- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm korkmaaaaaa zararszdr 7/24yazisioz kendisinle uzun zamandrda taniomm arada balatalari siyiro ama cokk tatliss bi annis adayii :)
Canm zyflsr çok.kilo aliyo genelde ben normaldm 56ydm 64um suanBen simdide kiloluyum canim ondan dedim ins ben almam oyle bi durumda bebis alir
Deli kizzz :)
ümit kesmek yok! yola devam :)Sanada insallahh canmmm :* bende ilk haberi vermek isterdm ama malium umutsuz ew kadiniyim :)
İnsallah temennimiz ondan yana herkes adet gününde hamis haberini versin inşallah :)))
Tamam Canm smdi esimle sıcak çikolata keyfi yapyrz cekerdm yoksaBen bilmem yarın bekliyorum o zaman :))
bizde seni yer bitiririz:*Ben bilmem :)))))) çok fena ederim sizii ikinjzj birden yerim hiç te belli etmem :)))))
Bat en erken senin kuzum sen yap :) bu arada ben bu aksam coktaaaaannn yaptim isten geldigim gibi :) tabiki negatif kocama gel acile dedim yorgunum dediHiocc alakasii yok :) hadi brinz test yapin ya :)
Ha ben subaataa artkin :)ümit kesmek yok! yola devam :)
Amiin Amin inşAllah
Ayy afiyet olsunnn ne tesadüf yaaa az once de esim benden istedi bizde iciyoruz :)Tamam Canm smdi esimle sıcak çikolata keyfi yapyrz cekerdm yoksa![]()
endee bigun yaptm cikmadiiiii ondan diom ya benden gectiii artkk :)Bat en erken senin kuzum sen yap :) bu arada ben bu aksam coktaaaaannn yaptim isten geldigim gibi :) tabiki negatif kocama gel acile dedim yorgunum dedi
Laannn kocalarinizla keyfiniI anlatmyn olaaann varrr olmayaannn varrr kiskanrlaarr :) benm kocm gececiAyy afiyet olsunnn ne tesadüf yaaa az once de esim benden istedi bizde iciyoruz :)
Tamam Canm smdi esimle sıcak çikolata keyfi yapyrz cekerdm yoksa![]()
Oh sizede afiyet olsn o zaman :)Ayy afiyet olsunnn ne tesadüf yaaa az once de esim benden istedi bizde iciyoruz :)
Bende sana kendimden örnek verdimmm kuzumm umudunu kaybetme bak 1 hafta var adete hala test yapiom cok psikopatim cikmicak bile bile yapiyorum ama icimde bi his var ben Allah in izninle hamileyim :)B
endee bigun yaptm cikmadiiiii ondan diom ya benden gectiii artkk :)
bizde seni yer bitiririz:*
Sağol canm :)Afiyettt olsunnnn :-* :))
Tesekkur ederim canimOh sizede afiyet olsn o zaman :)
Bende sana kendimden örnek verdimmm kuzumm umudunu kaybetme bak 1 hafta var adete hala test yapiom cok psikopatim cikmicak bile bile yapiyorum ama icimde bi his var ben Allah in izninle hamileyim :)
Caktrma ama bende de varda :) yaa bn kotu ihtimale hazirliom :)Bende sana kendimden örnek verdimmm kuzumm umudunu kaybetme bak 1 hafta var adete hala test yapiom cok psikopatim cikmicak bile bile yapiyorum ama icimde bi his var ben Allah in izninle hamileyim :)