- 1 Ekim 2015
- 927
- 4.616
- 63
- 40
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende iyi bir doktor araştırıyorum Bülent traş düşünüyordum ama ondan da pek olumlu şeyle duymadım.Mustafa aceti araştıracam inşallah bizde 2 aşılama 3 tüp bebek denedik ama olmadı teransfer bile olmadı çünkü yumurtalarım boş çıkıyor durumum çok kötü aslında ama umutluyum Rabbim ol derse olur kim ne derse desin.bu arada canım ben 31 yaşındayım Zaman geçtikçe çok korkuyorum sen yaş anlamında şanlısın çok güzel bebeğine kavuşmuşsun inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder Rabbim.Canım insallah tez zamanda kavuşursun bebisine. Ben 2 yıllık evliyim 24 yasindayim 1.5 yıldır düşünüyoruz hiç bi sorun yok dendi hep sonra bi arkadas taviyesi ile İstanbul medipolde mustafa acet isimli doktorla tanıştım bu geçtiğimiz eylül muayene gittim her şey yolunda ancak senin rahmin dar ondan olmamis dedi ve histereskopi oldum 7 ekim de bi ay ilaç kullandim doktor bana kendiliğinden bi kaç aya olur demisti ki öyle oldu ameliyattan sonra ki ay hamile kaldım o doktoru şiddetle tavsiye ediyorum dünyanın her yerinden insanlar geliyo geçenlerde binadan amerika dan geldi 8 tüp bebek denemiş amerika da tutmamis şimdi ikiz hamile canım doktora bi bak Face den instgram dan kadınla kulübünden her yerden ulasabilirsin