- 4 Aralık 2015
- 80
- 95
- 3
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim insallah atlatiriz insallah sıkıntilarimizi ama benim test yapmaya ne cesaretim var ne umudumBirkaç Gün daha bekleyip tekrar test yaptırabilirsin
yok canim niye engellesin ben oyle bisey duymadim aksine iltihabin varsa kolaylastirir .bu ay bende kullandim doktor yumurtlama gununden once bitirmemi soyledi sende yumurtlamadan once bitir ki herhangi bi yan etkisi olmasin eger dollenme olursa . Bana.doktor.bunu kullanman icin hamile olmadigindan emin olmamiz gerek dedi dedigim gibi yumurtlamadan once bitirdim zatenKizlar dr fitil verdi 7 gunluk her gece icin akintim var.Bebis istedigimizide soyledim.fitil gebeligi engellermi bilgisi olan varsa paylassin lutfen...
Doktora bebek istiyoruz demişsin bişey demedimi sana her fitil aynı etkiyi yapacak degil canım ama bilemedim doktoruna bi danış benim kullandığım farklı bi fitildiNeo pentotran isminde bana verdigi fitil.Yumurtamadan once bitir demedi hicyumurtlamam dün basladi 3 gunluk kaldi fitil biraksamm mi?
Canım 5Ocaktı onun adetıKac gunun var adetine cnm
Yawrum benim ismimi listeden sil istersen çünkü ben tüp bebek tedavisi görüyorum iğne vuruldm geçici menopoza sokuyo adet olmucam gerçi Allah bilir hamile kalma ihtimalim varmış ama çok düşükBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu
Veee 2016'nin İlk Hamisss Haberini Aldıkkk
Ronya ranya =
Allahım Sıradaki Herkese Nasip Eylesin İnşallah
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
TospaAnnesi =31 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz![]()
Meraba bugün mutluyuz bakiyom hayirdirKizlaarrrrr meyabaaa![]()
Kizz uzuntiluu mu olaymm canmm adet son gunu artk atlattim :) sen dr.a gttnmi tatlimMeraba bugün mutluyuz bakiyom hayirdir
Canmmmm hosgeldinnn 9ocakkk cok kisi var ins. Hepnzz cok guzl haberler alisrnz topikimizn sahbi bu aralar netu az gremio ben seni listeye almaya calisyn. Canm bu arada ne kadrlk ewlisin ne kadr zamandr istyosun bebis bu ay bse kullandin mi :) cokmu sordum :)Selamlar kızlaar yeni katılıyorum bende aranıza :)) benim bat tarihim 9 Ocak hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah![]()
Haydi hayırlısı çok sevindim inş hamis olursun bende hastanedeyim suan bekliyoruz sıramızıKizz uzuntiluu mu olaymm canmm adet son gunu artk atlattim :) sen dr.a gttnmi tatlim