19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

sogan suyunu denedin mi canım aynı sorun bendede var bende şimdi içiyorum soğan suyunu bende yaş 22 ve sürekli iltihap var
Sogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlaclara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(

Sogan suyunu surekli olarak deneyemedim dun gece son fitilimi kullandim ve bugun son ilaclarimi ictim. Ama cok kotu yanmam basladi. İlaclara ragmen anlayamiyorum. Sanirim doktor klomene baslatmaz :-(
Iyi düsün iyi olsun canim.Yanma üsütmedendir belki

Arkadaslar Sol tarafımda bir ağrı var( biz oraya böğür diyorz) adet öncesi olur mu böyle birsey. Daha adette olamadım. Yada bu ağrı neden olur bilen var mı

Benim Iki gün geçti. Ama test negatifti. Öğleden beri ağrım var. Kürtajı 2 ay geçti 2,adetim olcaktı ama hala ses ondanda yok

Cok sevindim cnm yat hic bişey yapma zaten ne kadar beklemni söyledi doktr

Ya Bu ağrı bu durum iyice tedirgin ediyo. Ne yapsam bilemedim hastaneye yarın bi gitsem mi bu durum için

Bence sen çok fena usuttun belli ki ondan kaynaklanıyor ben usuttugumde bogrum ağrır hatta ne alakaysa apantis boşluğu bile ağrıyo bence b git gorun ne olur ne olmaz

Canım bence sen hiç acele etme 9-10 gün erkenden birşey çıkmaz ve erkenden stres olma bir hafta daha bekle en azından çıkmaz çünkü
Yaa bencede oyle eşimin dogum günü haftaya.O gün bile 9 gün kaliyo adetime.Bi sürpriz yapayim belki bu ay hamileysem hediyem olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…