• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Cnm hayirli olsun.Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin insallh.Darisi bizim basimiza.Hangi hastaneye gittin ?

Dert etme umut et diyor :) 3 aydir kafaya takiyorum.4 e girdik calismalar bu hafta basliycak hayirlisini diliyorum kafamda rahat :))

Kizlar dr fitil verdi 7 gunluk her gece icin akintim var.Bebis istedigimizide soyledim.fitil gebeligi engellermi bilgisi olan varsa paylassin lutfen...

Kizlar dr fitil verdi 7 gunluk her gece icin akintim var.Bebis istedigimizide soyledim.fitil gebeligi engellermi bilgisi olan varsa paylassin lutfen...
yok canim niye engellesin ben oyle bisey duymadim aksine iltihabin varsa kolaylastirir .bu ay bende kullandim doktor yumurtlama gununden once bitirmemi soyledi sende yumurtlamadan once bitir ki herhangi bi yan etkisi olmasin eger dollenme olursa . Bana.doktor.bunu kullanman icin hamile olmadigindan emin olmamiz gerek dedi dedigim gibi yumurtlamadan once bitirdim zaten

Neo pentotran isminde bana verdigi fitil.Yumurtamadan once bitir demedi hic :( yumurtlamam dün basladi 3 gunluk kaldi fitil biraksamm mi?

Neo pentotran isminde bana verdigi fitil.Yumurtamadan once bitir demedi hic :KK43: yumurtlamam dün basladi 3 gunluk kaldi fitil biraksamm mi?
Doktora bebek istiyoruz demişsin bişey demedimi sana her fitil aynı etkiyi yapacak degil canım ama bilemedim doktoruna bi danış benim kullandığım farklı bi fitildi

kızlar adete son 3 gün eşim gögüslerin şişmiş dedi sabah :KK22: biliyorsunuz çarsamba günü yaptırdığım kan testi negatif adet olucam sanırım :KK43:

Anladim canim.Devam edicem artik once saglik sonraki ay bebis olsun insallah.Yinede rabbim verirse fitil mitil vız gelir :KK73:

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu :anneadayı::KK46:

Veee 2016'nin İlk Hamisss Haberini Aldıkkk

Ronya ranya Ronya ranya = :anneadayı::nazar:

Allahım Sıradaki Herkese Nasip Eylesin İnşallah :KK200:

Hifa erva Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak
TospaAnnesi TospaAnnesi =31 Ocak

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz :KK54:
Yawrum benim ismimi listeden sil istersen çünkü ben tüp bebek tedavisi görüyorum iğne vuruldm geçici menopoza sokuyo adet olmucam gerçi Allah bilir hamile kalma ihtimalim varmış ama çok düşük

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu :anneadayı::KK46:

Veee 2016'nin İlk Hamisss Haberini Aldıkkk

Ronya ranya Ronya ranya = :anneadayı::nazar:

Allahım Sıradaki Herkese Nasip Eylesin İnşallah :KK200:

Hifa erva Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak
TospaAnnesi TospaAnnesi =30 Ocak

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz :KK45:

Selamlar kızlaar yeni katılıyorum bende aranıza :)) benim bat tarihim 9 Ocak hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah :KK68:
Canmmmm hosgeldinnn 9ocakkk cok kisi var ins. Hepnzz cok guzl haberler alisrnz topikimizn sahbi bu aralar netu az gremio ben seni listeye almaya calisyn. Canm bu arada ne kadrlk ewlisin ne kadr zamandr istyosun bebis bu ay bse kullandin mi :) cokmu sordum :)

Back