Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canım aslında olmadığına içten içe eminim ama yine de ümitleniyorum çok acayipahh o biseyeler arama cabasi herkeste oluyor cnm
bende 5 yildir her ay en ufak bir sizlamaya bile umutlaniyorum.
hep kiziyorum kendime.bir daha umutlanmiycam diyorum ama nafile.elimizde degilki.
dikkat et cnm.umutlandirmak istemem.Evet canim düzenli gun asiri oluyo iliski oluyo
Evet duzenli
napalim umut fakirin ekmegi derler.aynen öyle canım aslında olmadığına içten içe eminim ama yine de ümitleniyorum çok acayip
erken gebelik testi bile negatif çıktı. bence yok ama bekliyorum bakalım inşAllah yanılırım da hamileyimdir
21 aralıkta adet gördüm bugünde yumurtlama gunumdeyim ve dünden bu yana kahve rengi akintim var sizce nedendir daha önce böyle durumla karşılanan birinvarmi 5 aylık evliyimilk kez bböyle oluyo bebis istiyoruz enfeksiyon falan olabilir mi ???
berfinimmm erkencisin bugun.
nhbr cnm nslsn???
İnşallah öyledir 5 aylık evliyim ve esimde bende çok istiyoruz 2 aylık evliyken kese gormstu Dr sonra asari kananm oldu kese dağılmış dedi
HosbuldukCanım benim inşallah çatlatmıştır yumurtan ondan da olabilir. Aramıza hoş geldin bu arada iyice değerlendirin gununzu :)
7 bucukta liste yapmisin ya onu dedim ya erkencisin diyee.Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
GURBET KUSU =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
@ozgedeniz27 = 16 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
@SedanuR54 =30 ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Sevinirim 21 ocakta olucam insallah olmam :) aminnnn Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinCanım benim ya Allahım erkenden nasip etsin inşallah bi daha hangi gün adet olma günün? Seni listeye ekliyeyim
7 bucukta liste yapmisin ya onu dedim ya erkencisin diyee.
Kizlar adet gunume 2 gun kalmis.
asiri sanci vuruyo ama yinede umutlaniyorum yaaa
uff subatta tup bebek basliyo ben hala bekliyorum bi mucize olacak sankisacmalik
Ocak 21Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
GURBET KUSU =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak