- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
ayyy sizin minikleri yermm ben :) hee herkes ole bn bıkac kısıyle whattsappdan gorusuom onlardan haberrm varrda sen nye gelmyn oraya :)
bu topikkkkdee hamile cogalmıss :) hamişleerr bzede dua edın olurmuu :)
Evet herseye bakildi en büyük engelim kiloKilo engel olablyo bende duymstm polikistik over felanda olablr onlara bakldi mi oda kiloya neden olyo çünkü çocuğun olmasını engelliyo
O zaman tek çare kilo vermek canım direk diyete başlama yavaş yavaş azalt bence abur cubur çok yiyosan onu azaltablrsnEvet herseye bakildi en büyük engelim kilo
İns cok tesekkur ederimAnladim tatlim umarim duzene girer en kisa surede. Biraz irade biraz sabir, kilo verirsin insallah da guzel haberler gelir hayirlisiyla
Zaten en cok onlarla sikintim var basladim bakalim 6 kilo verdim devamı gelir insO zaman tek çare kilo vermek canım direk diyete başlama yavaş yavaş azalt bence abur cubur çok yiyosan onu azaltablrsn
İnşallah canimZaten en cok onlarla sikintim var basladim bakalim 6 kilo verdim devamı gelir ins
Oo çok igi gelisme var bak süper bu.bende versem bi 6 kilo hormon hapi kullanmaktan her yanınm şişti ödem yaptiZaten en cok onlarla sikintim var basladim bakalim 6 kilo verdim devamı gelir ins
Gel artik aramıza bu ara salgın var heralde bogazm agryodu geçti derken smdide grip başladı 2 gundur çok fenayimCanlarimmmm bitanelerimmmmmm sizi coook ozledimmmbeni merak etmissinjz hakkınizi helal edin hic müsait değilim bi aydır burdayim ve bi aydır hep hastayım Annemin evindeyim cooook kalabalıktı bizim tayin durdurulmuştu tekrar çıktı 25 gün sonra D.bakira taşincaz işte siz nasilsiniz ne yapiosunuz var mi bi gelişme :)
Mümkün olabiliyor cnm Rabbim nasip edip verdikden sonra25 yaşındayım vajiyi yeni yendim hamis olmak istiyorum. Birde sistit olmuştum onunla ugrastm neyse ki atlattim. Birde bişey duydum adet sonrası hamile kalmak mümkün mü
Inşallah Rabbim bana da nasıp eder. Ovilasyon süresine dikkat ettiniz miMümkün olabiliyor cnm Rabbim nasip edip verdikden sonra
14 sanırımmmYa onun ki ne kadarlikti ki
oyyy kuzum saolasn rabbımm sesimizi duysunbiz esimle watsap face vb.kullanmiyoruz cnm ya o yuzden. Firddvscansu da sagolsun davet etmisti ama oyle iste :) dualarim seninle :))
laaaa canoooo ozaman bn kocişi bu ay ıkı gun gordum dıe uzuluodum :) adetten sonraysaa yupiiiiiiiiii bnde kalcammmm :)))Mümkün olabiliyor cnm Rabbim nasip edip verdikden sonra
Canım yaa çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşallah bebisimiz ne durumda buyuyo annesi yaa maşallah :-*Gel artik aramıza bu ara salgın var heralde bogazm agryodu geçti derken smdide grip başladı 2 gundur çok fenayim
Kızlar bu sefer kesin hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?