim yok cok afedersiniz kabizdim sonra ishal oldum bu bi belirti olabilir mi? Umut iste ya
Canım hamileliğin ilk aylarında kabızlık yaşamıştm ben

Back