19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ben aşılama olmadım cnm çatlama iğnesi ve günaşırı ilişki vermişti doktor ve hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken kürtaj oldum bebek yerine et parçası gibi başka bişey oluştu diye.şimdi yine iğne vuruluyorum menogon adı bu iğnenin yine gonalf gibi bir iğne ama aşılama yine olmıycam doktorum gerek görmüyor zaten bu şekildede gebelijk oluşuyor diye. senin neden devam etmedi gebeliğin cnm ?çok geçmiş olsun rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin inş
Rabbim tekrar saglikli bi gebelik nasip etsin insaallah . Benimde 10.haftada kalp atisi durdu malesef o kalp atisini.duymak tarif edilmey bi duygu ins tez zamanda yasariy hepimiy daha oncede bi gebeligim sonlandi bende tiroid var o dusugu tetikliyor biraz genetik testlerdede kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar ugrasiyoruy gebelik.icin bakalim nasip

Evet canim gebe kaldim ama ilk gebeligimde sonlanmisti ve bir sene.sonra olmustu ikinci gebelik o da asilam ile .zorlastiran bir durum var hem gebeligin olusmasini hemde devamini.o da rabbimin takdiri demek ne diyelim sende moralini yuksek tut klomen gerek yok diyorsa almasaydin keske onun yerine.incir kuru filan yapsan hem dogal hemde hamile kalanda baya cok bu kurle
Bir de onu deneyeyim o Zaman canımmmm. Evet zorlaştıran bir durum vardır mutlaka.

Rabbim tekrar saglikli bi gebelik nasip etsin insaallah . Benimde 10.haftada kalp atisi durdu malesef o kalp atisini.duymak tarif edilmey bi duygu ins tez zamanda yasariy hepimiy daha oncede bi gebeligim sonlandi bende tiroid var o dusugu tetikliyor biraz genetik testlerdede kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar ugrasiyoruy gebelik.icin bakalim nasip
çok üzüldüm canım ve seni çok iyi anlıyorum rabbim bi daha bu acıları yaşatmasın inş . şimdi yine hormon tedavisine mi başladın ?

çok üzüldüm canım ve seni çok iyi anlıyorum rabbim bi daha bu acıları yaşatmasın inş . şimdi yine hormon tedavisine mi başladın ?
Yok canim zaten benim tiroid icin kullandigim bi ilac var omur boyuda kullanacagim . Suan doktor bi sorun yok dedi bi tedaviyede gerek gormedi kendi kendime bitkisel biseyler dualr filan yapiyorum beklemediyim yani

Yok canim zaten benim tiroid icin kullandigim bi ilac var omur boyuda kullanacagim . Suan doktor bi sorun yok dedi bi tedaviyede gerek gormedi kendi kendime bitkisel biseyler dualr filan yapiyorum beklemediyim yani
kuzummm Allahım nasip etsin tez vaitte meleğini Rabbim şifa versin aynen dua et bol boll :*

inş en kısa zamanda rabbim hayırlı hamilelikler nasip eder cnm

Merhaba Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz topiğimiz çok güzeldi anlamış bulunmaktayım dilerim hepiniz en kısa süredeanne olursunuz inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmazNasılsınız bakalım Batı yakın olan var mı

Back