• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

:KK43: değilim daha annelik duygusunu rüyalar dışında tatmış değilim Kurban olduğum Rabbim icimdeki hasreti dindirmek için arada bi beni odullendiriyo rüyada her rüyamda da aynı çocuklar bi kız bi oglan. Hayırlısı Rabbim bu hayırlı gün hatırı uğruna inşallah hepimiz cektiklerimizden sabrettiklerimizden mukafatlandirilcaz. İçini ferah tut oturduğun yerde zikir cek dua et Allahim sesimizi seviyo ondan dilememizi istiyo. Ayakkabı bağını bile benden isteyin demiş Rabbim kaldı ki coc7k için dualarim bile az. Bu hayırlı günde esinizle çok dua edin. Rabbim kabul eylesin insallah
Amiiiinn inşşş aminnn bende hep erkek bebeim. Olduguunu görürüm hayırlısını versim rabbim inşş

Kızlar van'a taşındık. Bu gece garip ve çok gerçekçi bir rüya gördüm. Rüyamda yeni evimizdeydik, oturma odamın ortasında bi beşik içinde de bi erkek çocuğu annem vardı bir de eşim eşim diyorki kendine geldi, zor geçti doğum falan. meğer ben bi erkek çocuğu doğurmuşum kucağımaa veriyolar, allahım bu kadar güzel bi erkek çocuğu olamaz :nazar: nasıl istedim gerçek olmasını babamı soruyorum yolda diyolar, bebeği kucağıma alıp pencerenin önüne oturuyorum babamı bekliyorum o ara uyandım ama nasıl gerçek sandım odada gözüm o bebeği aradı, rabbim hayırlara çıkarsın bu rüyamı

Bendeee çok heyecanlıyım pzt günü rahim filmi çekincem yarın haber verirmisiniZzzzzzz :KK43: çokk geçmişolsun ama korkmayın bende ii düşünüorum ki ii ve kolay olsun diye daha önce küretaj oldum umarım ondan azdır yani ağrısı
Film çekildim kızlar korkmayın çok zor olmuyor biraz ağrıyor ama bagirmadim hiç

Sonucu hemen veriyorlar aldım ama maalesef sol tüp ün ucunda ameliyattan dolayı tıkanıklık oluşmuş açılmadı :(

Film çekildim kızlar korkmayın çok zor olmuyor biraz ağrıyor ama bagirmadim hiç
Canım çok sevindim geçmişler olsun atlatmışsın darısı bana ve olacak kişilere inş ben gün geçtikçe stresleniyorum yanıma birini alırlarsa ablam girerim yanına diyo ya bide sizede 3 gün öncesinde antibiyotk ve ağrı kesici verdiler mi ve nerede çekindinniz filmi siz ?? Ha birde ben sabah 9da gircem inş o gün ilaç içicem miiiiiii 4.gün oluuo çünküü

Kızlar hic kimse girmiyor artık bende 3 gün yokum eşimin memleketine gidiyrz bu akşam kendinize iyi bakın iyi bayramlar simdiden

Merhaba Arkadaşlar:KK24:

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.

Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.:KK74:

1- Hamişimiz @firdevscansu :nazar::anneadayı:
2- Hamişimiz ilknurrr22 ilknurrr22 :nazar::anneadayı:
3- Hamişimiz ElifAhsen02 ElifAhsen02 :nazar::anneadayı:
4- Hamişimiz @elif mina :nazar::anneadayı:
5- Hamişimiz @Minnur92 :nazar: :anneadayı:
6- Hamişimiz @leylmira :nazar::anneadayı:
7- Hamişimiz @zeyzey_16 :nazar::anneadayı:

Maşallah Sayıları Artsın İnşallah :KK200: :KK68:
bende varım 23 yaşındayım bir yıl olacak evleneli hala gelmedi bebeğim

Canım çok sevindim geçmişler olsun atlatmışsın darısı bana ve olacak kişilere inş ben gün geçtikçe stresleniyorum yanıma birini alırlarsa ablam girerim yanına diyo ya bide sizede 3 gün öncesinde antibiyotk ve ağrı kesici verdiler mi ve nerede çekindinniz filmi siz ?? Ha birde ben sabah 9da gircem inş o gün ilaç içicem miiiiiii 4.gün oluuo çünküü
Merhaba hiç sıkma kendini farklı şeylere odaklan yoksa iyice stres olursun ben özel hastanede çekildim aletleri eskiydi ama çabuk bitti doktor da anlayışlı idi ilaç vermediler bana sadece iki saat öncesinden kas gevşetici verdiler bir de yanına kimseyi almayabilir ler benim almadılar

Merhaba hiç sıkma kendini farklı şeylere odaklan yoksa iyice stres olursun ben özel hastanede çekildim aletleri eskiydi ama çabuk bitti doktor da anlayışlı idi ilaç vermediler bana sadece iki saat öncesinden kas gevşetici verdiler bir de yanına kimseyi almayabilir ler benim almadılar
Aaa siz anestezi ile mi oldunuzz ondanmı acımadı yada acıdıda çok mu acımadı yani kafam karıştı tşk ederim moral verdiğinz için atlatıcam artık kaçış yok ama işte korku sardı yani

Yok anes
Aaa siz anestezi ile mi oldunuzz ondanmı acımadı yada acıdıda çok mu acımadı yani kafam karıştı tşk ederim moral verdiğinz için atlatıcam artık kaçış yok ama işte korku sardı yani
Yok anestezisiz yapıldı korkmayın bence o kadar da zor değil biraz ağrıyor sadece agridan ziyade basınç gibi bir şey adet sancisina da benziyor ama hepsi beş dakika

Back