19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Yaa bencede oyle eşimin dogum günü haftaya.O gün bile 9 gün kaliyo adetime.Bi sürpriz yapayim belki bu ay hamileysem hediyem olur diye

Canimm benim inşallah hamilesindirrr de doğum günü olmasa bile coook büyük bi supriz olacak :))

Ediyorum şimdi canım Allahim kabul eylesin inşallah önemli birşey yoktur hamilesindirrr de o tutunuyodur
Kendimi Umutlandırmıyom. Bu ay geçti ins ciddi birsey yoktur. On gün oldu göğüslerim şiş dokununcu içi dolu biraz sert adet öncesi normalde böyle olan var mı

Kendimi Umutlandırmıyom. Bu ay geçti ins ciddi birsey yoktur. On gün oldu göğüslerim şiş dokununcu içi dolu biraz sert adet öncesi normalde böyle olan var mı
Canım valla eğer bu hissettiklerin psikolojik degilde hamilelik belirriside olabilir. Benim gğüsleeim cok aciypdu bide kasığım karıncalanıyodu ilk gebeliğimde olabilir belki geç döllenmedir. Hayırlısı olsun hakkında inş

Hayatimmm sabah midem bulandi aksam isten gelince test yaptim ama tek cizgi yoruldum artik yaaaaa

Sizler iyiki varsiniz kizlar agladim ama yine dayanamayip gecikince sabah midem bulaninca umutlanmistim yine
Mü'min kendi istediğini başkası için istemedikçe gerçek iman etmis olmaz. Bizim birbirimize ettiğimiz dua ins daha makbüldür. Yanındayız kardeşim

Hayatimmm sabah midem bulandi aksam isten gelince test yaptim ama tek cizgi yoruldum artik yaaaaa

Canım benim ya neden uzuluyosun keşke testin resmini atsan bazen belli belirsiz bi çizgi oluyo o bile gebelik habercisi üzülme ltfen canım benim Sknti stres yaparsan gebe değilsen adetin gecikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…