• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ne bilim kuzucum ya basima gelecek var herhalde cikmicak ki cok acele ediyorum sabah ise gitmeden dalarim belki saglik ocagina selamün aleykümm hayirli isler bir beta hcg alabilir miyim diye:KK70::KK70::KK70:

Ya ne tatlisin sen ya :))))))) hemen alırlar seni başka emriniz var mi diye de sorarlar :))))

Vallah hasta
Masallah ne güzel canim ya benim kaynanam kim beni susturmak kim sorunumuz yok ama o laf sokar yani
neye bile goturur teselli eder allah razi olsn her eksigmi tamamlar ilk zamanlr braz oglunu kiskandi ama simdi oglunla anlasamio benle anlastgi gbi tabi hersey karsilikkli bende ona cok yakinim :). Illaki insan bazen kizio ama insan kendi annesine kardesine bile kizabilio ama cook sukur dun aksam dedm anne ya olursam die kaynpderde bu ara sikistruo bizi ben torun istyom die bende dedm adetm gelirse :( kvdemde dedi kizim dktor adet olursan gel demsti yne gderz arariz caremizi dedi saolsn doktora en son beraber gttik ben yumurtakar olusmus catlams deyince doktr dondum kaldm annem knstu doktorla hep :) ayy ne uzuuuun yazdm laann :)))

Ahahahaha öyle gidip dalarsan tabi sorarlar :)))))
Kiz ask olsun elit bi kadinim ben oyle sorar miyim hic makara yapiyorum
Günaydin iyi calismalar gebelik testi yaptirmak istiyordum dedim kirila kirila
-Doktor gelsin bekle dedi
Dedim Allah belanizi vermesin sizin

Vallah hasta

neye bile goturur teselli eder allah razi olsn her eksigmi tamamlar ilk zamanlr braz oglunu kiskandi ama simdi oglunla anlasamio benle anlastgi gbi tabi hersey karsilikkli bende ona cok yakinim :). Illaki insan bazen kizio ama insan kendi annesine kardesine bile kizabilio ama cook sukur dun aksam dedm anne ya olursam die kaynpderde bu ara sikistruo bizi ben torun istyom die bende dedm adetm gelirse :KK43: kvdemde dedi kizim dktor adet olursan gel demsti yne gderz arariz caremizi dedi saolsn doktora en son beraber gttik ben yumurtakar olusmus catlams deyince doktr dondum kaldm annem knstu doktorla hep :) ayy ne uzuuuun yazdm laann :)))

Maşallah sizeeee :-* ♥

Back