19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

onu bilmiyorumda yoktur bence hamile kalınca gelişim için çok önemli
evet canim biliyorum ilk uc ay da cpk obemli bizim bi akraba da zaten fplik asit eksikligi varmis hamile kalincada icmemis folik asiti bebek dort aylik oldugunda kafatasi gelismemis bu yuzden ve kurtaj oldu malesef hakkaten onemsemek lazim

TE="avucdolusudua, post: 40886006, member: 673370"]Canım çakşır otu var çok oneriyolar erkek performansını da etkiliyor spermleri de etkiliyor :)) denicez[/QUOTE]
Kiz onun yerine ben iciyim diye yeserecegim yakindir..haydi onuda icirek bakalim içerse

TE="avucdolusudua, post: 40886006, member: 673370"]Canım çakşır otu var çok oneriyolar erkek performansını da etkiliyor spermleri de etkiliyor :)) denicez
Kiz onun yerine ben iciyim diye yeserecegim yakindir..haydi onuda icirek bakalim içerse [/QUOTE]

Sende iç performansini arttırır :))) kız maşallah çok güzel cikmissiniz resminizi Like ladim:))))))

Afferin bize :))))) o kadar ot MİT içip yedim ki yakında içimde meyve verecekler :))))) bunu da icek ne olmus
dogru soyledin icelim ben bu ay guya kendim saglikli besleniyodum ari sutu.polenler filan tirt cikti valla yumoslar hic saglikli olmadi o yuzden saldim valla nasil.olursa artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…