• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım benim ya çok özledim sizi zaten hiç sormaa netim 10 gün önceden bitti kocisten çektim :))) teker teker hayırlı haberler alicaz Allahın izniyle sende haberler ne durumda kuzum
Ne adet belirtim var ne hamilelik canim biliyorsun carsamba test yaptirdim cikmadi bisi

amiiiiiiinnnnnnnn canimin ici cok sabirsiz oldum bu ay gecmiyor.gunler n sende.nasil.durumlar. yumoslara iyi bakiyo musun

Çok merak ediyorum gerçekten çok sabrsizim senin gibi :( çok ta endiseliyim doktor ilaç iğne vermedi ya diyorum ki ya ertrlerse ya dese ki buyumemis gelişmemiş çok uzulurum vallah :( incir yunusları büyüttüğü gibi hormonları da değiştiriyormuş inciri bıraktım bu gün pazartesi goruncem inan çok korkuyorum :(

Çok merak ediyorum gerçekten çok sabrsizim senin gibi :KK43: çok ta endiseliyim doktor ilaç iğne vermedi ya diyorum ki ya ertrlerse ya dese ki buyumemis gelişmemiş çok uzulurum vallah :KK43: incir yunusları büyüttüğü gibi hormonları da değiştiriyormuş inciri bıraktım bu gün pazartesi goruncem inan çok korkuyorum :KK43:
Korkma Canım inş

Çok merak ediyorum gerçekten çok sabrsizim senin gibi :( çok ta endiseliyim doktor ilaç iğne vermedi ya diyorum ki ya ertrlerse ya dese ki buyumemis gelişmemiş çok uzulurum vallah :( incir yunusları büyüttüğü gibi hormonları da değiştiriyormuş inciri bıraktım bu gün pazartesi goruncem inan çok korkuyorum :(
canim iyi dusun.iyi olsun ilac vermedigi icin hep.bu endiselerin aslinda ama.hormonlar gayet iyiydi bisey olmaz insaallahh korkutma kendini .inciri kaynatmiyodun.demi yiyodun.oyle

Back