• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Hosgeldin cnm az kalmis birlikte yasayalim sevincimizi huznumuzu insallah:KK73::cry:

OTE="SedanuR54, post: 44421316, member: 678480"]Kyammamm korkma bitanemmm en hayrlisi olsnn rabbiimmmmmm bizim icn en guzelni bilr insallahh :* kizzz kyamam size ben :)[/QUOTE]
İns canım desteğin için çok sagollll

Bugün karında ve kasıkta batmalarım oluyodu test yaptırdım
Betahcgc ye 0,446. Idrar yolu iltihabım olabilirmiş :mad::mad::mad::cry::cry::cry:

canim bozma moralini yeni ay yeni umutlar stres daha cok engelliyor biliyorsun . benimde bu ay yok gibi . ama uzulmiycem bidaha ki aya umutla hazilancam simdiden kendimi alistiriyorum gec olsun guc olmasin
Tabi Muhakkkak öyle. Insan yinede üüzülüyor. Bunu taşıyamıyor tek başına. Desteğe ihtiyacı oluyor. Eşimi üzmemek için moralim iyi gibi göstermeye çalışıyorum.ama bunları paylaşmaya ağlamaya ihtibacım var

haklisin canim esine yansitma tabi onlar daha cok uzuluyor . bende daha cok stres yapma diye soyluyorum yoksa uzulmemek mumkun degil ben de cok iyi biliyorum
Tabi Muhakkkak öyle. Insan yinede üüzülüyor. Bunu taşıyamıyor tek başına. Desteğe ihtiyacı oluyor. Eşimi üzmemek için moralim iyi gibi göstermeye çalışıyorum.ama bunları paylaşmaya ağlamaya ihtibacım var

Ben size kyamam uzulme bitanem beraber bekleriz biz. Ama ilthabn icn hemen dr.a gozuk ve umutsuzlua kapilmaaa

Hifa erva Hifa erva canim saglik olsun 4. Ay cok erken daha yolun var demekki..Doktor bana 1 yil beklememi soyledi.Normal sartlarda 1 yil icinde olacak insallah.

Aynen stres herseyi alt ust ediyor.Adet gunununun uzamasini, yüzündeki sivilceler hormonlarin degisimi gebe kalmama... neyazkki :(

Back