- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
Canım inşallah hamilesindir bugün bi arkadasimdan daha iyi haber aldım senin de olumlu sonuçlanır insallahKızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı cçok heyecanliyim :)
ya inşallah ya yarın alicam sonuçları o kadar korkuyorum ki yok diye dua edin kızlar ben hepinize ediyorumCanım inşallah hamilesindir bugün bi arkadasimdan daha iyi haber aldım senin de olumlu sonuçlanır insallah
Çok az var gibi silik çizgi bi kaç gün bekle
Ne yazikki kanda negatif..
Merhabalar herkese arkadaşlar. Ben gittim de ne olmuş buralara böyle :) kimseler yok herkes mi tatilde ???
Berf0o0o Kilim ve tohum ilknurrr22 _Verda_ ElifAhsen02 @SedanuR54 nerelerdesiniz siz? Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Rabnim tum isteyenlere hayirlisiyla bebis nasip etsin insallah. Herkese iyi aksamlar :)
Canimm ben burdayim ayricada tatilde degilim hic bi yerede gidemedim dusuk tehlikesinden dolayi ama iyiyim sukur . Hergun bakiyorum bende kimseler yok millet geziyor :) sen nasilsin neler yaptin bebis nasilMerhabalar herkese arkadaşlar. Ben gittim de ne olmuş buralara böyle :) kimseler yok herkes mi tatilde ???
Berf0o0o Kilim ve tohum ilknurrr22 _Verda_ ElifAhsen02 @SedanuR54 nerelerdesiniz siz? Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Rabnim tum isteyenlere hayirlisiyla bebis nasip etsin insallah. Herkese iyi aksamlar :)
A..s.. canım evet ben hala tatildeyim, gezmelerdeyim yani.. Sen nasılsın, bebiş nasıl? Beni hatırlamana çok sevindim.. Sevgiler..
Yaaa küsme bana ama kusuruma bakma canim bi dahakine en basa yazsam seni olur mu :))Zey zey beni saymamıs küstüm valla
Canimm ben burdayim ayricada tatilde degilim hic bi yerede gidemedim dusuk tehlikesinden dolayi ama iyiyim sukur . Hergun bakiyorum bende kimseler yok millet geziyor :) sen nasilsin neler yaptin bebis nasil
Masallah canim biz kalp atisini 6+2 de duyduk kanamam vardi gittik moral bozuklugu ile pit pit duyduk geldik Allahim bekletmesin kimseyi .Gecmis olsun tatlim, bebise bise olmasin da bu tatil boyle oluversin :) ben de baya gezdim canim, memleketlere gittik, buyukleri gormeye koylere gittik baya bi ziyaret yaptik. Bebis iyi cok sukur, dun gittim doktora. Kalp atisini duyduk cok sukur Rabbime. 8+1 bugun. Oyle iste, senin de bebisin iyi olmasina cok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?