- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Âmin âmin âmin. Esas sen iyi ki varsın, bizi burda sen buluşturdun.Canım benim adetim çok düzenlidir 28-31 arası 1 de olmussam diğer ayın 1de oluyorum ama her nedense bundan iki ay önce bi ay 45 bir ay 40 gün surdu hormon tshlillerim alındı hormon bozukluğu çıktı bundan uç ay önce bile hormonlarimda sknti yoktu ne olduysa o iki ay öyle oldu iste. Çok normal bitanem temennim hamisss olmandan yana inşallah ta hamişsindir. Degilsende inşallah hastalık değildir de hava değişimden dır :-*
Canimmmmm yaa iyikiiiii varsinnn coook mutlu ettin beni :-* Allah razı olsun bitanem Allahım hepimizin yuvasından çocuğu huzuru mutluluğu sağlığı bereketi eksik etmesin inşallah amiiinn :*
Âmin âmin âmin. Esas sen iyi ki varsın, bizi burda sen buluşturdun.
Ama çok istyrm yemeyi yiyince de öyle bi midem bulanyo ki daha çok eksi acı tuzluBir şey olmaz kuzum sen gülümseyerek mutluluk hormonu salgılayabilirsin, şekerden uzaklaşmak nimet hatta Bebeğin seni sağlıklı yola çekmiş kuzum.
Aramıza dondun artik :))Canım benim adetim çok düzenlidir 28-31 arası 1 de olmussam diğer ayın 1de oluyorum ama her nedense bundan iki ay önce bi ay 45 bir ay 40 gün surdu hormon tshlillerim alındı hormon bozukluğu çıktı bundan uç ay önce bile hormonlarimda sknti yoktu ne olduysa o iki ay öyle oldu iste. Çok normal bitanem temennim hamisss olmandan yana inşallah ta hamişsindir. Degilsende inşallah hastalık değildir de hava değişimden dır :-*
Canimmmmm yaa iyikiiiii varsinnn coook mutlu ettin beni :-* Allah razı olsun bitanem Allahım hepimizin yuvasından çocuğu huzuru mutluluğu sağlığı bereketi eksik etmesin inşallah amiiinn :*
Ye afiyet olsun can olsun kan olsun bıdığınaaaaa,Ama çok istyrm yemeyi yiyince de öyle bi midem bulanyo ki daha çok eksi acı tuzluşuanda otrdm turşu yiyorum
Zeyzey e ceza keseceğiz gelinceCanimmmsiiin öğretmenim benimmmm :-* hep varolan yaaa zeyzey nerde ya
Olsun olsun :)) çiğköfte çok sevyrm zararlı dediler ama etsiz olursa sorun olmaz dye okudum internetteYe afiyet olsun can olsun kan olsun bıdığınaaaaa,
Aman ha toxplazma testin negatifse etsiz deyip güvenip yeme, mercimek köftesine isteğini bastır canımOlsun olsun :)) çiğköfte çok sevyrm zararlı dediler ama etsiz olursa sorun olmaz dye okudum internette
Bebekte ciddi anomali yaratıyor kuzum riske atma doktora danış gerekiyorsaAman ha toxplazma testin negatifse etsiz deyip güvenip yeme, mercimek köftesine isteğini bastır canım
Canım benim adetim çok düzenlidir 28-31 arası 1 de olmussam diğer ayın 1de oluyorum ama her nedense bundan iki ay önce bi ay 45 bir ay 40 gün surdu hormon tshlillerim alındı hormon bozukluğu çıktı bundan uç ay önce bile hormonlarimda sknti yoktu ne olduysa o iki ay öyle oldu iste. Çok normal bitanem temennim hamisss olmandan yana inşallah ta hamişsindir. Degilsende inşallah hastalık değildir de hava değişimden dır :-*
Benimde öyle canım inşallah öyle birşey değildir sağlık olsun , nasip herşey.. :)
Ya o var mıdır ki kan testinde bi bakiyimAman ha toxplazma testin negatifse etsiz deyip güvenip yeme, mercimek köftesine isteğini bastır canım
Bak kuzum muhakkak yapılmıştır.Ya o var mıdır ki kan testinde bi bakiyim
Yok canım yaa doktor en son gttgmde 2 hafta sonra ac karnına gel kan tahlili yapılacak demişti ilk yaptrdklarmda yokBak kuzum muhakkak yapılmıştır.
Yok hiç yokmuş özel bi laboratuvarda yaptırdık testi hiç hücre görülememişHiç canlı sperm yok mu canım
Kizzz müsait oldukça :))) cooook seviyorummmm bizim ortamimizi :-* asksinizzz askkk <3Aramıza dondun artik :))
Oyyy o simdi yeni hamis oldu ya misafirleri falan vardır belki çok yoğundur ben yokken çok idare etti beni hatta beni değil bütün arkadaşlara bizzat kendisi cevap verdi Allah razı olsun inşallah @zeyzey_16 m napsak acaba ceza olarak :)))Zeyzey e ceza keseceğiz gelince
Yok hiç yokmuş özel bi laboratuvarda yaptırdık testi hiç hücre görülememiş
Canım varikosel var mı eşinde?Yok hiç yokmuş özel bi laboratuvarda yaptırdık testi hiç hücre görülememiş
Valla olabilir ama benc gebelik yeniyken kimse gelmesin kızcağıza yorgunluk.Kizzz müsait oldukça :))) cooook seviyorummmm bizim ortamimizi :-* asksinizzz askkk <3
Oyyy o simdi yeni hamis oldu ya misafirleri falan vardır belki çok yoğundur ben yokken çok idare etti beni hatta beni değil bütün arkadaşlara bizzat kendisi cevap verdi Allah razı olsun inşallah @zeyzey_16 m napsak acaba ceza olarak :)))
Kuzum o zaman yemeYok canım yaa doktor en son gttgmde 2 hafta sonra ac karnına gel kan tahlili yapılacak demişti ilk yaptrdklarmda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?