- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
hoş buldukkk :))hoşgeldin cnm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş buldukkk :))hoşgeldin cnm :)
ben burda yeniyim sen de yeni mi katılıyorsun cnm ?hoş buldukkk :))
Rabbim tekrar saglikli bi gebelik nasip etsin insaallah . Benimde 10.haftada kalp atisi durdu malesef o kalp atisini.duymak tarif edilmey bi duygu ins tez zamanda yasariy hepimiy daha oncede bi gebeligim sonlandi bende tiroid var o dusugu tetikliyor biraz genetik testlerdede kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar ugrasiyoruy gebelik.icin bakalim nasipben aşılama olmadım cnm çatlama iğnesi ve günaşırı ilişki vermişti doktor ve hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken kürtaj oldum bebek yerine et parçası gibi başka bişey oluştu diye.şimdi yine iğne vuruluyorum menogon adı bu iğnenin yine gonalf gibi bir iğne ama aşılama yine olmıycam doktorum gerek görmüyor zaten bu şekildede gebelijk oluşuyor diye. senin neden devam etmedi gebeliğin cnm ?çok geçmiş olsun rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin inş
:)) yok cnm bn ilklerdenim aramıza hoş geldin :))ben burda yeniyim sen de yeni mi katılıyorsun cnm ?
asıl ben hoşbuldum o zaman :) minik mucizem yazmışsın hamilemisin ?:)) yok cnm bn ilklerdenim aramıza hoş geldin :))
aynen cnm :) evet hamileyim Rabbimin izniyle :)asıl ben hoşbuldum o zaman :) minik mucizem yazmışsın hamilemisin ?
Bir de onu deneyeyim o Zaman canımmmm. Evet zorlaştıran bir durum vardır mutlaka.Evet canim gebe kaldim ama ilk gebeligimde sonlanmisti ve bir sene.sonra olmustu ikinci gebelik o da asilam ile .zorlastiran bir durum var hem gebeligin olusmasini hemde devamini.o da rabbimin takdiri demek ne diyelim sende moralini yuksek tut klomen gerek yok diyorsa almasaydin keske onun yerine.incir kuru filan yapsan hem dogal hemde hamile kalanda baya cok bu kurle
Canim dogum ne zaman:)) yok cnm bn ilklerdenim aramıza hoş geldin :))
çok üzüldüm canım ve seni çok iyi anlıyorum rabbim bi daha bu acıları yaşatmasın inş . şimdi yine hormon tedavisine mi başladın ?Rabbim tekrar saglikli bi gebelik nasip etsin insaallah . Benimde 10.haftada kalp atisi durdu malesef o kalp atisini.duymak tarif edilmey bi duygu ins tez zamanda yasariy hepimiy daha oncede bi gebeligim sonlandi bende tiroid var o dusugu tetikliyor biraz genetik testlerdede kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar ugrasiyoruy gebelik.icin bakalim nasip
ay ne kadar güzel maşallah :) canım ne kadarlık hamilesin ?aynen cnm :) evet hamileyim Rabbimin izniyle :)
HOŞBULDUK CNMMM :) az kaldı kuzum ya :*Canim dogum ne zamanhosgeldin bu arada
35+1 cnm :?ay ne kadar güzel maşallah :) canım ne kadarlık hamilesin ?
Yok canim zaten benim tiroid icin kullandigim bi ilac var omur boyuda kullanacagim . Suan doktor bi sorun yok dedi bi tedaviyede gerek gormedi kendi kendime bitkisel biseyler dualr filan yapiyorum beklemediyim yaniçok üzüldüm canım ve seni çok iyi anlıyorum rabbim bi daha bu acıları yaşatmasın inş . şimdi yine hormon tedavisine mi başladın ?
kuzummm Allahım nasip etsin tez vaitte meleğini Rabbim şifa versin aynen dua et bol boll :*Yok canim zaten benim tiroid icin kullandigim bi ilac var omur boyuda kullanacagim . Suan doktor bi sorun yok dedi bi tedaviyede gerek gormedi kendi kendime bitkisel biseyler dualr filan yapiyorum beklemediyim yani
Canım bat 1 Ocak yeni yıl yeni umutlarAyyyy inşallah ya katılım olunca herkesin bat tarihini listeliycem öyle beraber beklicez :)
Hayirli bi sekilde alirsin ins yavrunu kucagina canim masallahHOŞBULDUK CNMMM :) az kaldı kuzum ya :*
inş en kısa zamanda rabbim hayırlı hamilelikler nasip eder cnmYok canim zaten benim tiroid icin kullandigim bi ilac var omur boyuda kullanacagim . Suan doktor bi sorun yok dedi bi tedaviyede gerek gormedi kendi kendime bitkisel biseyler dualr filan yapiyorum beklemediyim yani
aminn aminn ins cnmm :*Hayirli bi sekilde alirsin ins yavrunu kucagina canim masallah
senin umudunu yesinlerr emii :)) cnm bnmmmCanım bat 1 Ocak yeni yıl yeni umutlar![]()