- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Karıncalanmada Oluyor mu
Karincalanma olmadı bence bi git baktir başka birşey de olabilir erken ol bence aksatma korktum suan bize de haber ver ltfen merak ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karıncalanmada Oluyor mu
Yaa bencede oyle eşimin dogum günü haftaya.O gün bile 9 gün kaliyo adetime.Bi sürpriz yapayim belki bu ay hamileysem hediyem olur diye
Ins Ya dua edin olur mu
Kendimi Umutlandırmıyom. Bu ay geçti ins ciddi birsey yoktur. On gün oldu göğüslerim şiş dokununcu içi dolu biraz sert adet öncesi normalde böyle olan var mıEdiyorum şimdi canım Allahim kabul eylesin inşallah önemli birşey yoktur hamilesindirrr de o tutunuyodur
Canım valla eğer bu hissettiklerin psikolojik degilde hamilelik belirriside olabilir. Benim gğüsleeim cok aciypdu bide kasığım karıncalanıyodu ilk gebeliğimde olabilir belki geç döllenmedir. Hayırlısı olsun hakkında inşKendimi Umutlandırmıyom. Bu ay geçti ins ciddi birsey yoktur. On gün oldu göğüslerim şiş dokununcu içi dolu biraz sert adet öncesi normalde böyle olan var mı
Hayatimmm sabah midem bulandi aksam isten gelince test yaptim ama tek cizgi yoruldum artik yaaaaaBak ronya ranya da belirtim yok demişti o da hamis olmuştu sıra sende insallah sana supriz yapar da hamiss olursun azıcık dayan bu defa hastane basmak yok :))))) Hifa erva ne yaptı acaba onun da gnu geçti ben kaçırdım mi acaba?
Sedrikimm bak en iyisini yine sen yapion vallah umarım Allahtan dilerim bu listeden silme hamiss oluruz hep beraber hayırlı sağlıklı evlatlara gebe oluruz :-* ♥♥
Çok Yoruyoo insanı ama sabret inş hersey dilediğin gibi olacak sabret senHayatimmm sabah midem bulandi aksam isten gelince test yaptim ama tek cizgi yoruldum artik yaaaaa
Sizler iyiki varsiniz kizlar agladim ama yine dayanamayip gecikince sabah midem bulaninca umutlanmistim yineÇok Yoruyoo insanı ama sabret inş hersey dilediğin gibi olacak sabret sen
Mü'min kendi istediğini başkası için istemedikçe gerçek imin etmis olmaz. Bizim birbirimize ettiğimiz dua ins daha makbüldür. Yanındayız kardeşimSizler iyiki varsiniz kizlar agladim ama yine dayanamayip gecikince sabah midem bulaninca umutlanmistim yine
Mü'min kendi istediğini başkası için istemedikçe gerçek iman etmis olmaz. Bizim birbirimize ettiğimiz dua ins daha makbüldür. Yanındayız kardeşimSizler iyiki varsiniz kizlar agladim ama yine dayanamayip gecikince sabah midem bulaninca umutlanmistim yine
Aynn ztn hic yorulcak iş yapma ay inşallah güzel hbr verrsn :)Evet kuzum Allah razı olsun geceye kadar yat dedi de yarına kadar istirahat edeyim sonra kalkarim :)))
Hayatimmm sabah midem bulandi aksam isten gelince test yaptim ama tek cizgi yoruldum artik yaaaaa
Aynn ztn hic yorulcak iş yapma ay inşallah güzel hbr verrsn :)
Hayırlısıyla Regl olsam da bu ay rahatlasam :-(Ediyorum şimdi canım Allahim kabul eylesin inşallah önemli birşey yoktur hamilesindirrr de o tutunuyodur
slm canm. Son durumun nedr.. İnan hep duamdasınİnsallah canim benim sen ne alemdesin peki :)) iğneler ne durumda ?