Amin cnm aminnn asilamayi nerde yapmayi dusunuyon bide bisey daha esinin tahlileride temizmii[/QUOTE]44307772, member: 673370"]Ayyyy inşallah yaaaa Allahın izniyle insallah hep beraber başladık yola bakalım nasip inşallah beraber hamiss oluruzz :-*
Cnm bal corek otu tarcini deneyin derim bu yola hamile kalanlar cokmus valla
Yakinlarda bende yaptim hormon testi seninkide gayet guzel masallah hic bi anormallik gorunmuyor. Asilama oncesi cok onemli boylr guzel olmasi hormonlarin hadi bakalim sira yumoslarin guzelce buyumesinde bol bol kuru incir yeKizlarrrrr nasilsiniz tahlil sonuclairmi aldım kafam da çok karışıksizce sonuçlarım nasıl?
Yakinlarda bende yaptim hormon testi seninkide gayet guzel masallah hic bi anormallik gorunmuyor. Asilama oncesi cok onemli boylr guzel olmasi hormonlarin hadi bakalim sira yumoslarin guzelce buyumesinde bol bol kuru incir ye
Ah canim ya bide arkadasin hamile kaldigi halde yemedinmi keske devam etseydinn[/QUOTE .!.:Yok canım vallah yemedim :) sen kullaniyo musun ?
Evwt bu ay dr tedavisini brktm bu kure basladm
Oy kuzum benim ben.oyle yapmistim ama eltim kaxnatip suyunu icmisti bu ay ve hamile suan . Ama sen riske atma kendini sabahlari bir.iki tane ac karnina ye . Bide yumurta peynir yogurt sut saglikli beslen ozellikle kahvaltida protein yumurtanin saglikli gelismesini sagliyomus insaallah guzel olacak herseyAyyy cokkk sevindim caniminnn iciiii sen de tastiklediysen öyledir vallah çok mutlu oldum yaaaa incir bildiğin öyle çiğ çiğ mi tuketicem))) heycan bastı yaaaa
Aleykum Selamselamin aleykuumm
Valla cnm insanlahh ama nedense bilmiyorun bu ay hic stersim yok helle o catlatma iynelerinden sonraki dr verdigi o zamanlar anlarsin ya:) ; bendeki stresi gormen lazimm ama bu ay hic stresli degilim ovulasyon gunlerimde olmama ragmen
Oy kuzum benim ben.oyle yapmistim ama eltim kaxnatip suyunu icmisti bu ay ve hamile suan . Ama sen riske atma kendini sabahlari bir.iki tane ac karnina ye . Bide yumurta peynir yogurt sut saglikli beslen ozellikle kahvaltida protein yumurtanin saglikli gelismesini sagliyomus insaallah guzel olacak hersey
selamin aleykuumm
Canim yasim 23 s.urfadayim 4 yillikta evliyim valla boyle iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?