- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Umarm hislern yaniliodrda hamissssindr ayy icime bi nese geldi :)Benimde 8 gün var adete cok merak ediyorum var mı yok mu diye ama hislerim yok diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarm hislern yaniliodrda hamissssindr ayy icime bi nese geldi :)Benimde 8 gün var adete cok merak ediyorum var mı yok mu diye ama hislerim yok diyor.
Kyammamm korkma bitanemmm en hayrlisi olsnn rabbiimmmmmm bizim icn en guzelni bilr insallahh :* kizzz kyamam size ben :)Canım Yaaa valla ben çok korkuyommm
Canmmm ben 1yil 2aylk ewliym ve ewlendmden beri istyrm ewliligmn ilk ayi dusuk oldu bi tane ozmandr istyrm canmm allahin izninle bekliyrm
Selamlar kızlaar yeni katılıyorum bende aranıza :)) benim bat tarihim 9 Ocak hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah
senin bat 4 ocakti degil mi canim hayirlisi olsun uzulme demekki henuz zamani degil . iltihabin varsada doktora git mutlakaBugün karında ve kasıkta batmalarım oluyodu test yaptırdım
Betahcgc ye 0,446. Idrar yolu iltihabım olabilirmiş
Evet 4Tü. Hayırllısı olur inş. moralim çok bozuldusenin bat 4 ocakti degil mi canim hayirlisi olsun uzulme demekki henuz zamani degil . iltihabin varsada doktora git mutlaka
Evet 4Tü. Hayırllısı olur inş. moralim çok bozuldu
canim bozma moralini yeni ay yeni umutlar stres daha cok engelliyor biliyorsun . benimde bu ay yok gibi . ama uzulmiycem bidaha ki aya umutla hazilancam simdiden kendimi alistiriyorum gec olsun guc olmasinEvet 4Tü. Hayırllısı olur inş. moralim çok bozuldu
Tabi Muhakkkak öyle. Insan yinede üüzülüyor. Bunu taşıyamıyor tek başına. Desteğe ihtiyacı oluyor. Eşimi üzmemek için moralim iyi gibi göstermeye çalışıyorum.ama bunları paylaşmaya ağlamaya ihtibacım varcanim bozma moralini yeni ay yeni umutlar stres daha cok engelliyor biliyorsun . benimde bu ay yok gibi . ama uzulmiycem bidaha ki aya umutla hazilancam simdiden kendimi alistiriyorum gec olsun guc olmasin
Tabi Muhakkkak öyle. Insan yinede üüzülüyor. Bunu taşıyamıyor tek başına. Desteğe ihtiyacı oluyor. Eşimi üzmemek için moralim iyi gibi göstermeye çalışıyorum.ama bunları paylaşmaya ağlamaya ihtibacım var
Ben size kyamam uzulme bitanem beraber bekleriz biz. Ama ilthabn icn hemen dr.a gozuk ve umutsuzlua kapilmaaaTabi Muhakkkak öyle. Insan yinede üüzülüyor. Bunu taşıyamıyor tek başına. Desteğe ihtiyacı oluyor. Eşimi üzmemek için moralim iyi gibi göstermeye çalışıyorum.ama bunları paylaşmaya ağlamaya ihtibacım var