Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bi ara azalmıştı sonra daha fazla çoğaldı smdilik iyiyim ama hala kokulara karşı bi duyarlılığım var oda midemi bulandiriyoDikkat ediyorum. Canım bakalım ben.senin.hastaneye gidecem.artık. carsamba dan.itibaren diğeri çok.uzak.geliyor.bugün iğne.vurulduk.haftaya da vurulacam ınş düzelir,bide mide Bulantim azaldı diye seviniyordum,gene başladı ya haplardan heralde senin de varmı
Ne iğnesi canım benm hastane iyi bi sorunum yok gel belki karsilarizDikkat ediyorum. Canım bakalım ben.senin.hastaneye gidecem.artık. carsamba dan.itibaren diğeri çok.uzak.geliyor.bugün iğne.vurulduk.haftaya da vurulacam ınş düzelir,bide mide Bulantim azaldı diye seviniyordum,gene başladı ya haplardan heralde senin de varmı
amin canimbende o yüzen ümitlenmek istemiyorum adet tarihini bekliyorum bakalım artık hayırlısı olsun isteyen herkes için canım
Yok tatlimFeyzacım sende varmı hamilelik
insallah canimmmmmminş olur en kısa zamanda
ay cnm çok sevindim hayırlı olsunKızlar ikizlerim olucakmışşş
Sağol canımay cnm çok sevindim hayırlı olsun
hadi yaa hayırlı olsn ne diylm :)Kızlar ikizlerim olucakmışşş
Ay çok sevindim ya hayılı olsun canım darısı başımızaKızlar ikizlerim olucakmışşş
Canım seni ne zamandır olmuyo tedavi gördün mü sendeKimsecikler gelmedi canım demekki yok bizim gibileri![]()
Düşük için canım ya iğne..geldim saten orhan.bey doktorumNe iğnesi canım benm hastane iyi bi sorunum yok gel belki karsilariz
Canım tebrik ederim masallah topikte. bebekler çoğaldı,Allahım bi zeval vermesin insKızlar ikizlerim olucakmışşş
Aynısı bende de oluyordu canım hic cocugm olmicak sanıyodum ama oldu bak inşallah seninde kısa zamanda olurKızlar Merhaba. Ben çok üzülüyorum sanki hiç olmayacakmis gibi geliyo çevremde hamile haberi duyunca o kişi için çok seviniyorum ama keşke benimde olsa diye hayaller kuruyorum üzülüyorum benden çok daha fazla bekleyenler var biliyorum ama yine de çok zor çok üzülüyorum
Kadın doğum kac benim mehmet adı kadın doğum 24 e gdyrmDüşük için canım ya iğne..geldim saten orhan.bey doktorum
İnşallah canım doktor en son gittiğimde rahim filmi çekerim dedi Mayıs ayında gitmedim sitres oldum bu ay gitmeyi düşünüyorum sen ne kadar bekledin canimAynısı bende de oluyordu canım hic cocugm olmicak sanıyodum ama oldu bak inşallah seninde kısa zamanda olur