19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Anneeeeem hem yasitiz hem yakinmisiz hem de aynı yıl evlenmisiz benim 4. Yıl 6 ay oldu evleneli. S. Urfada iyi doktoelar varmış yanlış hatirlamiyosam burdan bi arkadaş söylemişti
Yok cnm yaa ne Iyisi ben laparaskopi ve historoskopi icin bile disariya gitiim para avcilari hepsii hic memnun degilm

Yok cnm yaa ne Iyisi ben laparaskopi ve historoskopi icin bile disariya gitiim para avcilari hepsii hic memnun degilm

Gercekten mi istersen burda konulara bak urfada iyi doktor önerileri topikleri vardır ordan bulursun devlette de vardır belki bence bu ay olmazsan ki olursun Allahım izniyle insallah hayii bi evlada hamis olursun inşallah geciktirmeden aşılama yap

Canim ne devletiii senni insan yerine koyuyolarmi acaba yok cnm ben Antalya vitale hastanesinde yaptircam asilamayi sen burdaki dr icin hasta degil musterisin ben zaten bu gibi dr yuzundn biraktim tedaviyiii bi kac ay beklicem sonra asilama yaptircm

Canim ne devletiii senni insan yerine koyuyolarmi acaba yok cnm ben Antalya vitale hastanesinde yaptircam asilamayi sen burdaki dr icin hasta degil musterisin ben zaten bu gibi dr yuzundn biraktim tedaviyiii bi kac ay beklicem sonra asilama yaptircm

Haklisin canım vallah ne desem bilmiyorum Allah yardimcin olsun inşallah ne diyim :(

lisinne desem bilmiyorum Allah yardimcin olsun inşallah ne diyim :KK43:[/QUOTE]

diyim :KK43: Allah razi olsun Rabbim tum isteyenlerin duasini kabul etsinn insllhh

Yaaa eltin de mi çocuk istyodu Allahım sana da nasip etsin bu ay senin hamile olduğunun haberini alırım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Canım yaaa ben hiç peynir yemem :( ne olcak peki yoğurt yiyim barı hem incir yiyim hem kaynatim :))))) ne dersin :))))
Aminn canim banada isteyen herkesede hayirlisindan versin eltiminde uc yildir.olmuyodu nasip iste Rabbim verdi vesilesi incir oldu :-) yok canim yok sen kaynatma ye sadece hormonlarin iyi guzel aman diym bi skinti filan cikar gerek yok bende asilama zamani her sabah ac karnina yemistim o kadar sende oyle yap :-)

Aminn canim banada isteyen herkesede hayirlisindan versin eltiminde uc yildir.olmuyodu nasip iste Rabbim verdi vesilesi incir oldu :-) yok canim yok sen kaynatma ye sadece hormonlarin iyi guzel aman diym bi skinti filan cikar gerek yok bende asilama zamani her sabah ac karnina yemistim o kadar sende oyle yap :-)

Amiiin canım ya aminn elifim vallahi çok hevesliyim ne olcak halim :))))) tamam kuzum senin gibi yapicam başka birşey yiyo musun bu ay

Amiiin canım ya aminn elifim vallahi çok hevesliyim ne olcak halim :))))) tamam kuzum senin gibi yapicam başka birşey yiyo musun bu ay
Halin guzel olacak merak etme :-) bu ay bi macun yapti bi teyze bana.onu yiyorum bakalim ovulasyon testi kullaniyorum bide gunu tutturabilmek icin . Bide afedersin ben bu ay cok iltihap attim meger cok usutmusum haberim yokmus icim temizlendi bende hevesliyim bu ay ama caktirmiyorum :-):-)

Halin guzel olacak merak etme :-) bu ay bi macun yapti bi teyze bana.onu yiyorum bakalim ovulasyon testi kullaniyorum bide gunu tutturabilmek icin . Bide afedersin ben bu ay cok iltihap attim meger cok usutmusum haberim yokmus icim temizlendi bende hevesliyim bu ay ama caktirmiyorum :-):-)

guzelimmm benimm hiç çaktırma yerim seni :21: iyi çok sukurr için ttemizldndi ben de süt maydanoza oturmuştum ama hiç iltihap atmadim iltihabim yokmuş. Canım benim yaaa insallahh beraber :anneadayı: kaliriz insallaj

guzelimmm benimm hiç çaktırma yerim seni :21: iyi çok sukurr için ttemizldndi ben de süt maydanoza oturmuştum ama hiç iltihap atmadim iltihabim yokmuş. Canım benim yaaa insallahh beraber :anneadayı: kaliriz insallaj
Yok canim benim ki ya abla ya abi olacak ben suan yumurtlama gunlerindeyim senin asilama on gun sonra filan olursa biz sizden on gun filan buyuk olcaz ona gore heee:-) baksana ben coktan inanmisim bu ay olacagina :-):-)

Yok canim benim ki ya abla ya abi olacak ben suan yumurtlama gunlerindeyim senin asilama on gun sonra filan olursa biz sizden on gun filan buyuk olcaz ona gore heee:-) baksana ben coktan inanmisim bu ay olacagina :-):-)

Anaaam ben onu yerim abla abi olacakkmksss daa vallah ben de çok inanıyorum ne yalan soylim Allahım umdumuzu hayırla olumluyla sonuclandirsin :))) aynen bacım ben daha adetteyim anneemm sen iyi degerlendir :))

Tabi ki canim burdayim hep bi ara gittim malum moral olarak iyi degildim su hamilelik takvimlerini bile gormek uzuyodu simdi hepsini okuyorum seviyorum uzaktan yani.duzeldim sukur sen.de.beni haberaiz koyma :-)

Oyyy canimm benim çok iyi anlıyorum seni daima yanindayimmm :KK68: merak etme bacım habersiz koymam :KK15:

Boşver canım vallah keyfine baksın bi ay kalıp ggidecem dedi sabah artık kendi bilir kalırsa da basım gozum ustune gitse de ben elimden geleni yaparım sadece aşılama yapmamami ısrarla istemesi çok zoruma gidiyo bi turlu anlamlandiramiyorum işte. Aynen canım önemli olan bizim istediğimiz takmiyorum vallah kocam da destek bana artık kimse tutamaz :)))) sen napiosun bu arada durumlar nasil?
Canim ne iyi ne kötüyum endiseleyim sadece adetim duzensizdi ya benim 2 aydir duzenli geldi sadece ama döngümde düzensiz bazen 30 bazen farkli gecen ay 36 idi mesela aralik 1 de adet olmustum en son simdi 5 ocak diye bekliyorum ama bi taraftan kendimi hamile gibi hissediyorum unut ediyorum diye sanirim bi taraftan da adet olcakmisim gibi agrim var 2-3 gündur acaba yine 1 inde adet olcam da ondan mi ayni zamanda com afedersiniz ishal oluyorum kasıgima sanci giriyor gogus kenarlarim koyu ve uc vermis yine erkenden uykum geliyor diyorum psikolojik mi adet mi olcam yoksa hamilelik mi? Ikisi de cok benziyor birbirine umut dunyasi iste sat i 5 ocak baz alsam kan testi yaptirsam cok mu aceleci olmus olurum

Back