• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

A
canimm benim bozma moralini taslarin arasindan cicekler yeserten rabbim bizide anne yapacak olmayacak diye bisey yok yani oyle uzme kendini biraz zamani var demek . bebisler nazli kiymetli olacak heralde ondan :-) benimde ilk dusugum oyle kendiliginden olmustu bu arada o da zor oluyor tabi ama rabbim beterinden korusun.yeter ki
Amiinn ons. Rabbim bizide duysn

geçmiş olsun dicem ama geçmiyor canım acıyor bilmediğin birseyi deli gibi özlüyorsun daha karnındayken üstüne titriyoruz bişi olmasın diye yaptığımız hareketleri bile özlüyorsun seni çok iyi anlıyoruım 1 sene olucak kürtaj olalı sanki o kürtaj değilde canımın sökülmesiydi ağlayarak uyandım narkozdan hatırlıyorum cenin nerede patolojiye götürmeyin diye :KK43: çok zor belki o sesi duymamıs olsan daha az yanardı canımız bilemezsin hayat mucizelere gebe dizisini izlerken kıza ultarson da sesi dinlettiler ben basladım hıckıra hıckıra ağlamaya çok farklı bi his.Rabbim bi daha kimseye yasatmasın ınsallah
Ayy ben kurtaj olmadm kendilignden gtti kaydi ellrrimin arasindan ve hcbse yapamadm .. rabbim cektimiz sikintilarn mukafatini versn ins. Kizlar ayu duygularm tavan :(

geçmiş olsun dicem ama geçmiyor canım acıyor bilmediğin birseyi deli gibi özlüyorsun daha karnındayken üstüne titriyoruz bişi olmasın diye yaptığımız hareketleri bile özlüyorsun seni çok iyi anlıyoruım 1 sene olucak kürtaj olalı sanki o kürtaj değilde canımın sökülmesiydi ağlayarak uyandım narkozdan hatırlıyorum cenin nerede patolojiye götürmeyin diye :KK43: çok zor belki o sesi duymamıs olsan daha az yanardı canımız bilemezsin hayat mucizelere gebe dizisini izlerken kıza ultarson da sesi dinlettiler ben basladım hıckıra hıckıra ağlamaya çok farklı bi his.Rabbim bi daha kimseye yasatmasın ınsallah
Evet Bu duyguyu yaşamak çok zor.Allah kimseye yaşatmasın

Kızlar netim çok az hakkınızı helal edin SK giren bi arkadaş topigi idare etsin bu listemiz

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz:anneadayı::KK46:

TospaAnnesi TospaAnnesi = 31 Aralık
Ronya ranya Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz :KK54:

Kizlar yaa ben adet olmadım normalde olmam gerekiyor ne yapıyım bugün beklesem mi yoksa doktora mi gitsem

Back