Aynen aklinizda bulunsun :)İyi o zaman geçmiştir iyi uygulamaymis :)))
Sogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlaclara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(sogan suyunu denedin mi canım aynı sorun bendede var bende şimdi içiyorum soğan suyunu bende yaş 22 ve sürekli iltihap var
Iyi düsün iyi olsun canim.Yanma üsütmedendir belkiSogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlaclara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(
Üşüttüm evet ama bu iltihabı arttirdi iste lekelenmelerde surekli devam ediyor sarimtirak hatta bazen kahverengiye yakinIyi düsün iyi olsun canim.Yanma üsütmedendir belki
Hamilesindir insallah.senin de var demi daha adetine canim?Arkadaslar Sol tarafımda bir ağrı var( biz oraya böğür diyorz) adet öncesi olur mu böyle birsey. Daha adette olamadım. Yada bu ağrı neden olur bilen var mı
Cok sevindim cnm yat hic bişey yapma zaten ne kadar beklemni söyledi doktrCanimm gittim geldim :) çok enteresandı doktor gelene kadar bi ağlayıp bi guluyodum dua ediyorum vücudum buz kesildi doktor iyi şeyler söyledi ama hayirlisini diliyorum şimdi Evdeyim uzanmisim kocam 5 gün izin aldı Allah razı olsun bakiyo :) @sezenorhan kuzum demeyi unuttum 2 yumurtam buyumustu verimli olacak iki yumurtam varmış biri 18 mm biri 19 mm :) ay söylemeyi unuttum
Kanda mi test yaptin idrardami? idrardaysa beklemden bide kan yap canimBenim Iki gün geçti. Ama test negatifti. Öğleden beri ağrım var. Kürtajı 2 ay geçti 2,adetim olcaktı ama hala ses ondanda yok
Kizlar kanda test yaptirmak istiyorum adetime 9-10 gün kala belli olur mu ?
Cok sevindim cnm yat hic bişey yapma zaten ne kadar beklemni söyledi doktr
Pazar Kanda yapılmıstı. Butun hormonlarım alt ust oldu
Ya Bu ağrı bu durum iyice tedirgin ediyo. Ne yapsam bilemedim hastaneye yarın bi gitsem mi bu durum içinCanım biraz daha bekle bence kan tahlili de yaptirmissin uzulmek yok Allahın izniyle insallah olacak erkenden ben inanıyorum
Ya Bu ağrı bu durum iyice tedirgin ediyo. Ne yapsam bilemedim hastaneye yarın bi gitsem mi bu durum için
Karıncalanmada Oluyor muBence sen çok fena usuttun belli ki ondan kaynaklanıyor ben usuttugumde bogrum ağrır hatta ne alakaysa apantis boşluğu bile ağrıyobence b git gorun ne olur ne olmaz
Yaa bencede oyle eşimin dogum günü haftaya.O gün bile 9 gün kaliyo adetime.Bi sürpriz yapayim belki bu ay hamileysem hediyem olur diyeCanım bence sen hiç acele etme 9-10 gün erkenden birşey çıkmaz ve erkenden stres olma bir hafta daha bekle en azından çıkmaz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?