• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

canım Regl oldum bu ay bitti benim için:KK42:

Canimm benimmmm neden agliyodum ltfen kendini uzme ne olur Allah uygun bulmamış bu ay herşeyde bi hayır vardır bak çok sukur hamile kalma gibi bi sorunun yok Allahın izniyle bi dahaki ay sağlam bir şekilde degerlendirirsiniz sonuçlanır yuregum seninle duam seninle canım benim

beni eklemedin mi kız? benim de ya 17 oakta ya 21 ocakta olcam. ama olmuyayım inşallah dua edin kızlar.

Canimmm hoop ekledim seniii sen de bize uğur getirirsin inşallah biz de sana uğur oluruz Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin listemizdekilere de insallaaaah aminnn amin aminn

bu ay elimizden geleni yaptik tabi kismet
lnsallah hepimizede nasip eder hayirlisiyla yuzumuzu guldurur Rabbim
bosluktan sacma seyler dusunuyorum o olsu..hep onu dusunmek.istiyorum

Mü'min kendi istediğini başkası için istemedikçe gerçek imin etmis olmaz. Bizim birbirimize ettiğimiz dua ins daha makbüldür. Yanındayız kardeşim :KK50::KK9:
Sizlere de bana da Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim Rabbim ilacta kullaniyorum 2 ay oldum arka arkaya ne guzel bu ay neden gecikti acaba ya kendimi bildim bileli biktim adet duzensizliginden

uzulme cnm insallah obur.aya olur
Aramiza hosgeldin canim insallah hayirlisi artik yuregim cok yorgun dua edip sabir dilemekten baska carem yok su mübarek gece de Rabbim hicbirimize aratmasin tez vakitte saglikla hayirla nasip etsin insallah evlat kokusunu icime cekmek istiyorum artik

Aramiza hosgeldin canim insallah hayirlisi artik yuregim cok yorgun dua edip sabir dilemekten baska carem yok su mübarek gece de Rabbim hicbirimize aratmasin tez vakitte saglikla hayirla nasip etsin insallah evlat kokusunu icime cekmek hosbulduk cnm insallah Allahtan ümit kesilmez cnm insallah tez zamanda yuvamiza.huzur mutluluk getirir

Sizlere de bana da Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim Rabbim ilacta kullaniyorum 2 ay oldum arka arkaya ne guzel bu ay neden gecikti acaba ya kendimi bildim bileli biktim adet duzensizliginden
Stres Psikoji etkiliyo maalesef. Çok kafaya takmayalım ins. Insanız uzuluyoruz sonucta. Elden ne gelir. Hayırlısı Allahtan ins

Stres Psikoji etkiliyo maalesef. Çok kafaya takmayalım ins. Insanız uzuluyoruz sonucta. Elden ne gelir. Hayırlısı Allahtan ins
Öyle tabi canim insallah ama ben en cokta kocam icin uzuluyorum bana belli etmemeye calisiyor ama ici eriyor bi bebek gorunce hemen bana gosteriyor

Öyle tabi canim insallah ama ben en cokta kocam icin uzuluyorum bana belli etmemeye calisiyor ama ici eriyor bi bebek gorunce hemen bana gosteriyor
AYYY benim esimde kardeslerinin cocuklarini sevince cok zoruma gidiyor.
ustelik biz evlendikten sonra 2 kardesi evlendi .ikisininde 3 er cocuk var.biz hepsinin sevincine ortak olduk.
cok zor bi durum baskalarina ozeniyoruz ve caresiziz.RABBIM acisin ne diyelim.

Amin Canım benim allah razı olsun ben hala inanamıyorum inşallah sizde bana dua edin kalp atışlarını duyalım sıkıca tutunsun bebişim bana. Allahım tüm isteyenlere inşallah tattırsın bu duyguyu dua etmem mi canm. <3<3
hayirlisi olsun cnm.kucaginada saglikla aldiginida paylasirsin insallah.
normal yollami oldu. kac yildir istiyordun?

Back