- Emoji Skoru
- 18.644
- Puanlar
- 498
Böyle sıcak gormedm benYok yok burda zaten sicak su mumkun degil, ilik su benimki :) burda klima olmayinca nefes bile almak cok zor, sicak su ise iyice berbat oluyo
Cnm burda pek cok arkadas var. Sormak, paylasmak istedigin seyleri yazarsin. Elimuzden geldigince yardimci oluruz[/QUOTE cook saol canim
Hoşgeldin canımHosbuldum canim
Hoşbulduk canimHoşgeldin canım
Ne kadarlik evlisin :))Hoşbulduk canim
Böyle sıcak gormedm benbide yaz gelsin artık diyodm vazgectm geri yağmur felan yağsın
sagol canim
Bi anca gecsn gitsn yaz :))Allah in takdiri canim napcan iste agustosun yarisi yaz derler, 15 gune azalir sicaklar
sen sagol canim
Bi an önce yazcaktm ama yanls olduBi anca gecsn gitsn yaz :))
agustosun 22 sinde 1 sene olucak tatlimNe kadarlik evlisin :))
Anladm canım bende evlilik yildonumumuzden 3 gün önce ogrenmstm hamile olduğumu darısı sana ve tüm isteyenlereagustosun 22 sinde 1 sene olucak tatlim
Ayy canim ne guzel olmuş tam evlilik yildonumu hediyesi olmuş allah salikla Kucagina almayi nasip etsin insallah darisi tum isteyenlere ben simdilik ara verdim belki bi kaç ay sonra insallahAnladm canım bende evlilik yildonumumuzden 3 gün önce ogrenmstm hamile olduğumu darısı sana ve tüm isteyenlere
Ayy canim ne guzel olmuş tam evlilik yildonumu hediyesi olmuş allah salikla Kucagina almayi nasip etsin insallah darisi tum isteyenlere ben simdilik ara verdim belki bi kaç ay sonra insallahBu arada kusura bakmayin tukçem biraz kotu
Yoo gayet iyi bence yabancı misin niye turkcen kotuAyy canim ne guzel olmuş tam evlilik yildonumu hediyesi olmuş allah salikla Kucagina almayi nasip etsin insallah darisi tum isteyenlere ben simdilik ara verdim belki bi kaç ay sonra insallahBu arada kusura bakmayin tukçem biraz kotu
Fransa da mi yasiyorsun :)
Kimsecikler yok canım bizden başka :)) yani yerler 25 yaştan büyük mu ki :)))
Burdayim canim bebek meselsinden uzaklasmak icin bebisle ilgili topiklere girmiyorm pek sen napiyosun nasilsin
ben varım canım 5 yıldır korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı ilk başta çok ağladım çok üzüldüm zamanla anladım ki bu çözüm değil çabalamaya sabır göstermeye rabbime sığınmaya başladım
Canimm Aramıza hoş geldin Allahım sabir versin inşallah inan aramızda öyle umutsuz anda hamile olan arkadaşlarımız var çok sukur Rabbimin hazinesi bolluk icinde elbet bizde nasibimizi alicaz mukafatlandirilcaz :-* dua et canmben varım canım 5 yıldır korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı ilk başta çok ağladım çok üzüldüm zamanla anladım ki bu çözüm değil çabalamaya sabır göstermeye rabbime sığınmaya başladım
Burdayim canim bebek meselsinden uzaklasmak icin bebisle ilgili topiklere girmiyorm pek sen napiyosun nasilsin
Slm kızlar adetim 11 gün gecikti ilk kez ama idrar testi negatif kan testi verdim şimdi sonuçlar 4 te çıkıcak hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?