- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim Allah im yardimcin olsun canim Rabbim tez vakitte saglikla kucagini doldursun insallah ne kadarlik evlisin? Cikolata kisti cok tehlikeli degil diye biliyordum bak bende senden ogrendim gebelige engel mi o peki o yuzden mi tup bebek tedavisi goruyorsunMerhaba arkadaşlar bende 24 yaşındayım ve çikolata kisti var tüp bebek tedavisi görüyorum
Canim ne iyi ne kötüyum endiseleyim sadece adetim duzensizdi ya benim 2 aydir duzenli geldi sadece ama döngümde düzensiz bazen 30 bazen farkli gecen ay 36 idi mesela aralik 1 de adet olmustum en son simdi 5 ocak diye bekliyorum ama bi taraftan kendimi hamile gibi hissediyorum unut ediyorum diye sanirim bi taraftan da adet olcakmisim gibi agrim var 2-3 gündur acaba yine 1 inde adet olcam da ondan mi ayni zamanda com afedersiniz ishal oluyorum kasıgima sanci giriyor gogus kenarlarim koyu ve uc vermis yine erkenden uykum geliyor diyorum psikolojik mi adet mi olcam yoksa hamilelik mi? Ikisi de cok benziyor birbirine umut dunyasi iste sat i 5 ocak baz alsam kan testi yaptirsam cok mu aceleci olmus olurum
Merhaba arkadaşlar bende 24 yaşındayım ve çikolata kisti var tüp bebek tedavisi görüyorum
Sağol cnm ya inşallah . 1.5 yıllık evliyim çikolata kisti çok lanet bi hastalık ilerlrse bide hem gebelige engel hem ağrı yapiyo hemde ameliyat olsnda tekrrlama olasılığı yüksek bide ameliyatta yumurtalk rezervini düşürüyo o yüzden ben önce tüp bebek tercih ettmHosgeldin canim Allah im yardimcin olsun canim Rabbim tez vakitte saglikla kucagini doldursun insallah ne kadarlik evlisin? Cikolata kisti cok tehlikeli degil diye biliyordum bak bende senden ogrendim gebelige engel mi o peki o yuzden mi tup bebek tedavisi goruyorsun
Amin cnm hepimize inşallah. Benim kistler cok büyük ve ilerledigi için doğal yolla hamile kalmam imkansız hatta doktorlr aşılama bile tutmz oyüzden direk tüp bebek yapalim dedilerMerhaba canım hoş geldin sankibu topikte daha önce tanismistk... Belki de sen değilsindir isim benzerliği.. Canım tüp bebek için yaşın daha küçük değil mi aşılama yaptn mi? Allahım gerek olmadan hayırlı evlat versin insallah
![]()
Amin cnm hepimize inşallah. Benim kistler cok büyük ve ilerledigi için doğal yolla hamile kalmam imkansız hatta doktorlr aşılama bile tutmz oyüzden direk tüp bebek yapalim dediler
Hadi ya bende senin kadar her adet oldugumda agridan ölüyorm hastnlk oluym ama benm sebebi kistler senin sebebini bulamiyolarmi cnm. Ben cok doktra gittm ozellerde dahil çözümü bebek hamile kalsam agrmda olmucak kistlrde kuculcek dogumdada alcaklar ama işte kistler tüpleri tikadigi icn hamile kalamiyorm oyüzden tüp bebek tedavisine başladım cnmÇok ilginç ya peki nasıl düşecek bu kistler? Mesela benim adet sancim o kadar çok ki 5 -7 gün önceden sancim olur adet oldugumda ise geberiyorm desem yeridir af buyur kusup duruyorum yilan gibi kivraniyorum karnimi kesseler de kurtulsam diyorum 4 gün sancı cekiyorum doktorlara gittiğimde hiç birseyin yok diyolar rahim temiz hiç kistim yok ne bilim sancı için bir sknti yok ama böyle de oluyorum yukarda arkadaşa cevap vermissin ya ağrı yapio diye ondan yazdım. Allahım yardımcı olsun inşallah hangi ildesiniz? Başka doktorlara ya da bitkisel ilaçlar denesen?
Bursa da oturuyorum cnm senÇok ilginç ya peki nasıl düşecek bu kistler? Mesela benim adet sancim o kadar çok ki 5 -7 gün önceden sancim olur adet oldugumda ise geberiyorm desem yeridir af buyur kusup duruyorum yilan gibi kivraniyorum karnimi kesseler de kurtulsam diyorum 4 gün sancı cekiyorum doktorlara gittiğimde hiç birseyin yok diyolar rahim temiz hiç kistim yok ne bilim sancı için bir sknti yok ama böyle de oluyorum yukarda arkadaşa cevap vermissin ya ağrı yapio diye ondan yazdım. Allahım yardımcı olsun inşallah hangi ildesiniz? Başka doktorlara ya da bitkisel ilaçlar denesen?
Hadi ya bende senin kadar her adet oldugumda agridan ölüyorm hastnlk oluym ama benm sebebi kistler senin sebebini bulamiyolarmi cnm. Ben cok doktra gittm ozellerde dahil çözümü bebek hamile kalsam agrmda olmucak kistlrde kuculcek dogumdada alcaklar ama işte kistler tüpleri tikadigi icn hamile kalamiyorm oyüzden tüp bebek tedavisine başladım cnm
Canmm yazdiklarnda beni anlatmssn ama bende 1aralkts oldm ama bu ay tam yilbasi. Anlattklarnda bende var ama sanrm bebde olucam dungece cok sancm vardiCanim ne iyi ne kötüyum endiseleyim sadece adetim duzensizdi ya benim 2 aydir duzenli geldi sadece ama döngümde düzensiz bazen 30 bazen farkli gecen ay 36 idi mesela aralik 1 de adet olmustum en son simdi 5 ocak diye bekliyorum ama bi taraftan kendimi hamile gibi hissediyorum unut ediyorum diye sanirim bi taraftan da adet olcakmisim gibi agrim var 2-3 gündur acaba yine 1 inde adet olcam da ondan mi ayni zamanda com afedersiniz ishal oluyorum kasıgima sanci giriyor gogus kenarlarim koyu ve uc vermis yine erkenden uykum geliyor diyorum psikolojik mi adet mi olcam yoksa hamilelik mi? Ikisi de cok benziyor birbirine umut dunyasi iste sat i 5 ocak baz alsam kan testi yaptirsam cok mu aceleci olmus olurum
Canım hoşgeldin Umarım en kısa sürede sende bebeğine kavuşursunBenim de bir Tanıdığım vardı aynı çikolata kistleri yüzünden ameliyat oldu Daha sonra üç kere tüp bebek denemesi oldu fakat tutmadı daha sonra kendiliğinden hamile kaldı Umarım sen hiçbirine gerek kalmadan İlk seferde hamile kalırsınMerhaba arkadaşlar bende 24 yaşındayım ve çikolata kisti var tüp bebek tedavisi görüyorum
Canim insallah sende de vardir hatta hepimizde vardir bebislerimiz seninde mi düzensizCanmm yazdiklarnda beni anlatmssn ama bende 1aralkts oldm ama bu ay tam yilbasi. Anlattklarnda bende var ama sanrm bebde olucam dungece cok sancm vardibakalmm nasiipp ins. Vardr canm sende
Yok bnm duzenli sadce gecen ay 1iydi bu ay bi gun geri iste ole oluo :)Canim insallah sende de vardir hatta hepimizde vardir bebislerimiz seninde mi düzensiz
Amin ya inşallah cnm tüp bebek yaptrcagim aklımın ucundan gecmezdi önce kistlerin büyümesini engellemek için gobegimden iğne vurulyrm 3 ay geçici menopoza sokuyo terliyrm bunalyrm sonra yumurta toplanmasi icn igneler fln cok zor bi süreç sonunda saglkla bebeğim olsn başka bir şey istemiyorum AllahtanAnladım canım yaa Allah yardimcin olsun inşallah ne zaman olacak tup bebek konuya pek hakip değilim nasıl yapılır falan bilmiyorum Allah YARDIMCINIZ olsun erkenden hayırlı sağlıklı evladın olur inşallah :-* ben d.bakirda oturuyorum :)
İnşallah ya ben cok üzülüyorum gücüm yok dua ediyorum hep . Tanıdığın kac yasinda ve kistleri kac cmdiCanım hoşgeldin Umarım en kısa sürede sende bebeğine kavuşursunBenim de bir Tanıdığım vardı aynı çikolata kistleri yüzünden ameliyat oldu Daha sonra üç kere tüp bebek denemesi oldu fakat tutmadı daha sonra kendiliğinden hamile kaldı Umarım sen hiçbirine gerek kalmadan İlk seferde hamile kalırsın
Valla ayrıntılı bilmiyorum ama 25 26 yaşındadır kistlerinin falan bilmiyorum ama ameliyat oldu Daha sonra doktoruna daha önce çocuk sahibi olamazsın demiş o yüzden üç kere falan tüp bebek yaptı son tüp bebeği tuttu fakat düştü düştükten sonra çok kanaması olmuş doğal yollarla hamile kaldı şu an bebeği var inşallah Rabbim sana da nasip ederGücüm yok deme canım Rabbim Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah dik durmaya çalış güçlü olİnşallah ya ben cok üzülüyorum gücüm yok dua ediyorum hep . Tanıdığın kac yasinda ve kistleri kac cmdi
Amin ya inşallah cnm tüp bebek yaptrcagim aklımın ucundan gecmezdi önce kistlerin büyümesini engellemek için gobegimden iğne vurulyrm 3 ay geçici menopoza sokuyo terliyrm bunalyrm sonra yumurta toplanmasi icn igneler fln cok zor bi süreç sonunda saglkla bebeğim olsn başka bir şey istemiyorum Allahtan
Amin canimcim hepimiz o guzel haberi veririz insallah bdn dayanamadim idrar yaptim bisicik yok baba bi tek cizgi disindaCanım benm öncelikle gunaydin
Su adet döngüsü doktorların dediği gibi 5 erken 5 geç gelmesi çok normal çünkü günlük hareketlerimiz yedikleirmjz ictiklerimiz ruh halimiz veee piskolojimiz bu döngüyü hazırlıyo bunu doktor kendi dedi. Bence hiç takma eğer son bi kaç aydır böyle oluyosa bence 5 ocağı baz al 5 ocakta İdrar ya da kan tahlili aldır. İnşallah hamissindiiiiirrayrıca su belirtiler var ya hepimizi verem etti inanılmaz şekilde psikolojikmen hamile olduğumu hissediyordum belirtileri yasiyidum ama hiç gecikmeden adet oluyodum. Şimdi ise inan belirtim olsa bile kendime sacmalama şimdiden ne belirtisi diyip bastiriyorum :)))) dediğin gibi adet ve gebelik belirtisi çok benziyor zaten :) inşallah 5 ocakta çok belirgin çift çizgiyi gorursun kızlar ben hamisimmm diye haber verirsin
![]()
Amin canimcim hepimiz o guzel haberi veririz insallah bdn dayanamadim idrar yaptim bisicik yok baba bi tek cizgi disinda![]()