• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ben geldim arkadaşlar :) ne zamandır yoktum :) ne var nne yok var mı güzel haberler :)

Dikkat ediyorum. Canım bakalım ben.senin.hastaneye gidecem.artık. carsamba dan.itibaren diğeri çok.uzak.geliyor.bugün iğne.vurulduk.haftaya da vurulacam ınş düzelir,bide mide Bulantim azaldı diye seviniyordum,gene başladı ya haplardan heralde senin de varmı
Benimde bi ara azalmıştı sonra daha fazla çoğaldı smdilik iyiyim ama hala kokulara karşı bi duyarlılığım var oda midemi bulandiriyo

Dikkat ediyorum. Canım bakalım ben.senin.hastaneye gidecem.artık. carsamba dan.itibaren diğeri çok.uzak.geliyor.bugün iğne.vurulduk.haftaya da vurulacam ınş düzelir,bide mide Bulantim azaldı diye seviniyordum,gene başladı ya haplardan heralde senin de varmı
Ne iğnesi canım benm hastane iyi bi sorunum yok gel belki karsilariz

Kızlar Merhaba. Ben çok üzülüyorum sanki hiç olmayacakmis gibi geliyo çevremde hamile haberi duyunca o kişi için çok seviniyorum ama keşke benimde olsa diye hayaller kuruyorum üzülüyorum benden çok daha fazla bekleyenler var biliyorum ama yine de çok zor çok üzülüyorum

Kızlar Merhaba. Ben çok üzülüyorum sanki hiç olmayacakmis gibi geliyo çevremde hamile haberi duyunca o kişi için çok seviniyorum ama keşke benimde olsa diye hayaller kuruyorum üzülüyorum benden çok daha fazla bekleyenler var biliyorum ama yine de çok zor çok üzülüyorum
Aynısı bende de oluyordu canım hic cocugm olmicak sanıyodum ama oldu bak inşallah seninde kısa zamanda olur

Aynısı bende de oluyordu canım hic cocugm olmicak sanıyodum ama oldu bak inşallah seninde kısa zamanda olur
İnşallah canım doktor en son gittiğimde rahim filmi çekerim dedi Mayıs ayında gitmedim sitres oldum bu ay gitmeyi düşünüyorum sen ne kadar bekledin canim

Back