- Emoji Skoru
- 18.629
- Puanlar
- 498
Canım çok üzüldüm Allah dayanma gücü versinBebegim beni birakti . Yavrumun kalbi durmus . Geldigi yere cennetine gitti ...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok üzüldüm Allah dayanma gücü versinBebegim beni birakti . Yavrumun kalbi durmus . Geldigi yere cennetine gitti ...
Ederz canım bol bol dinlen herkeste var bu dusuk tehlikesi ya hastaneye gttgmde hep goruyrm niye bu kadar çok kiKızlar bana dua edin. .Suan düşük tehlikem var sürekli yAtıyorum ınş geçer bi an once
Allah razi olsun ...Canım çok üzüldüm Allah dayanma gücü versin![]()
Bu ikinci kaybim . Simdi tek istedigim bi an once bunyemin normale donmesi . Zor gercekten . Allah raz olsunCnmmm kiyamam sanaa Allahim yardimcn olsun Rabbim dayanma gucu versnhakkinda hayrlisi olsun cnm...
Kar etmiyor evet aglama tutuyor ha bire . Allah razi olsunallah sabır versn canımm uzulme desek kar etmezbiliyorum
ınsaallah hayrlısı olr
![]()
Bilmiyorum ki canım ya. .Rabbim herkesin evladını bağışlasın ınş,bir önce geçer. İçerde kanama oluşmuş ilaç verdi kaç gündür yatıyorum saten yarın gidicem bakalım ne diyeceEderz canım bol bol dinlen herkeste var bu dusuk tehlikesi ya hastaneye gttgmde hep goruyrm niye bu kadar çok ki
Dikkat et canım ağır kaldrma düşük yapcak şeylere dikkat etBilmiyorum ki canım ya. .Rabbim herkesin evladını bağışlasın ınş,bir önce geçer. İçerde kanama oluşmuş ilaç verdi kaç gündür yatıyorum saten yarın gidicem bakalım ne diyece
Canım akintin önceden var mıydı blmyrm ama benm cogalmisti hatta smdi biraz daha cogaldikızlar bişey soracaktım içinizde hamile olupta başlangıçta akıntısı olan varmı yazsın bilgilendirmek için merak ediyorum hamilelik beliritsimi caba ümitlenmkete istemiyorum canlarım saglıcakla kalın
canim bu belirti deyildir bence bende hep oluyoyoktu canım gece bi uayndım sıcacık bişey akıyo beyaz renksiz su gibi bende anlam vereemdim daha adet olmamada 10 gün var ne bileyim boşboşada ümitlenmek istemedim
Benmde adet tarihinden 10 gün önce başlamıştı belirtilerim ama tek akıntı degl tabi goguslerim sismisti adet ağrılarım oluyordu adet olcagm zamanda olur normalde ama ben hissetmstm bide adet olmicagimi yine de çok bekledm test yapmak için kafana hc takma canım oda adeti gecktryo insan umtlenyobende o yüzen ümitlenmek istemiyorum adet tarihini bekliyorum bakalım artık hayırlısı olsun isteyen herkes için canım
Evde test yaptım sonra doktora gittim çok şükür hamileymişim :)Canım hayirli olsun nasl ogrendin :))
Hayırlı olsun tekrar canım :))Evde test yaptım sonra doktora gittim çok şükür hamileymişim :)
Dikkat ediyorum. Canım bakalım ben.senin.hastaneye gidecem.artık. carsamba dan.itibaren diğeri çok.uzak.geliyor.bugün iğne.vurulduk.haftaya da vurulacam ınş düzelir,bide mide Bulantim azaldı diye seviniyordum,gene başladı ya haplardan heralde senin de varmıDikkat et canım ağır kaldrma düşük yapcak şeylere dikkat et
Hayırlı olsun canmEvde test yaptım sonra doktora gittim çok şükür hamileymişim :)
Sağol canım :)Hayırlı olsun canm