- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
gunaydin canimmm nasilsinÇaktırma ama bende unutuyorum vallah :))))) eşim iciyomusun diyo hi hi diyorum :)))))))) onemsemek gerekiyo benim doktorum unutma dedi :)
hamile kalmaya bi eykisi var mi acabakızlar kesinlikle için bebegn gelişimi için çok önemli....
onu bilmiyorumda yoktur bence hamile kalınca gelişim için çok önemlihamile kalmaya bi eykisi var mi acaba
evet canim biliyorum ilk uc ay da cpk obemli bizim bi akraba da zaten fplik asit eksikligi varmis hamile kalincada icmemis folik asiti bebek dort aylik oldugunda kafatasi gelismemis bu yuzden ve kurtaj oldu malesef hakkaten onemsemek lazimonu bilmiyorumda yoktur bence hamile kalınca gelişim için çok önemli
ayy unutur muyum
keciboynozu küru iyi geliyormuş canım.Kızlar fr size bi sorum olacak erkekte Sperm hareketliliği için onerebileceginiz bişey var mı.
Bi o kaldıydı onuda denerim guzelimmkeciboynozu küru iyi geliyormuş canım.
Kızlar fr size bi sorum olacak erkekte Sperm hareketliliği için onerebileceginiz bişey var mı.
ayy unutur muyumgozumun onune koydum artik icicem valla
Kiz onun yerine ben iciyim diye yeserecegim yakindir..haydi onuda icirek bakalim içerseTE="avucdolusudua, post: 40886006, member: 673370"]Canım çakşır otu var çok oneriyolar erkek performansını da etkiliyor spermleri de etkiliyor :)) denicez
dogru soyledin icelimAfferin bize :))))) o kadar ot MİT içip yedim ki yakında içimde meyve verecekler :))))) bunu da icek ne olmus
dogru soyledin icelimben bu ay guya kendim saglikli besleniyodum ari sutu.polenler filan tirt cikti valla yumoslar hic saglikli olmadi o yuzden saldim valla nasil.olursa artik
Kiz onun yerine ben iciyim diye yeserecegim yakindir..haydi onuda icirek bakalim içerse
İnş canım Rabbim hayırlısı versin..Kizlar merhaba nasilsiniz internetim yok o yuzden sık giremiyorum, benim safak 3bata. İnşAllah benimlr beraber bu topikten ve isteyen herkese rabbim sağlıklı evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?