Rahim filmi nasıl çekiliyor
Canım valla bu ay ilk defa klomen kullandım yumurta takibim De yapıldı 2 tane gelişmiş yumurtam var şuan. İlişki günleri verdiKaydettim canim seni peki doktor ne diyo düzensizlik için ilaç vs tedavi görüyor musun? Ben de 23 yaşındayım 4 buçuk senelik evliyim hiç korunmadik ama olmjgo yarın ilk aşılamamı olcam nasipse Allahım kimseye aratmasin ♥♥
Öyle tabi kuzucum da ne bilim beklicem daha 1 hafta bakalim olmazsam yapicam test cok umutlandim bosa cikti bu sefer dayanicam yapmicam umarim ne adet belirtim var ne hamilelik birtek goguslerde vardi bide kasıgimda batma basladi kestiremiyorum hangi belirti ne uyku hali vs hicbirsey yok ne yapacagimi bilemedimKuzumm vallah hiç belli olmaz bu iisler belki geç söylenmiştir bence dikkat et ayrin test yap ya da kan aldir emin eğer adet belirtilerin yoksa insallaaaah hamişsindir yaaa :)
Hele berfik neden benmko aralikta kaldi kuzum :))Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
TospaAnnesi = 31 Aralık
Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
GURBET KUSU =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Teşekkür ederim inşallah canım hepimize nasip olur inşallahBence hiç merak etme Allahım sana gerek duydurtmasin inşallah yaaaa :)ekliyorum kuzum inşallah 15 ocakta hamis olduğunun haberini alırız :)
boşuna benim ismim yer kaplamasın cnm yaBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
GURBET KUSU =10 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
TospaAnnesi =30 ocak
Canım valla bu ay ilk defa klomen kullandım yumurta takibim De yapıldı 2 tane gelişmiş yumurtam var şuan. İlişki günleri verdi
. Bakalım olursa olucak olmazsa önümüze bakıcaz canm
Öyle tabi kuzucum da ne bilim beklicem daha 1 hafta bakalim olmazsam yapicam test cok umutlandim bosa cikti bu sefer dayanicam yapmicam umarim ne adet belirtim var ne hamilelik birtek goguslerde vardi bide kasıgimda batma basladi kestiremiyorum hangi belirti ne uyku hali vs hicbirsey yok ne yapacagimi bilemedim
Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
GURBET KUSU =10 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara = 25 Ocak
TospaAnnesi =30 ocak
boşuna benim ismim yer kaplamasın cnm yao kadar hormon iğnesine rağmen 1 tane yumurta gelişmiş ve çatlatma iğnesine gerek yok cuma en geç cumartesi günü çatlar dedi doktorum ve ben grip oldum çatlama günlerini de değerlendiremedim bu ay kaçtı anlıycağın
15. sırada da sen olucaksın inşallah benim güzel yürekli arkadaşım :))<3<3<3<3<3
bu akşam hocaya gidicem bakalım canım bu aydan ümidimi kestim de bir dahaki aylara inş kısmet :) senin aşılaman nasıl geçti cnm ? kaç yumurta vardı gelişen inş senden güzel haberler alıcaz bu ay senin için takipteyim :)Neden öyle diyosun ? Daha adetine kaç gün varr hiç belli olmaz kuzum vallah boşuna stres yapma ltfen Allahın takdiri onun kudreti çok büyük amenna umutsuzluğa kapılma kendine dikkat et azıcık onemse öyle ya da böyle hayırlı haberlerini alicaz inşallah Allahın izniyle :-*
canimcimmm naptinnMavisimmm aslan yureklimm tazee Hamişimiz :))) Allahım siradakilere nasip etsin inşallah 12 -14 gün sonra benden bayırlı haberleri alırsınız Allahım hayirlisini sağlıklısıni vrsin inşallah :-* ♥♥♥
canim hayirli olsuunn gozunaydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua ettt darisi basimiza olsunn15. sırada da sen olucaksın inşallah benim güzel yürekli arkadaşım :))<3<3<3<3<3
İnşallah canım en büyük duam vallahi. Ne zormuş evlat hasreti çekmek. Peki sen nezaman kullandın klomeni ksç yumurtan oldu. Nasıl oldu anlatsanaHadi inşallah Allahın izniyle hayırlı haberlerini alalım surekli haber ver belirtilerini de yaz :) klomen kullanan çok insan hamile kaldı tabi benim gibi çok kişi de kalmadı inşallah sen yarayıp hamis olanlardan olursun :)
bu akşam hocaya gidicem bakalım canım bu aydan ümidimi kestim de bir dahaki aylara inş kısmet :) senin aşılaman nasıl geçti cnm ? kaç yumurta vardı gelişen inş senden güzel haberler alıcaz bu ay senin için takipteyim :)
canimcimmm naptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?