- 1 Ekim 2015
- 927
- 4.616
- 63
- 40
Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah.Arkadaşlar bizim ailece görüştüğümüz bir grubumuz var bizimle beraber 4 aile yani.hepimiz nerdeyse aynı dönemlerde evlendik aramızda ikisinde birkaç ay var diğerinde 1 yıl falan var.Ve hepsinin 2 şer tane çocukları var sadece benim yok
dün akşam yine toplandık arkadaşın kızının doğum günüydü. Kendimi çok kötü hissediyorum hepsinin içinde onlar normal olarak hep çocuklarıyla ilgili konuşuyorlar artık kızları gençkız olma yolunda yavaş yavaş. Benimki okulu şöyle dersleri böyle sınavları falan derken yanı hep çocuk muhabbeti bende hiç konuşmuyorum bön, bön suratlarına bakıyorum arada bir bende yorum yapıyorum sırf konuşuyum diye onlara belli etmiyorum ama çok üzülüyorum içim çok acıyor içimden dua ediyorum lütfen allahım neolursun banada yaşat bu güzel duyguları diye çevremde herkesin var çocuğu kendimi çok kötü hissediyorum.Sabırdayım bekliyorum inşallah olacak Birgün diyorum hayırlısıyla.Kızlar sizide sıktıysam pazar ,pazar kusura bakmayın sizinle paylaşmak istedim.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)