ins hayatım umutluydum ya kaybettim umudumu ben nedenseağladım ağlıcam böle hersye adet olcam herhalde duygusalım
kızlar sonuc çıktı tabiki negatif çok umutlanmıstım yaaa
insallah canım kocamı bu yönden de mutlu etmek istiyorum artık çocukları çok sevio her küçük bebek gördüğünde imrenerek bakması zoruma gidiyor Rabbim acısın halimize cevirmesin insallah kapısındanCanım benim yaa üzülüp ağlama dicem ama insanin elinde değil bilemiyorum nasıl teselli edecegimi. Canım benim hayırlısı olsun vardır bi hayır bi dahaki ay inşallah Allahın izniyle
insallah canım kocamı bu yönden de mutlu etmek istiyorum artık çocukları çok sevio her küçük bebek gördüğünde imrenerek bakması zoruma gidiyor Rabbim acısın halimize cevirmesin insallah kapısından
Hadi ya bekle senn suan hala adet olmadn belki gec cikar insllhhhkızlar sonuc çıktı tabiki negatif çok umutlanmıstım yaaa
Insallahhh olmassin canm ama.bebis vardrda olmazssnAyy çok heycanliyim yarın adet olmam gerekiyo normalde hafif biraz lekelerim olurdu yok şimdi leke falan kac gündür adet sancisi çekiyorum
İnş çok istiyorumInsallahhh olmassin canm ama.bebis vardrda olmazssn
Canm benm umarm hamislik vardrAma bugün yine sancim var göbeğim baya şişiyor ve sert ben ilk defa böyle oluyorum niye böyle oldu ki
Allahimmm raziii olsin insallahhh bizde edioyruz rabbim duysn birimizi inan cok yikildimİnş allh sana da nasip etsin inş senin için büyük bir sürpriz olsun her namaz kildigimda hepinize dua ediyorum
insallah canım kocamı bu yönden de mutlu etmek istiyorum artık çocukları çok sevio her küçük bebek gördüğünde imrenerek bakması zoruma gidiyor Rabbim acısın halimize cevirmesin insallah kapısından
1 sene 2 ay olcak canm ilk ayhamile kaldm. Dusuk old.. ondan sonra hala bekliomAllh inş size de nasip eder kaç yıllık evlisin iz
Amiiinn canm aramiza hosgeldinn senn bat nezman yazmsmydn daha once :)Valla aynısı diyebilirim henüz 1 sene 2 ay oldu evleneli hergün söylüyor gibi eşim istemediğimden degil tabiki ama yapamam gereken şeyler var kedimle alakalı bende şimdi artık çok arzuluyorum bebek olsun diyeli umarım ben olmak şartıyla herkes hakkında hayırlısını eylesin
Amiiinn canm aramiza hosgeldinn senn bat nezman yazmsmydn daha once :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?