evet Yeni geldim çabucak alıştım burdakilerin samimiyetiyle. Çok sevdim sizi. Özellikle beni yanız ve cevapsız bırakmayan avuçdolusu duasende hosgeldin canim yeni geldin sanirim topik kalabaliklasti ne guzel
keske gelseniyse sogudum istanbuldan valla ya ne zormus gurbetlik moralimde bozuk ya eltim ucuncu gebeligindeydi diger ikisini aldilar bunuda aldilar dier ikisi biri bes aylikti.birisi.iki aylik bu da uc aylik malesef bu da gitti iki geldi kiramadik seytanin bacagini valla hepsi sinav
Bende Ikinizi sarayımmm
Evet Beraber eğlenmeye ihtiyacımız varNeeee kurtaj mi oldutam anlamadım vallah. Ahhh keşke beraber olsaydık vallahi şimdi ne güzel eglnirdik :)))
aynennnVallah iyi olur bizi sarmala ustumuze dua oku muhabbet eşek bi kahve bi çikolata sonra cipse vururduk :))))) sonra dua ederdik birbirimize az da isinirdik :)
evet Yeni geldim çabucak alıştım burdakilerin samimiyetiyle. Çok sevdim sizi. Özellikle beni yanız ve cevapsız bırakmayan avuçdolusu dua
Evet Beraber eğlenmeye ihtiyacımız var
EveeettttHahaha kar topu oynar miydik acaba sever misiniz karı :)))
canım burada kar yok merkezde yükseklerde var burası kuru soğuk keske kar yağsa da hava yumusar biraz sabah yerleri sildim buz tuttu :) 2 gün arka arkaya izin sıkar beni bi cuma bide haftaya kullanırım salı günü diye düşündüm rahatla doktora giderim bari kadın doğumaHadi yaa keşke sen de eve gitsen dinlensen azıcık bu karda musteri olmaz zaten
bayılırım bi yağsa da oynasakHahaha kar topu oynar miydik acaba sever misiniz karı :)))
Kontrole Mi gitceksincanım burada kar yok merkezde yükseklerde var burası kuru soğuk keske kar yağsa da hava yumusar biraz sabah yerleri sildim buz tuttu :) 2 gün arka arkaya izin sıkar beni bi cuma bide haftaya kullanırım salı günü diye düşündüm rahatla doktora giderim bari kadın doğuma
canım merhaba bazen belirti olmayabiliyor umutsuz olmaz bende ilk gebelikte anlamadım belirti yok dedim ama affedersin kabızlık baslamıştı o gene gebelikten kaynaklanmıs uyku hali vardı bideMrb kizlar bnm de bat 1 ocak ama adet de dahil hicbir belirti yok
evet canım kontrole artık ilacı da kullanıyorum ama bu ay da tutturamadıkKontrole Mi gitceksin
Candir o hepimizin Canievet Yeni geldim çabucak alıştım burdakilerin samimiyetiyle. Çok sevdim sizi. Özellikle beni yanız ve cevapsız bırakmayan avuçdolusu dua
Belirtiler Kişiden kişiye değişiyor. O yüzden çok takılma. Ben de düşük yapmadan önce afedersin tuvalete çok gidiyordumcanım merhaba bazen belirti olmayabiliyor umutsuz olmaz bende ilk gebelikte anlamadım belirti yok dedim ama affedersin kabızlık baslamıştı o gene gebelikten kaynaklanmıs uyku hali vardı bide
aynen canim 3keredir gebeligi sonlaniyor bebegin kafatasi olusmuyor ve aliyo doktorlar malesef daha oncede biri bes aylik biri iki aylik bebegini aldilar bu da 3. anensefali.deniyormus folikasit.eksikliginden kaynaklaniyormusNeeee kurtaj mi oldutam anlamadım vallah. Ahhh keşke beraber olsaydık vallahi şimdi ne güzel eglnirdik :)))
Hmm Sen çok kafaya takma stres yapıncada olumsuz etkiliyorevet canım kontrole artık ilacı da kullanıyorum ama bu ay da tutturamadık
aynen canım geçmiş olsun ne zaman düşük yaptın ne kadarlıktı ?Belirtiler Kişiden kişiye değişiyor. O yüzden çok takılma. Ben de düşük yapmadan önce afedersin tuvalete çok gidiyordum
çok geçmiş olsun neler öğreniyoruz ben folik asiti sıradan bi vitamin sanırdımaynen canim 3keredir gebeligi sonlaniyor bebegin kafatasi olusmuyor ve aliyo doktorlar malesef daha oncede biri bes aylik biri iki aylik bebegini aldilar bu da 3. anensefali.deniyormus folikasit.eksikliginden kaynaklaniyormus
7-24 bebekle yatıp kalktım bat 5 ocak dün dayanamadım kan testi yaptım negatif o yüzden şimdi saldım ipini uğrasmıcam Rabbim ne derse kontrolleri ihmal etmem ama üzerine çok düşmeme kararı aldımHmm Sen çok kafaya takma stres yapıncada olumsuz etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?