- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Amin canim. Allah m korusun, bisey olmaz insallah. Icini ferah tut sen her zaman.Masallah canim biz kalp atisini 6+2 de duyduk kanamam vardi gittik moral bozuklugu ile pit pit duyduk geldik Allahim bekletmesin kimseyi .
Cok sukur biraz daha rahatlamis durumdayimAmin canim. Allah m korusun, bisey olmaz insallah. Icini ferah tut sen her zaman.
Canım ben buradayım kaç gundur bakyrm kmse yok bende yazmyrmMerhabalar herkese arkadaşlar. Ben gittim de ne olmuş buralara böyle :) kimseler yok herkes mi tatilde ???
Berf0o0o @Kilim ve tohum ilknurrr22 @Enyalios ElifAhsen02 @SedanuR54 nerelerdesiniz siz? Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Rabnim tum isteyenlere hayirlisiyla bebis nasip etsin insallah. Herkese iyi aksamlar :)
Cok sukur biraz daha rahatlamis durumdayimBerf0o0o cok merak ediyorum napti nerelerde bi ses verse yeter bize
Canım ben buradayım kaç gundur bakyrm kmse yok bende yazmyrm
Cok sukur biraz daha rahatlamis durumdayimBerf0o0o cok merak ediyorum napti nerelerde bi ses verse yeter bize
Beni kimse sormamış ya, aşk olsun..
Slm kızlar, sut buharı hakkında bilgisi olan var mı.
Hmm hayirlisi olsun tatlim, demek ki zamani degilmis. Tez zamanda hayirlisiyla gelir insallah bebisin. Ne kadar zaman oldu isteyeli?ELMALI turtam 2hafta dir takılıyorum bburalara ben canım test sonucum negatif çıktı. Hosbuldumm
İyim canım ya bulantıları geçmedi hala yemek yapamyrm valla kuscak gbi oluyorm hiç bsyde yiyemyrm ne zaman gecçek blmyrm giderek fazlalastiHmm artik yaz ama ben geldim buralari canlandiralim biraz :) bebis sen nasilsiniz?
Evet cnm ben de merak ettim cidden. Ses ver kuzuBerf0o0o
sut ve maydanozu kaynatıp buharına oturuyomuşsun. Gebe kalmaya yardımcı oluyomuşSelam cnm o ne ki ben ilk kez duydum onu)
Ben internette gormstm ama ise yarıyo mu bilmiyorum canım en azından bakteri felan varsa onlar sökülürsut ve maydanozu kaynatıp buharına oturuyomuşsun. Gebe kalmaya yardımcı oluyomuş
dun yaptım ben canım uyumadan once, gerçkten bi ferahlık rahatlama hissetim. Yarın da yapmayı duşunuyorumBen internette gormstm ama ise yarıyo mu bilmiyorum canım en azından bakteri felan varsa onlar sökülür
Daha yeni canım, Haziran ayında karar verdik.. İnşallah olur geçen ay olmadı bekledim ama, üstüne pek dusmuyoruz ekstra bişey de yapmıyoruz öyle bebek olsun diye canimHmm hayirlisi olsun tatlim, demek ki zamani degilmis. Tez zamanda hayirlisiyla gelir insallah bebisin. Ne kadar zaman oldu isteyeli?
bende sirkeli su yapmıstım mantar felan olmstm iyi gelmstidun yaptım ben canım uyumadan once, gerçkten bi ferahlık rahatlama hissetim. Yarın da yapmayı duşunuyorum
SONUNDA ATLATTIM BEN DAHA ÖNCE KÜRTAJ OLMIŞTUM ONUN ACISINA BENZETTİM RAHİM FİLMİNDE SADECE KÜRTAJIN 1 DERECE ACISI OLDU AMA HOPLADIM YANİ BİRAN KÖTÜ OLDU NEYSEKİ SONUÇLARIM TEmiz çıktı bu yüzden çok mutluyum ondanda acısına dayanabildim dr öyle dedi zaten açıksa daha az acır diyeYok anes
Yok anestezisiz yapıldı korkmayın bence o kadar da zor değil biraz ağrıyor sadece agridan ziyade basınç gibi bir şey adet sancisina da benziyor ama hepsi beş dakika
İyim canım ya bulantıları geçmedi hala yemek yapamyrm valla kuscak gbi oluyorm hiç bsyde yiyemyrm ne zaman gecçek blmyrm giderek fazlalasti
Daha yeni canım, Haziran ayında karar verdik.. İnşallah olur geçen ay olmadı bekledim ama, üstüne pek dusmuyoruz ekstra bişey de yapmıyoruz öyle bebek olsun diye canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?