19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canim hatirladimmm evet. Ben de hiç bi değişiklik yok canım :KK43: coook sevindim senin adına Allaha şükürler olsun ki çok bekletmeden nasip etmiş buna da doktorun sebep olmuş benim rahimim de darmis hiç doktor ameliyat ol falan demedi hele ki spermle bulusmjyo bile demedi. Hayırlı ugurlu olsun bebeğim Allahım isteyen herkese bize de nasıp eylesin inşallah. Doktorun kim nerde ismi ne rica etsem bilgilendirir misin?
Hatta burda sayfası da var canım medipol hastane mustafa acet diye ordan da takip edebilirsin

Bu enfeksiyonlar akintilar vs nasıl geçer ya gerçekten varya Allaha isyan değil hasa yanlış anlaşılmasın ama geçmiyor tahret sıcak suyla alıyorum sirtimda korse ayağına 20 30tl ye çorap alıp giyiyorum üst üste giyiniyorum aman bişey olmasın diye ama her lavaboya gittiğimde akıntı akıntı pislik bişey ya.

Bu enfeksiyonlar akintilar vs nasıl geçer ya gerçekten varya Allaha isyan değil hasa yanlış anlaşılmasın ama geçmiyor tahret sıcak suyla alıyorum sirtimda korse ayağına 20 30tl ye çorap alıp giyiyorum üst üste giyiniyorum aman bişey olmasın diye ama her lavaboya gittiğimde akıntı akıntı pislik bişey ya.
AYNEN CANIM BENDEEEE.. SÜREKLİ FİTİL KULLANIYORUM YA GECMIYOR BİR TÜRLÜÜ

Ki doktora gitmedim daha kendi düşüncem acaba akintidanmi olmuyo diye sıcak tutmaya çalışıyorum ama nasip işte Rabbimden hayirlisini diliyorum sizde öyle yapın üzülmeyin yalnızca kâfir ler umudunu kaybeder bizler elhamdulillah Müslümanız.dirayetli olucaz

Doktor bana yalnızca ilk gittiğimde vitil ve antibiyotik verdi kullandım içim disima çıktı ozaman geçti bi sonra yine başladı ama kızlar şunu solim kız çocuğu doğduğu andan itibaren sıcak tutulmalı kızınız olursa öyle yapın bizim zamanimizda ole çok dikkat etmek yoktu ayaklar çıplak betonlara otururduk belimiz açıktı annemiz derdi kızım atlet giy aman anne neolcak derdim al işte bu oldu.bugun yedigin hurmalar yarın seni tırmalar hesabi

Kızlar bı dr.da gözümün derm ben. 1yıllık evliyim bir defa düşük yaptım ama ynede gdıyrmm 3aydr bu ay klomen kullanmaya basldm bakalam beklıoz

Canım senin düşük kaçıncı ayda oldu önlem aldınız mı düşük tehlikesi için ilaç falan canim
İlk ay hamıle kalem ben bsey bılmıodm kısa da yenıydı düşün ewlendım bı ay olmuştu. Bde cahillik var. Bu kanama basşaynca düştü deyp de da gtmedm nasp işte malesf simdi de beklıom km bir nezman bebegm gelck allah. Hayrlısını veren hepimize inş.

Hanımlar bebislerinizin özel Günleri için farklı tasarım kurabiyeleri için sayfamıza bekliyoruz ınstagram #annehobisi toplu adette çok özel indirimler. annebebek

Back