19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

44307772, member: 673370"]Ayyyy inşallah yaaaa Allahın izniyle insallah hep beraber başladık yola bakalım nasip inşallah beraber hamiss oluruzz :-*
Amin cnm aminnn asilamayi nerde yapmayi dusunuyon bide bisey daha esinin tahlileride temizmii[/QUOTE]

Evet canım eşimin tahlili de temiz :) D.bakirda yapcam canım

Kizlarrrrr nasilsiniz tahlil sonuclairmi aldım kafam da çok karışık sizce sonuçlarım nasıl?
Yakinlarda bende yaptim hormon testi seninkide gayet guzel masallah hic bi anormallik gorunmuyor. Asilama oncesi cok onemli boylr guzel olmasi hormonlarin hadi bakalim sira yumoslarin guzelce buyumesinde bol bol kuru incir ye

[QUOTE="avucdolusudua, postEvet canım ben de yemistim ama çok azdı arkadaş vermişti hamile kaldı gerisini bana verdi bir tabak bile yoktu esimle beraber yedik az geldi devam etmedik[/QUOTE]
Ah canim ya bide arkadasin hamile kaldigi halde yemedinmi keske devam etseydinn

Yakinlarda bende yaptim hormon testi seninkide gayet guzel masallah hic bi anormallik gorunmuyor. Asilama oncesi cok onemli boylr guzel olmasi hormonlarin hadi bakalim sira yumoslarin guzelce buyumesinde bol bol kuru incir ye

Ayyy cokkk sevindim caniminnn iciiii sen de tastiklediysen öyledir vallah çok mutlu oldum yaaaa incir bildiğin öyle çiğ çiğ mi tuketicem ))) heycan bastı yaaaa

Valla cnm insanlahh ama nedense bilmiyorun bu ay hic stersim yok helle o catlatma iynelerinden sonraki dr verdigi o zamanlar anlarsin ya:) ; bendeki stresi gormen lazimm ama bu ay hic stresli degilim ovulasyon gunlerimde olmama ragmen

Ayyy cokkk sevindim caniminnn iciiii sen de tastiklediysen öyledir vallah çok mutlu oldum yaaaa incir bildiğin öyle çiğ çiğ mi tuketicem ))) heycan bastı yaaaa
Oy kuzum benim ben.oyle yapmistim ama eltim kaxnatip suyunu icmisti bu ay ve hamile suan . Ama sen riske atma kendini sabahlari bir.iki tane ac karnina ye . Bide yumurta peynir yogurt sut saglikli beslen ozellikle kahvaltida protein yumurtanin saglikli gelismesini sagliyomus insaallah guzel olacak hersey

Valla cnm insanlahh ama nedense bilmiyorun bu ay hic stersim yok helle o catlatma iynelerinden sonraki dr verdigi o zamanlar anlarsin ya:) ; bendeki stresi gormen lazimm ama bu ay hic stresli degilim ovulasyon gunlerimde olmama ragmen

Canım en iyisi vallah stresli olmaman stres çok tetikliyo gebeliğin oluşmamasını

Canım yaşın kaç ? Kaç yıllık evlisin nerde oturuyosun ? :)

Yaaa eltin de mi çocuk istyodu Allahım sana da nasip etsin bu ay senin hamile olduğunun haberini alırım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Canım yaaa ben hiç peynir yemem ne olcak peki yoğurt yiyim barı hem incir yiyim hem kaynatim :))))) ne dersin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…