Insallah guzel seyler guzel haberler alrsn :)
Nzaman greceksn doktra ? Cook merak ettm sen tedavi flanmi gorysn bilmedgm icn durumunu.. yani yanlis bse de demek istemyrm ama ne icin gdiosun ??@avucdolusudua
Kizzz umudun bir senede hemen tukenmiss benimki tükenmeyen bi umut sanırım :)))))) Allahım bagislasin inşallah yaa dua et cnm bizim icin
canim naptin ne dedi doktor aklim sendeEvt canım bi kişi var önümde gircrm simdi içeri. Tedaviye başladım canım sıfırdan başladık yumurta takibine aldı hormon tahlillerim iyi çıkmadı yumurtanın büyümesini izliyo doktor aşılama istemiştim aşılama öncesi tedavi görüyorum iste :))
ayni sekilde ilerliyoruz bu ay benimde boyle oldu bakarsin onumuzdeki ay da hamile kaliriz ayy su cuma gunu kabul olsun insaallahCanım yaaa gittim doktor yumurtanın buyumedigini söyledi. Folic asid iç ilaç içme adet olunca gel dedi :))) yazamadim kızlar eltimlere gittim
Amin amin ama benim sari sari olsunnbende giremedimya siteye sizleri merak ettim ne yaptınız diye bu ay çok heyecanlıyım ama yenmeye çalışıyorum sonunda hayal kırıklığı yasamak istemiyorum bu ay hep birlikte dua edelim rabbim inşallaaahhh en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinhepimiz böyle oluruz inşallaaaahhhhhhh bide aha böyle kara kara bebelerimiz olur inşalllaaaaahhh ikiz olsunnnnnnnn üçüz olsuuuunnnn
ayni sekilde ilerliyoruz bu ay benimde boyle oldu bakarsin onumuzdeki ay da hamile kaliriz ayy su cuma gunu kabul olsun insaallah
Ben temizlik modundayim son 10gundur kendi evim ve 2eve daha temizlik yaptim sirf bebis stresine girmiyim.diye. kime gitsem yardim edeyim diyip diyip oturmuyorum hicKızlar yaaa nerdesiniz
Kizlar son 4gün bata
Kendimi oyle temizlige adadimki gunlerim hizla ilerliyo. Ben suana kadar bebek icin hic ekstra tedavi gormedim eger bu ayda hamis kalamazsam dr tedaviye baslariz dedi . acaba ilk surec klomen ve catlatma ignesi mi???
Rabbim göbişlerimizi bebişlerle hayırlisiyla doldursun inşAllah
İnşAllah gelir bu ay kuzumAmacım çocuk istiyorsun madem neden kendini temizliğe veriyosun yaaa biraz dikkatli ol agir taşıma gerinme uzanma birseylere inşallah hamissindir canım . her doktorun farklı bi gidişatı var tedavi için. Gerek duyadsa klomen verir :) inşallah gerek olmaz da hemencecik hamile kalırsınız :)
İn
İnşAllah gelir bu ay kuzum
Oyle cok yatti kendimi yormadim gerilmedim falan ama hic bisey yok artik akisina biraktim. Kendimi kordukca cok stres oluyorum
bu arada ben folik asit icmiyorum ya hep unutuyorum hata mi ediyorum acaba ya daha mi onemsemem lazim bu folik asitiAyyy inşallah yaaa :))) kız çok istiyorum burda skca destek verenlerle beraber hamis kalsak bir birimize sorular sorsak amaninn ne tatliyiz yaa :))))
bu arada ben folik asit icmiyorum ya hep unutuyorum hata mi ediyorum acaba ya daha mi onemsemem lazim bu folik asiti
bende içeyim artıık ya doktorlar boşuna vermiyor yani demiiÇaktırma ama bende unutuyorum vallah :))))) eşim iciyomusun diyo hi hi diyorum :)))))))) onemsemek gerekiyo benim doktorum unutma dedi :)
kızlar kesinlikle için bebegn gelişimi için çok önemli....Çaktırma ama bende unutuyorum vallah :))))) eşim iciyomusun diyo hi hi diyorum :)))))))) onemsemek gerekiyo benim doktorum unutma dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?