19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kizlar benim bat gunum 16 ocak ve sogan suyu iciyorum ve çivan percemi icegim hocaya gittim o icmemi royledi
Sogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlaclara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(

:) bi de soğan suyunu dene bakalım bat tarihin ne zaman listemize alalım :)[/QUOTE]
Sogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlaclara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(
a
Sogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlacara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(
ben onu kullandım canım ya olmadı ıki defa yumurta çatlatma yaptık oda tutmadı

bende varım 21 de evlendim çocuk istiyorum

Merhaba canım aramıza hoş geldiiinn :-* Allahın izniyle beraber alicaz o haberi doktora gidiyo musun ne diyolar ? Bi de bat tarihin nedir listeye alalım uğur getirsin inşallah :-*

slm canm. Son durumun nedr.. İnan hep duamdasın

Merhaba taze annissss :-* iyiyim şuan dün aşılama yaptık bakalım dünden beri yatiyorum :))) ananas kabak çekirdeği yiyorum iyi geliyomus 13 günü beklicez bakalım neler olcak :) sen nasilsin ne durumdasın bebis iyi mi

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz

Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
GURBET KUSU =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
O ozgedeniz27 = 16 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
@SedanuR54 =30 ocak

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz

benim regl sancılarım var ama olmadım daha.
ateşimde yüksek çıkıyor.
ama testler negatif
beklemedeyim

Canım benim keşke bekleseydin ateşin neden cikiyo acaba adet belirtileri ve gebelik belirtisi aynı sana umut verip hüsrana uğratmak istemem doğrusu ama biraz bekleyelim bakalım gününe var daha genelde ateş yumurtlama günü cikiyomus

Kızlar umutsuz olmayın hiç bir zaman bende öyleydim ve öyle olduğum zamanda hamile kalmışım tabi olmadığını düşündüğüm için kendimi sakınmadan ağır işler yaptım ve Adet olduğumu düşünürken düşük yaptım şok oldum gerçekten o yüzden hiç umutsuzluk yok ve de her kan adet kanaması değil dikkat edin lütfen

ve adet gününe yakın düşmesi lazım. ama benimki sanki hamile kalmışım gibi hep yüksek. anlayamadım gitti.
umutlanmıyorum artık bebeğim. aylardır o kadar hüsrana uğradım ki, bünye alıştı.
bir dahaki ay doktora gitmicem zaten regl olursam. bir ay ara vericem dinlenicem bakalım.

Vallah doğru dedin canım çok geçmiş olsun Allahım yerini doldursun inşallah ne zaman oldu bu?

Canım yine de bekle bakalım bende doktoru? Bıraktım hoca ya gittim üç cuma ve olacak inanıyorum sende ınan birde bana doktorum psikolojikmen de olmuyor dedi siz çok dusunuyorsunuz ondan da olmaz dedi bat günü tutmayın ilişkiye bebek için girmeyin oluruna bırakın o anın zevkini çıkarın diyor gel görelim ki ben bir yastık kaldırmıyorum var mı acaba diye :-(

Canimm benim ya Allahım erkenden hayırlı ve sağlıklısıni versin inşallah çok ilginç hasta degilsin değil mi? Bazıları adete yakın yumurtluyor acaba de mi oyle? Hamile olabilrisin de hemen stres yapma çok etkiliyo

Vallah doğru dedin canım çok geçmiş olsun Allahım yerini doldursun inşallah ne zaman oldu bu?
7ay oldu canım daha da olmadı benim ablam da 4 yıllık evli onun yok benim bir buçuk yıl oldu yok tuhaf olan küçük kardesim evlendiği zaman adetliydi Ve evlendikten3 hafta sonra2haftalik hamile çıktı kız diyorum oda bizim kardeşimiz allahın işi ışte ama inanıyorum olacak verecek kurban olduğum rabbim

Dediklerin çok doğru ama inan elde değil öyle ya da böyle dusunuyo insan ufaktan ufaktan acabalar ile gecuriyoruz gunumuzu stres çok etkiliyo ilişkiyi de gebeliği de Allahım erkenden hayırlı haberler vermeyi nasip etin inşallah

Amin canım amin olur ya! Rabbim verir inşallah tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…