• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

H.b mrbb Çokk tşk ederim kuzuu sende inş en yakın zamanda anne olursun belkide annesin:)))
Bende öyle düşünüyorum sana katılıyorum eşimde herşey normal çıktı şükür ki vardır vakti zamanı diyorum artık yeter ki herşeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında... Allahım her darda olana yardımcı olsun inşş

:( değilim daha annelik duygusunu rüyalar dışında tatmış değilim Kurban olduğum Rabbim icimdeki hasreti dindirmek için arada bi beni odullendiriyo rüyada her rüyamda da aynı çocuklar bi kız bi oglan. Hayırlısı Rabbim bu hayırlı gün hatırı uğruna inşallah hepimiz cektiklerimizden sabrettiklerimizden mukafatlandirilcaz. İçini ferah tut oturduğun yerde zikir cek dua et Allahim sesimizi seviyo ondan dilememizi istiyo. Ayakkabı bağını bile benden isteyin demiş Rabbim kaldı ki coc7k için dualarim bile az. Bu hayırlı günde esinizle çok dua edin. Rabbim kabul eylesin insallah

Bir de üstüne hasta Olcam, çok afedersiniz memelerin sanki oldu 10 kilo nasıl ağrıyor nasıl ağrıyor anlatamammmmm alt karın bölgemdenara ara sancım oluyor bakalım hasta Olcam normalde 28. Gün 15 Temmuz ama iki aydır erken geliyor

Ogretmeenimmmm inşallah hasta olmazsin Rabbim en hayirlisindan sağlıklısından nasip etsin insallah

:KK43: değilim daha annelik duygusunu rüyalar dışında tatmış değilim Kurban olduğum Rabbim icimdeki hasreti dindirmek için arada bi beni odullendiriyo rüyada her rüyamda da aynı çocuklar bi kız bi oglan. Hayırlısı Rabbim bu hayırlı gün hatırı uğruna inşallah hepimiz cektiklerimizden sabrettiklerimizden mukafatlandirilcaz. İçini ferah tut oturduğun yerde zikir cek dua et Allahim sesimizi seviyo ondan dilememizi istiyo. Ayakkabı bağını bile benden isteyin demiş Rabbim kaldı ki coc7k için dualarim bile az. Bu hayırlı günde esinizle çok dua edin. Rabbim kabul eylesin insallah
amn amn amn. Ne guzel dua etmsssn :-) rabbbm bizede hyrlisiyla bir evlat nasip eder ins.. rabbbm icin zor degilki ol der ve olurr. Ha rabbm vermedi rabbbm daha iyisni bilir belki hyrsiz biri olck. Bebegimx olmazsa öbürü alemde severiz :-). Bebek icinn o kadar cok dua ediyoruz dualarimz bile kabul olmazsa bu dualrin bile bir karşılığı olacak mükafatı olcak diger tarafta.. rabbbm isteyen herkese hyrlisiyla hyrli evlat nasip etsn inss.. hee bide Aklimdaykn dualrin basnds ortasında sonunds salavati serif gtirmk lzmms. ...

:KK43: değilim daha annelik duygusunu rüyalar dışında tatmış değilim Kurban olduğum Rabbim icimdeki hasreti dindirmek için arada bi beni odullendiriyo rüyada her rüyamda da aynı çocuklar bi kız bi oglan. Hayırlısı Rabbim bu hayırlı gün hatırı uğruna inşallah hepimiz cektiklerimizden sabrettiklerimizden mukafatlandirilcaz. İçini ferah tut oturduğun yerde zikir cek dua et Allahim sesimizi seviyo ondan dilememizi istiyo. Ayakkabı bağını bile benden isteyin demiş Rabbim kaldı ki coc7k için dualarim bile az. Bu hayırlı günde esinizle çok dua edin. Rabbim kabul eylesin insallah
Ya sen o kadar çok istysn ki gördükçe uzuluyorm inşallah olur bi an önce bugün kadir gecesi duaların kabul olur inşallah hepinize dua etcem bgn en çokta sana

3. evlilik yıldönümüm de geçti hâlâ hiç bir şey yok yarın film çekecek Doktor çok stresliyim dua bekliyorum kızlar lütfen

inşallah canım rabbim nasip etsin isteyen hepimize
Bendeee çok heyecanlıyım pzt günü rahim filmi çekincem yarın haber verirmisiniZzzzzzz :( çokk geçmişolsun ama korkmayın bende ii düşünüorum ki ii ve kolay olsun diye daha önce küretaj oldum umarım ondan azdır yani ağrısı

Back