- 6 Ocak 2016
- 29
- 40
- 3
kizlar benim bat gunum 16 ocak ve sogan suyu iciyorum ve çivan percemi icegim hocaya gittim o icmemi royledi
:) bi de soğan suyunu dene bakalım bat tarihin ne zaman listemize alalım :)[/QUOTE]
Sogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlaclara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(
:) bi de soğan suyunu dene bakalım bat tarihin ne zaman listemize alalım :)[/QUOTE]
aSogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlaclara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(
Sogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlacara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(
ben onu kullandım canım ya olmadı ıki defa yumurta çatlatma yaptık oda tutmadıSogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlaclara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(