• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canimm Aramıza hoş geldin Allahım sabir versin inşallah inan aramızda öyle umutsuz anda hamile olan arkadaşlarımız var çok sukur Rabbimin hazinesi bolluk icinde elbet bizde nasibimizi alicaz mukafatlandirilcaz :-* dua et canm

Canım benim ya msjlarda seni bulamadım yaklaşık bir aydır ben de yokum tayin d.bakıra çıktı evimi daha getirtmedim ama babamlardayim şimdi bitlisteyim hanı 20 - 24 güne kadar evim gelir hayirlisiyla inşallah seni hiç bir yerde goremiyorum aklım sende kaldı canım Allah yardimcin olsun dikkat et kendine coook Opuyorum Allaha emanet ol Rabbim gönlündekini ömrüne nasip eylesin insallah

CAnim ya tayin yine d.bakir a cikmis hayirli olsun insallah. Bu taz cok ugrastiniz, insallah sefasi olur. Allah a emanetsiniz.

ben varım canım 5 yıldır korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı ilk başta çok ağladım çok üzüldüm zamanla anladım ki bu çözüm değil çabalamaya sabır göstermeye rabbime sığınmaya başladım
Hoşgeldin canım bi an önce kavusursun bebeğine insallah

Bilgilendiririm canım inşallah Hayırlısı olsun bakalım çok heyecanlıyım

Hala bi ihtimal var canım kan tahlilinde daha net belli olur. İdrar testi çoğu zaman doğru cikiyo ama bazen bozuk olabiliyor:) 4 te bizi de bilgilendir :))
laaa kuzuuu bzde hamıleyız dıme bulaşıcı hamılelık yasıyokk :))

Hg canim. Allah sabrini selamete erdirir insallah. Rabbim ol dediginde olur , hem de hic beklemedigin bi anda

ilkte hiçbirşey düşünemez durumdaydım çok zor günler geçirdim 2,5 yıl boyunca hem maddi hem manevi tükendim şuan diyorum vardır rabbimin bir bildiği okadar çok üzülüyordum ki gitmediğimiz hastane doktor kalmadı eşim çok iyi anlayışlı sağolsun her zaman söylediği söz parayla halledilecek bir şeyse ben gerekirse daha fazla mesai yaparım yeter ki evin içinde o minik ayakları elleri görelim diyordu çok üzülüyordum biliyordum ki eşim belli etmese de baba olmak için can atıyordu=(

Canimm Aramıza hoş geldin Allahım sabir versin inşallah inan aramızda öyle umutsuz anda hamile olan arkadaşlarımız var çok sukur Rabbimin hazinesi bolluk icinde elbet bizde nasibimizi alicaz mukafatlandirilcaz :-* dua et canm

Canım benim ya msjlarda seni bulamadım yaklaşık bir aydır ben de yokum tayin d.bakıra çıktı evimi daha getirtmedim ama babamlardayim şimdi bitlisteyim hanı 20 - 24 güne kadar evim gelir hayirlisiyla inşallah seni hiç bir yerde goremiyorum aklım sende kaldı canım Allah yardimcin olsun dikkat et kendine coook Opuyorum Allaha emanet ol Rabbim gönlündekini ömrüne nasip eylesin insallah

hoş bulduk canım gerçekten ilginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun rabbim sadece bana değil benim gibi evlat hasretiyle yanan içinde annelik duygusu taşıyan tüm annelere rabbim hayırlı zamanda salih evlatlar nasip eylesin

Allah razu olsun gulum amin insallah allah seninde gonlune gore versin sen zaten dogu istiyodun sanirim tayin hakkinizda hayirlisi olsun canim sen dr falan gittinmi varmi bir gelisme

Kızlar napiyosunuz burda artık eskisi kadar sohbet olmuyo

Yaaaaa masallaaaah suphanallahhh hamislerimiz cogaliyo coook sukur darısı olmayanların başına inşallah :-*

Canım yaa çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşallah bebisimiz ne durumda buyuyo annesi yaa maşallah :-*

Oyyy kuzum yaaa hayırlı ugurlu olsuuunn masallaaah ne zaman öğrendin yaaa ??? :) hemwn listeye ekliyorum
Sağol canım 3 gün önce öğrendim

Bebegim beni birakti . Yavrumun kalbi durmus . Geldigi yere cennetine gitti ...

Back