19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba bende 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 8 aydır da Bebek istiyoruz. 3 aydır doktor kontrolündeyim. Bu ay klomen kullandım 10 civarı olgun yumurta oluşmuş ☺️ 13 günümde çatlatma iğnesi oldum. Cumartesi kontrolüm var bakalım hepimizin Hakkında hayırlısı olsun

merhaba ben siteye yeni üye olanlardanım size bir sorum olacaktı benim adetim düzenlidir 29 ile 30 gün arasında gidip gelir 3 ağustos 1 eylül ve sat:30 eylül 29 eylül olmam gerekirken bugün 3 kasım ve adet olmadım dün beta hcgm 0.81di sizce geç döllenme olmuş olabilirmi yoksa boşamı kuruntu yapıyorum.

Merhaba bende 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 8 aydır da Bebek istiyoruz. 3 aydır doktor kontrolündeyim. Bu ay klomen kullandım 10 civarı olgun yumurta oluşmuş ☺️ 13 günümde çatlatma iğnesi oldum. Cumartesi kontrolüm var bakalım hepimizin Hakkında hayırlısı olsun

inşllah rabbim dualarımızı kabul eder

Maşallah canım inşallah olumlu sonuç alirsinnnn

Te
selam kızlar bende varım :) 19 yaşında evlendim yaşım oldu 24 hatta 2 ay sonra 25 olucak bu vakte kadar olmadı 5 yıldır bekletti bizi minik meleğimiz ama çok sükür gelmiş annesine:) pazar hamile olduğumu öğrendim :) erken evlenip geç kalanlardanım
Tebrikler canım hayırlı olsunn☺☺tedavi gördün mü tatlimm

kızlar naber?
ben çok kotuyum 5 aydır doğuya taşındık, daha öncede yazıyodum buraya iyi geliyodu, vajinusmus hastasıyım buraya gelmeden önce ilerletmiştik tam aştım diyodum eşimle bebeğimiz olsun diyoduk ama her şey başa döndü :(
bu illet bırakmıcak beni galiba buraya gelmem yalnızlık kv nin tavırları bilmem nesi psikolojimi alt üst etti ve ben gene afedersiniz ilişkide kendimi kasmaya başladım. öyle zamanlar oluyo ki hiç dokunmayalım bile istiyorum
bana biraz moral verin nolur...

Merhaba kızlar bende 25 yaşımda evlendim. 1.5 yıllık evliyim. pcos um var önceden beridiri biliyorum. uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. bu ay itibariyle bıraktım çok istiyoruz biz de bebek sahibi olmak. tedavi süreciyle olacak muhtemelen bakalım dün en son kontrole gittim.tsh 1.44 lh 1.38 çıktı bugün itibariyle adetimin 1. günüydü. doktor tekrar doğum kontrol hapı vermeye kalktı ama ben biraz karşı çıktım. bunun karşılığında adetinden itibaren 13. ya da 14. gün gel muayene edelim dedi. bakalım ne olacak nasıl olacak. inşallah güzel haberlerle karşılaşırız hepimiz.

TE="Ebush_354, post: 43604828, member: 702926"]Merhaba kızlar bende 25 yaşımda evlendim. 1.5 yıllık evliyim. pcos um var önceden beridiri biliyorum. uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. bu ay itibariyle bıraktım çok istiyoruz biz de bebek sahibi olmak. tedavi süreciyle olacak muhtemelen bakalım dün en son kontrole gittim.tsh 1.44 lh 1.38 çıktı bugün itibariyle adetimin 1. günüydü. doktor tekrar doğum kontrol hapı vermeye kalktı ama ben biraz karşı çıktım. bunun karşılığında adetinden itibaren 13. ya da 14. gün gel muayene edelim dedi. bakalım ne olacak nasıl olacak. inşallah güzel haberlerle karşılaşırız hepimiz.[/QUOTE]
Inşallah güzel haberler alırsın, Allah en hayirlu zamanda gönlünüzce bir bebek nasip etsin..

Merhaba kızlar bende 25 yaşımda evlendim. 1.5 yıllık evliyim. pcos um var önceden beridiri biliyorum. uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. bu ay itibariyle bıraktım çok istiyoruz biz de bebek sahibi olmak. tedavi süreciyle olacak muhtemelen bakalım dün en son kontrole gittim.tsh 1.44 lh 1.38 çıktı bugün itibariyle adetimin 1. günüydü. doktor tekrar doğum kontrol hapı vermeye kalktı ama ben biraz karşı çıktım. bunun karşılığında adetinden itibaren 13. ya da 14. gün gel muayene edelim dedi. bakalım ne olacak nasıl olacak. inşallah güzel haberlerle karşılaşırız hepimiz.

Inşallah güzel haberler alırsın, Allah en hayirluzamanda gönlünüzce bir bebek nasip etsin..

Artık pek kimse ugramiyo buraya kızlar var mı yeni bebis haberleri bi kaç hafta önce istanbul medipol de ameliyat oldum rahim darligindan olmamis çocuk tutunamamis iki üç veriyom dedi doktor inşallah şimdi kendiliğinden olur dedi...
Geçmiş olsun Can'ım, inşallah bebişlerrrr artık gelir rahat yuvalarına yerleşir

Back