- 5 Ocak 2016
- 250
- 166
- 23
- 33
aminn cnm insallahMerhaba canım evet kesinlikle doğru ne zaman kafa rahatsa o zaman oluyo ciddi bi sağlık problemi yoksa tabi Allahım duani kabul eylesin kardeşim :-*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn cnm insallahMerhaba canım evet kesinlikle doğru ne zaman kafa rahatsa o zaman oluyo ciddi bi sağlık problemi yoksa tabi Allahım duani kabul eylesin kardeşim :-*
bende gelen giden yok kuzum sende durumlar nedir Berf0o0o
Ben hastanye gidp duruym cnm eşim dende bir sürü test istedi üroloji bölümü bide sgkdn fln evraklar istediler kosturup durym cnm bu ayn 25 inde son Zoledex ignesi vurulcm sonra tedaviye baslicaklar cnm sen ne durumdasn asıl test ne zamn yapcanHu huuuu canimm ne durumdasın :)
İnşallah olur cnm1-2 ay daha beklemek istiyorum yine bir umut belki doğal yolla olur
Çörek otu bal tarçin kürü denedin mi cNm1-2 ay daha beklemek istiyorum yine bir umut belki doğal yolla olur
Rabbim tez zamanda sıfanı versin canim.Dualarimiz kabul olsun..Hayirli evlatlar ve hayirli anne baba olmayi nasip eder insallahMerhaba kızlar bende 24 yaşındayım 5 yıldır evliyim 3,5 yıldır çocuğumuz olmuyor eşimde bende bütün doktorlara gittik hiçbir sorun yok
Yok denemedimÇörek otu bal tarçin kürü denedin mi cNm
darisi basimiza insallah cnm.2 yıldır olmuyordu canm üç klomen bir aşılama dan sonra normal yolla geldi meleğim ufacık bir ümidim yokken hemde. Yaptığım tek şey incir kürüydü çok şükür Rabbim bana nasip etti tez zaman da sizlere nasip etsin inşallah stres yapmayın nolursunuz
mrb cnm iyiz sen ve bebisin nasilsiniz?Kızlar napiyosunuz
Bizde iyiyiz canım son günlerin skıntıları var tabimrb cnm iyiz sen ve bebisin nasilsiniz?
aaa dogum zamanimi geldiii....Bizde iyiyiz canım son günlerin skıntıları var tabi
Pazartesi 37 haftalık olcak canım inşallah ne kadar istemesemde sezeryan gözüküyor smdilkaaa dogum zamanimi geldiii....
ayy cok guzel telaslar yasiyosundur simdi seeennnn...
allahim bizede nasip etsin o duygulari.insallah kolay dogum olur senin icinde cnm.
Canım hamileliğin ilk aylarında kabızlık yaşamıştm benKizlar ben geldim magazada sayim var stok giriyorum koca gün nette takilamiyorum kan testi de yaptirdim 2 gün önce negatif ve hala adet olmadim hayir ilacla geliyordu neden gelmedi acaba doktora aldim randevu ama 21 ine anca o zaman izin kullanabiliyorum isten cok samimi bi arkadasimin da cikmamisti gecikince 1 hafta sonra yine yapti cikti birkac kisi de daha olmus burada okudum dua ediyorum oyle birsey olsun diye ama hic belirtim yok cok afedersiniz kabizdim sonra ishal oldum bu bi belirti olabilir mi? Umut iste ya