19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kiz ask olsun elit bi kadinim ben oyle sorar miyim hic makara yapiyorum
Günaydin iyi calismalar gebelik testi yaptirmak istiyordum dedim kirila kirila
-Doktor gelsin bekle dedi
Dedim Allah belanizi vermesin sizin

Kopuyom tamam :)))))))) sen bu saatte ilaç misin arkadaş yeminle bayıldım sana

Masallah kuzum masallah

Kiz ask olsun elit bi kadinim ben oyle sorar miyim hic makara yapiyorum
Günaydin iyi calismalar gebelik testi yaptirmak istiyordum dedim kirila kirila
-Doktor gelsin bekle dedi
Dedim Allah belanizi vermesin sizin
Allahhimmm harbi cok samimisinz hepnz yaaa. :-** helebyazdiklarina ba yil dimm :)

Kopuyom tamam :)))))))) sen bu saatte ilaç misin arkadaş yeminle bayıldım sana
Muck tatlim bende size bayildim sallamiyorum ama gercek ha doktor geldi 1.5 yildir bu mahalledeyim ilk defa kayit yaptirip cikcam doktor bana kalici misiniz burasi cok kalabalim pek hasta kabul etmiyoruz gecici iseniz dedim ben 1.5 yildir buradayim sadece buraya ilk defa geldim ve kalciyim ama sizde haklisiniz bu mahallede herkeste var 5 kizan (trakya da cocuk) 2 de kendileri etti 7 ama korkmayin biz simdilik 2 kisiyiz dedim adam pisman olmustur :)

Oy oyyt Allahım koptum yemin ederim kocam ne oluyo sana diyo çok komik diyom ne olduğunu demiyom :)))) kız ne tatlı dillisin yeminle kizaaannn :)))))

Oy oyyt Allahım koptum yemin ederim kocam ne oluyo sana diyo çok komik diyom ne olduğunu demiyom :)))) kız ne tatlı dillisin yeminle kizaaannn :)))))
Tesekkur ettim tatlim adamina göre muamele sizlerde öylesiniz bugun burada da bisi yazcakken kizan yaziyordum sildim bebis yazdim artik rahatla kizan derim siz anlarsiniz beni

Tesekkur ettim tatlim adamina göre muamele sizlerde öylesiniz bugun burada da bisi yazcakken kizan yaziyordum sildim bebis yazdim artik rahatla kizan derim siz anlarsiniz beni

Hahaha anlarız tabii aşk olsun çok sevdim tarzini :))) ne dicem bizim bi arkadaş var sedrikle tanıdığımız sırf kocası tlfn alsın diye tlfnu nasıl bozabilirim hiç açılmayacak şekilde dedi bi baktık telefonu suya koymuş :)))))))) tabi kocası ne yapmış etmiş tlfnu çalıştırmış ama basmiyo ona da ayrı bi koptum :))) tlfnlari yıkama günü olmuş

Ben zaten biliodum sikinti yookk nerelisin canm nerde otruosn
Benim ķöken makedonya canim dedeler oradan gelmis dogum ist 3 yasindayken ben kirklareli ne gelmisiz babam yari burali :) annem tam :) ama beni kes yesil beyaz akar kanim Kirklareliliyim ve buraya asigim :) sizler kizlar

Bende yatirdim bi kap pirince teli 6 7 saat bekledim acildi ama 1 gun cikarmamak lazimmis pirinc nemini aliyormus neyse actim birkaladim sagini solunu 3 saat calisti sonra karti okumadi baktim hala kart yuvasindan su cikio yeniden baslat yaptim yapmaz olaydim acilip kapandi sarj bitene kadar bi daha da acilmado yandi devreleri :)

Benim ķöken makedonya canim dedeler oradan gelmis dogum ist 3 yasindayken ben kirklareli ne gelmisiz babam yari burali :) annem tam :) ama beni kes yesil beyaz akar kanim Kirklareliliyim ve buraya asigim :) sizler kizlar
Sakaryaaaaaa :)yesil siyahhh :)) demek yesilden boleyz bz canmm nickini bi turli cozemedm ni demekk ooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…