- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç korunmadim hoş buldum[/QUOTCanım hiç doktora gittin mi?
İnşallah canım çok sağol destek olduğun içinBravo kuzum, sen mutlu ol eşinle mutlu olun inşallah bebek de gelir inşallah.
Düzenli adet görüyorsun ve yumurtluyorsun yani kuzumBekarken pcos tanısı koyulmustu ama evliyken normal ultrason bakmadiklari için bi kez daha ultrasona girmiştim küçük ve basit kistler var mühim değil denildi bende üzerine düşmedim![]()
Rica ederim biz burada birbirimize destek olacağız.İnşallah canım çok sağol destek olduğun için
Doğum kontrol hapı kullandın mı adet düzenlemesi için ve insülin direncini ölçtürdün mü kuzum? Tsh ve adetin 3. Günü rutin hormon testi yaptırdın mı?Düzenli adet görüyorsun ve yumurtluyorsun yani kuzum
hoşgeldin canım olur insallah en basından beri mi korunmuyosnzzKızlaaaaarr meraba bende sizden 20 yaşındayım 8 aylik evliyim hala bebeğim yok![]()
Doktora gitsen bir ay yumurta takibi yapsa, hormonlarına bakılsa kuzum, gebelik için her şey hazır hale gelsin.Her ay mutlaka adet görüyorum ama günleri sasabiliyo canim
Tiroid sıkıntın var mı?Evliyken bi ay hormon verdim LH biraz yüksekti canım ertesi ay tekrar takip ettiler duzelmisti
Tiroid sıkıntın var mı?
Harika olur o zaman canım inşallah yumurtlama vaktini akıntıdan takip edip o Günler'de gün aşırı münasebette bulunmanızda şansı arttırır.Yok canimm
evet canım ya sende hamissin ne güzel Rabbim tamamına erdirsinhoşgeldin canım olur insallah en basından beri mi korunmuyosnzz
Kuzum Kafanı taktıkları stresten olacağı varsa da olmuyor, iyi ediyorsun canım beslenme, düzenli uyku, stressiz hayat, alkol-sigarasız hayat ve Mutluluğu önemseyip aşk için birbirinizle olmak faydalı olur elbet. Eşine de yedir içir, kendin de faydalan. Dua et Allah hayırlısıyla sana da evlat versin, fakat daha genceciksin, aceleye de gerek yok canım benim.Hep değerlendiriyoruz canım ama çok takiyorum olmucak mi diye bir haftadır eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bende bal tarcin corrkotuna başladım meryem süresine başladım![]()
amin insallah canım darısı sizlern basına :))evet canım ya sende hamissin ne güzel Rabbim tamamına erdirsin