Kizlar merhaba nasilsiniz internetim yok o yuzden sık giremiyorum, benim safak 3bata. İnşAllah benimlr beraber bu topikten ve isteyen herkese rabbim sağlıklı evlat nasip etsin.
Aynekizz bi umut olur herkese nede güzel olur yuaaaaCanim benim ya Allah razi olsun inşallah meleğin seninledir. Aramızda bi kişinin bebisi olsa hepimiz umutlancaz da iste :))))
Selam canım olsun sıkma canını inş bidaha ki ay daha önümüzde çok aylar varr sekerimslm arkadaşlar gün itibariyle bu ay da hüsran..
ben geldiiimmmmmama internette sorun var sabahtan beri yeni girebildim ugrasıyorum her an gidebilir[/QUOTE
Hos geldin canim. Niye ya ne sorunu var neyin :)
İyiyiz tatlısı sen nasılsın bakalımay ne biliyim gidip gidip geliyo sinir etti beni
eee nasılsınız ne yapıyonuz bakalım
iyi çok şükürİyiyiz tatlısı sen nasılsın bakalım
haklısın aslında bide ben yenebilsem şu her ay kafaya takmanın önüne geçebilsemmmmekleme bebisim ya geleceği varsa gelir Yumurcaklarin ben koy verdim artik
akıntıda var dünden beri çoğaldı bugünYumurtlama gününe canım ondan olabilir ben ne zaman yumurtlama dönemine gelsem ağrım oluyor
akıntıda var dünden beri çoğaldı bugünYumurtlama gününe canım ondan olabilir ben ne zaman yumurtlama dönemine gelsem ağrım oluyor
Yumurtlama döneminde misin pekiakıntıda var dünden beri çoğaldı bugün
aslında hesaplamama göre bir gün ve ya iki gün var ama hesap doğru çıkmıyo bazen adetim erkende olabiliyo geçte bir iki günYumurtlama döneminde misin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?