- 4 Aralık 2015
- 80
- 95
- 3
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canim sende saglikla al ins kucagina 2 gün sonra yine baktir beta degerine yarin doktora gidemezsenSize sürekli dua ediyorum darısı sizin başınıza
Allah Razı olsun canımmHepinizin ayrı ayrı isimlerin getirerek ayetel kürsi okuyorum ben bu haberi almak için sürekli ayetel kürsi okuyordum
Hepinizin ayrı ayrı isimlerin getirerek ayetel kürsi okuyorum ben bu haberi almak için sürekli ayetel kürsi okuyordum
Bizde bilfigimiz kadariyla yardimci olmaya calisiriz canim ne zaman gidicen doktoraTmm beni bilgilendirin ne olur çok tecrubesizim hiç bişey bilmiyorum
Hangi IldeydinEwet bu gün de özele gitmistim
Hmm PekiAntalya
Tmm beni bilgilendirin ne olur çok tecrubesizim hiç bişey bilmiyorum
canımmmm cabuk gel nolurr merak ederizzz bizi habersiz bırakma . listedede değişiklik olursa girebildiğim zaman güncellerim ama şuan aynı gibi
Kontrole gidemezsen mutlaka devletin acilinde de olsan pazar yine beta yaptir canim.Yarin gittiginde de test yapar folik asit verir büyük ihtimal cok yeni oldugu icin gebelik kontrol tarihi verir muhtemelenAmin ins