19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah.Arkadaşlar bizim ailece görüştüğümüz bir grubumuz var bizimle beraber 4 aile yani.hepimiz nerdeyse aynı dönemlerde evlendik aramızda ikisinde birkaç ay var diğerinde 1 yıl falan var.Ve hepsinin 2 şer tane çocukları var sadece benim yokdün akşam yine toplandık arkadaşın kızının doğum günüydü. Kendimi çok kötü hissediyorum hepsinin içinde onlar normal olarak hep çocuklarıyla ilgili konuşuyorlar artık kızları gençkız olma yolunda yavaş yavaş. Benimki okulu şöyle dersleri böyle sınavları falan derken yanı hep çocuk muhabbeti bende hiç konuşmuyorum bön, bön suratlarına bakıyorum arada bir bende yorum yapıyorum sırf konuşuyum diye onlara belli etmiyorum ama çok üzülüyorum içim çok acıyor içimden dua ediyorum lütfen allahım neolursun banada yaşat bu güzel duyguları diye çevremde herkesin var çocuğu kendimi çok kötü hissediyorum.Sabırdayım bekliyorum inşallah olacak Birgün diyorum hayırlısıyla.Kızlar sizide sıktıysam pazar ,pazar kusura bakmayın sizinle paylaşmak istedim.

yok cnm ne kusuru üzülme sen napalımm allah bizede böle nasip etti allahdan ümit kesılmez er yada gec evlat yazıldıysa hanemıze o gelecek hangı hastalık olursa olsun kaderde varsa önünde daglar olsa duramaz bosver eger arkadaslarının yanında kendını kötü hissediosan biraz mesafe koyabılırsınn

Sağol canım inşallah aynen öyle.Aslında onları çok seviyorum iyi insanlar onlar benim üzüldüğümün farkında değiller farkında olsalar belki konuşmazlar. Ama ben olsam bilmiyorum çocuğu olmayan bir arkadaşım olsa benimde olmuş olsa ben konuşmalarıma biraz daha dikkat ederdim onu üzmemeye çalışırdım onun yanında çocuk muhabbeti yapmazdım belki yanlış düşünüyorum ama öyle olurdum yani.Canım araya hangi biriyle mesafe koycamki dediğim gibi çevremde herkesin var çocuğu ozaman eve kapan düşün düşün daha kötü olur herhalde.Neyse bakalım Rabbim büyük olacak inşallah.

Benim de arkadaşlarım hep birer ikişer hamile, ya da çocuklu oldular. Sohbete girmek adına nezaketen konuşuyorum. Eşim bazen istersen gitmeyelim demeye başladı. Ben de açıkça söyledim, evet dedim üzülüyorum ama bu da eve kapanıp asosyal bir hayat sürmemizi gerektirmez. Evet biraz görüşmeleri seyrelttik kuzum. Biraz başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyoruz. Hayat acımasız olabiliyor ama dayanacak gücümüz var. Mücadelemiz var.

ben hemen hemen kımseye gtmıorm dıyebılırm özellıkle cocuklu olan arkadaslarıma allah korusun yarın bır gun bısey olur nazar degdırdı oluyo sonraa

ben hemen hemen kımseye gtmıorm dıyebılırm özellıkle cocuklu olan arkadaslarıma allah korusun yarın bır gun bısey olur nazar degdırdı oluyo sonraa
Hala kaldı mı böyle şeyler? Canım o insanların artniyeti.

Kusura bakmayız kuzum ama ne kötü niyetli insanlar var, esas anne olmaya çalışan bizler çocuklara göz bebeğimiz gibi bakıyoruz. Kıskanıyorsak da kıskandığımız bebekler değil ki anneleri
aynen öle bende araya mesafe koyuyorum olabıldıgınce kendım gbı olan arkadaslarım var etrafmda cocuk sahıbı olamayan onlarla takılıorm cogunluklaa

aynenn cnm sende haklısın mesela ben herkese gtmıorm eltıme bıle gtmıorm soruolar cunku zırt pırt sinir oluorm kavga etmek ıstemıorm ıstesem verıcem agzının payını ama olmuo işte

1-merhabalar geçenlerde dolaşırken bir siteye rast geldim. semptomlarınızı giriyorsunuz birkaç sorudan sonra size hastalığınız hakkında bilgi veriyor. www.eteshis.com

Kızlar bu ani çok bekledim yazmak istedim eski rumuz zuleyhamm di hatırlayan falan olur belki İlknur zeyzey falan vardi o zaman şimdi yazıyorum işte 2 haftalik hamileyimmmmmmmm çok sukur☺☺☺

Kızlar bu ani çok bekledim yazmak istedim eski rumuz zuleyhamm di hatırlayan falan olur belki İlknur zeyzey falan vardi o zaman şimdi yazıyorum işte 2 haftalik hamileyimmmmmmmm çok sukur☺☺☺
hadı gözün aydınn cnm allah saglılkla kucagına almayı nasp etsın banada dua et ınsallah bnmde olurr

Canım gözün aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sen kaç yıldır veya kaç aydır bekliyordun?Ben 11 yıldır her ay umutla bekliyorum.inşallah darısı bütün isteyenlere ve bana olur.Bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olurmuş.

Canım insallah tez zamanda kavuşursun bebisine. Ben 2 yıllık evliyim 24 yasindayim 1.5 yıldır düşünüyoruz hiç bi sorun yok dendi hep sonra bi arkadas taviyesi ile İstanbul medipolde mustafa acet isimli doktorla tanıştım bu geçtiğimiz eylül muayene gittim her şey yolunda ancak senin rahmin dar ondan olmamis dedi ve histereskopi oldum 7 ekim de bi ay ilaç kullandim doktor bana kendiliğinden bi kaç aya olur demisti ki öyle oldu ameliyattan sonra ki ay hamile kaldım o doktoru şiddetle tavsiye ediyorum dünyanın her yerinden insanlar geliyo geçenlerde binadan amerika dan geldi 8 tüp bebek denemiş amerika da tutmamis şimdi ikiz hamile canım doktora bi bak Face den instgram dan kadınla kulübünden her yerden ulasabilirsin

Seni hatırladımmmmm süper haber bu, gözünaydınnnnnn

gunaydonnn yeni girdim formunuza bende 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim hamiş kalmak istiyorumm amaolmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…