• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

25 inde son ignemi vurulcm sonra yumurta takibi yumurta toplama ve transfer işlemi inşallah cnm dha vakit var yani bu iğneler geçici
Menopoza soktu ter basiyo çok :)

Ay Allahım rmeginizin karşılığı olarak hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah sonucunda annesi gibi temiz yürekli bi bebis olur Allahın izniyle insallah Cok merak ediyorum yaaa transfer nasıl oluyo :)

7ay oldu canım daha da olmadı benim ablam da 4 yıllık evli onun yok benim bir buçuk yıl oldu yok tuhaf olan küçük kardesim evlendiği zaman adetliydi Ve evlendikten3 hafta sonra2haftalik hamile çıktı kız diyorum oda bizim kardeşimiz allahın işi ışte ama inanıyorum olacak verecek kurban olduğum rabbim

Canım benim yaa :( yaşın küçük hem yeni de evlisindir şimdiden neden bu kadar ağır stres altındasin ki şimdiki aklım olsaydı yemkn ederim ilk başlarda takmazdim hemen doktora gitmezdim bunyenin biraz dinlenip sakin olması gerekiyo ne zaman kafaya takip düşünürsek o kadar takıntı haline gelir sonucunda çok derin uzuntulere boguluyorum 6 ay sonra 5 yilim bitiyo başından beri korunmadik ama aşırı takıntı haline getirdim neden olmuyo hiç bir sorun olmadığı halde olmuyosa daha çok dusunduruyo vallahi billahi Allah vergisi sorunlar da zaten bi bahane

Merhaba taze annissss :-* iyiyim şuan dün aşılama yaptık bakalım dünden beri yatiyorum :))) ananas kabak çekirdeği yiyorum iyi geliyomus 13 günü beklicez bakalım neler olcak :) sen nasilsin ne durumdasın bebis iyi mi
canmm benmm, bn çok umutluyum inşllh rabbim bu kez nasib edicek. Sabırsızlıkla bekliorum sonucu... Bizde idare edioz çok şukur canm

Canimm benim ya Allahım erkenden hayırlı ve sağlıklısıni versin inşallah çok ilginç hasta degilsin değil mi? Bazıları adete yakın yumurtluyor acaba de mi oyle? Hamile olabilrisin de hemen stres yapma çok etkiliyo
yok hasta değilim ateşim 37.1 çıkıyo ama regl sancım var.
bekliyorum işte düşünecek stress yapacak pek bir vaktim yok zaten bebeğim. finallerim var :) onlarla uğraşıyorum.

canmm benmm, bn çok umutluyum inşllh rabbim bu kez nasib edicek. Sabırsızlıkla bekliorum sonucu... Bizde idare edioz çok şukur canm

Canimm benim ya Allah razı olsun senden insallah ne de güzel yazmissin :KK68: ben de sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olan olsun inşallah :) maşallah bebis te buyuyo bir kaç haftaya cinsiyetini de ogrenirsin bize de haber et :-*

yok hasta değilim ateşim 37.1 çıkıyo ama regl sancım var.
bekliyorum işte düşünecek stress yapacak pek bir vaktim yok zaten bebeğim. finallerim var :) onlarla uğraşıyorum.

İnşallah gebeliktendır :)) okudum çünkü ateş ölçme topiginde çok ilginç ama doğruymuş yumurtlama günü ve gebelikte ateş cikiyomus inşallah seninde öyledir gününde test yap merak ettim şimdi ha :))

İnşallah gebeliktendır :)) okudum çünkü ateş ölçme topiginde çok ilginç ama doğruymuş yumurtlama günü ve gebelikte ateş cikiyomus inşallah seninde öyledir gününde test yap merak ettim şimdi ha :))
erken gebelik testi bile negatif çıktı. bence yok :( ama bekliyorum bakalım inşAllah yanılırım da hamileyimdir :(

21 aralıkta adet gördüm bugünde yumurtlama gunumdeyim ve dünden bu yana kahve rengi akintim var sizce nedendir daha önce böyle durumla karşılanan birinvarmi 5 aylık evliyimilk kez bböyle oluyo bebis istiyoruz enfeksiyon falan olabilir mi ???

21 aralıkta adet gördüm bugünde yumurtlama gunumdeyim ve dünden bu yana kahve rengi akintim var sizce nedendir daha önce böyle durumla karşılanan birinvarmi 5 aylık evliyimilk kez bböyle oluyo bebis istiyoruz enfeksiyon falan olabilir mi ???
cnm yerlesme kanamasi olabilir.
bi kac gundur iliski oluyormu?
bu arada yumurtlama gunun gecmis .
bugun 18inci gunun degilmi? adetlerin duzenlimidir?

inşAllah canımm
ay eğilip kalktıkça ağrı giriyo soldan yumurtamın olduğu yerden ümitlenmek istemesem de acaba diyorum. inşAllah olur :KK43:
ahh o biseyeler arama cabasi herkeste oluyor cnm
bende 5 yildir her ay en ufak bir sizlamaya bile umutlaniyorum.
hep kiziyorum kendime.bir daha umutlanmiycam diyorum ama nafile.elimizde degilki.

Back