19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bekarken pcos tanısı koyulmustu ama evliyken normal ultrason bakmadiklari için bi kez daha ultrasona girmiştim küçük ve basit kistler var mühim değil denildi bende üzerine düşmedim:KK33:

Bekarken pcos tanısı koyulmustu ama evliyken normal ultrason bakmadiklari için bi kez daha ultrasona girmiştim küçük ve basit kistler var mühim değil denildi bende üzerine düşmedim:KK33:
Düzenli adet görüyorsun ve yumurtluyorsun yani kuzum

Evliyken bi ay hormon verdim LH biraz yüksekti canım ertesi ay tekrar takip ettiler duzelmisti

Galiba bir virüs bu medyum meselesi ben linke tıklayıp açmayacağım.

Hep değerlendiriyoruz canım ama çok takiyorum olmucak mi diye bir haftadır eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bende bal tarcin corrkotuna başladım meryem süresine başladım :KK22:

Hep değerlendiriyoruz canım ama çok takiyorum olmucak mi diye bir haftadır eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bende bal tarcin corrkotuna başladım meryem süresine başladım :KK22:
Kuzum Kafanı taktıkları stresten olacağı varsa da olmuyor, iyi ediyorsun canım beslenme, düzenli uyku, stressiz hayat, alkol-sigarasız hayat ve Mutluluğu önemseyip aşk için birbirinizle olmak faydalı olur elbet. Eşine de yedir içir, kendin de faydalan. Dua et Allah hayırlısıyla sana da evlat versin, fakat daha genceciksin, aceleye de gerek yok canım benim.

Back