19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım insallah tez zamanda kavuşursun bebisine. Ben 2 yıllık evliyim 24 yasindayim 1.5 yıldır düşünüyoruz hiç bi sorun yok dendi hep sonra bi arkadas taviyesi ile İstanbul medipolde mustafa acet isimli doktorla tanıştım bu geçtiğimiz eylül muayene gittim her şey yolunda ancak senin rahmin dar ondan olmamis dedi ve histereskopi oldum 7 ekim de bi ay ilaç kullandim doktor bana kendiliğinden bi kaç aya olur demisti ki öyle oldu ameliyattan sonra ki ay hamile kaldım o doktoru şiddetle tavsiye ediyorum dünyanın her yerinden insanlar geliyo geçenlerde binadan amerika dan geldi 8 tüp bebek denemiş amerika da tutmamis şimdi ikiz hamile canım doktora bi bak Face den instgram dan kadınla kulübünden her yerden ulasabilirsin
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende iyi bir doktor araştırıyorum Bülent traş düşünüyordum ama ondan da pek olumlu şeyle duymadım.Mustafa aceti araştıracam inşallah bizde 2 aşılama 3 tüp bebek denedik ama olmadı teransfer bile olmadı çünkü yumurtalarım boş çıkıyor durumum çok kötü aslında ama umutluyum Rabbim ol derse olur kim ne derse desin.bu arada canım ben 31 yaşındayım Zaman geçtikçe çok korkuyorum sen yaş anlamında şanlısın çok güzel bebeğine kavuşmuşsun inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder Rabbim.

Merhaba Arkadaşlar:KK24:

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.

Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.:KK74:

1- Hamişimiz @firdevscansu :nazar::anneadayı:
2- Hamişimiz @ilknurrr22 :nazar::anneadayı:
3- Hamişimiz @ElifAhsen02 :nazar::anneadayı:
4- Hamişimiz @elif mina :nazar::anneadayı:
5- Hamişimiz @Minnur92 :nazar: :anneadayı:
6- Hamişimiz @leylmira :nazar::anneadayı:
7- Hamişimiz @zeyzey_16 :nazar::anneadayı:
8- Hamişimiz @mormenekse0101:nazar::anneadayı:
9- Hamişimiz @Melekkaya19:nazar::anneadayı:

Maşallah Sayıları Artsın İnşallah :KK200: :KK68:
Bende varimm

Merhaba Arkadaşlar:KK24:

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.

Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.:KK74:

1- Hamişimiz @firdevscansu :nazar::anneadayı:
2- Hamişimiz @ilknurrr22 :nazar::anneadayı:
3- Hamişimiz @ElifAhsen02 :nazar::anneadayı:
4- Hamişimiz @elif mina :nazar::anneadayı:
5- Hamişimiz @Minnur92 :nazar: :anneadayı:
6- Hamişimiz @leylmira :nazar::anneadayı:
7- Hamişimiz @zeyzey_16 :nazar::anneadayı:
8- Hamişimiz @mormenekse0101:nazar::anneadayı:
9- Hamişimiz @Melekkaya19:nazar::anneadayı:

Maşallah Sayıları Artsın İnşallah :KK200: :KK68:

Doktor tedavisi dene bence bende sizdenm bnm daha 5 ay falan oldu ama yani 1 sene olmazsa hemen tedaviye basvurcam.

Merhaba bende yeniyim aranızda ayin 14unde 1yilimiz oldu tam engel olmadık bizde çocuk sahibi olmak için uğraştım evliligimizin 5.ayinda gittim doktora smear testi yaptı normal yoruldum yani neden olmuyo diye düşünüp duruyorum kendimce ama Rabbim nezaman dilerse demekki

Merhaba bende yeniyim aranızda ayin 14unde 1yilimiz oldu tam engel olmadık bizde çocuk sahibi olmak için uğraştım evliligimizin 5.ayinda gittim doktora smear testi yaptı normal yoruldum yani neden olmuyo diye düşünüp duruyorum kendimce ama Rabbim nezaman dilerse demekki

Hoşgeldin canım Allahım hayirlisindan versin inşallah :-*

Allah razi olsun hersey nasip Rabbim Ol diyecek ve ozaman olcak.isin tıbbi yönü korkutuyor beni nebilim alttan falan hoş gelmiyo bana bi garip oluyorum ve sanırım kötü bişe duymaktan korkuyorum

Allah razi olsun hersey nasip Rabbim Ol diyecek ve ozaman olcak.isin tıbbi yönü korkutuyor beni nebilim alttan falan hoş gelmiyo bana bi garip oluyorum ve sanırım kötü bişe duymaktan korkuyorum

Niye krokuyosun alttan bakiyo Allah gerek duydurmasin inşallah kötü birşey yok canım adetlerin düzenli mi?

Kötü bişey duymaktan sanırım oldum olası korkuyorum hastanelerden düzenli adetlerim hep duzenliydi.gecen ay 9unda oldum bu ay 7 sinde oldum 2 3gun arayla erken oluyorum işte yumurtlama zamanimdayim şu siralar

Canım allah inşallah tez zamanda verir evlat ama alttan bakma falan bunları çok oruç yapma. Ben bi gün komşularla oturyodun yeni bebis düşünmeye başlamıştık biz o zaman. Komşunun çocuğu yıllarca olmamis başından geçen tedavileri anlattı 3 kez tüp bebek ne bilim bi sürü acısı. O anlatırken ben içimden bana ne uzak şeyler dedim neler var dedim. Yani sana bi örnek olsun diye anlatıyorum canım yanlış anlama. Neyse sonra bende dojtora gittim kaç kez alttan muayene oldum hiç bi şeyin yok dediler sonra bi Prof a gittim yine bi şeyim yok dedim 1.5 yıl böyle denedim sitres yaptım dojtora gitmeyi bıraktım. Sonra liseden arkadaşım aradı vesile olacak ya bi doktor dan bahsetti bende erkek ya gitmeyim dedim ayrıca bi şey yokmuş canım bende diye konuştum onunla. Neyse öyle böyle gittim çok şükür iyi ki gitmiştim. Doktor bi harika mükemmel amerika dan bile insanlar geliyo.ben muayene girdim eşimin sonuçlarına çok iyi dedi. Beni alttan muayene etti. 3 yunurta var biri çatlamis çok iyi dedi ben sevindim he bi şeyim yok dedim. Hayır öyle değil dedi rahmin dar dedi sperm yunurta ile bulasamiyo ki dollesin dedi ve ameliyat oldum canim histerskopi rahim genişletme olayı. Bi ay ilaç kullandim ve ardından hemen kendiliğinden hamile kaldım şu an 2 aylik canım çok şükür ya allah herkese nasip etsin. Biraz uzun oldu ama fikir olsun sana da. Doktora bu haberi hemen verdi o benden daha çok sevindi ya ☺☺

Ayyy neguzel yaaa masallah çok sevindim sizin adınıza aynen ya korkum yersiz farkındayım ama nebilim çok inat bi yanim var yani korkuyodum çok aşırı ama yüreğime su serptiniz en yakın zamanda inşallah gitmeyi planlıyoruz eşimle

Kötü bişey duymaktan sanırım oldum olası korkuyorum hastanelerden düzenli adetlerim hep duzenliydi.gecen ay 9unda oldum bu ay 7 sinde oldum 2 3gun arayla erken oluyorum işte yumurtlama zamanimdayim şu siralar

Canım o zaman eşine fındık fıstık yedir af buyur kendin de sıcak tut usutme değerlendirin bu gunleri

Canım allah inşallah tez zamanda verir evlat ama alttan bakma falan bunları çok oruç yapma. Ben bi gün komşularla oturyodun yeni bebis düşünmeye başlamıştık biz o zaman. Komşunun çocuğu yıllarca olmamis başından geçen tedavileri anlattı 3 kez tüp bebek ne bilim bi sürü acısı. O anlatırken ben içimden bana ne uzak şeyler dedim neler var dedim. Yani sana bi örnek olsun diye anlatıyorum canım yanlış anlama. Neyse sonra bende dojtora gittim kaç kez alttan muayene oldum hiç bi şeyin yok dediler sonra bi Prof a gittim yine bi şeyim yok dedim 1.5 yıl böyle denedim sitres yaptım dojtora gitmeyi bıraktım. Sonra liseden arkadaşım aradı vesile olacak ya bi doktor dan bahsetti bende erkek ya gitmeyim dedim ayrıca bi şey yokmuş canım bende diye konuştum onunla. Neyse öyle böyle gittim çok şükür iyi ki gitmiştim. Doktor bi harika mükemmel amerika dan bile insanlar geliyo.ben muayene girdim eşimin sonuçlarına çok iyi dedi. Beni alttan muayene etti. 3 yunurta var biri çatlamis çok iyi dedi ben sevindim he bi şeyim yok dedim. Hayır öyle değil dedi rahmin dar dedi sperm yunurta ile bulasamiyo ki dollesin dedi ve ameliyat oldum canim histerskopi rahim genişletme olayı. Bi ay ilaç kullandim ve ardından hemen kendiliğinden hamile kaldım şu an 2 aylik canım çok şükür ya allah herkese nasip etsin. Biraz uzun oldu ama fikir olsun sana da. Doktora bu haberi hemen verdi o benden daha çok sevindi ya ☺☺

Canim hatirladimmm evet. Ben de hiç bi değişiklik yok canım :( coook sevindim senin adına Allaha şükürler olsun ki çok bekletmeden nasip etmiş buna da doktorun sebep olmuş benim rahimim de darmis hiç doktor ameliyat ol falan demedi hele ki spermle bulusmjyo bile demedi. Hayırlı ugurlu olsun bebeğim Allahım isteyen herkese bize de nasıp eylesin inşallah. Doktorun kim nerde ismi ne rica etsem bilgilendirir misin?

Canim hatirladimmm evet. Ben de hiç bi değişiklik yok canım :KK43: coook sevindim senin adına Allaha şükürler olsun ki çok bekletmeden nasip etmiş buna da doktorun sebep olmuş benim rahimim de darmis hiç doktor ameliyat ol falan demedi hele ki spermle bulusmjyo bile demedi. Hayırlı ugurlu olsun bebeğim Allahım isteyen herkese bize de nasıp eylesin inşallah. Doktorun kim nerde ismi ne rica etsem bilgilendirir misin?
Canım dojtora netten bakabilirsin face den ınstgram dan fikrin olur ama mutlaka bi kez de olsun görün canim çevremde herkese tavsiye ediyorum mustafa acet medipol Bağcılar da canim

Back