- 22 Nisan 2013
- 174
- 58
- 298
kür falan yapmaya çalış. sperm için illaki tedaviler vardır.Eşimde sperm hücresi yokmuş ameliyatla sperm bulurlarsa tüp bebek olacak yoksa o da olmayacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kür falan yapmaya çalış. sperm için illaki tedaviler vardır.Eşimde sperm hücresi yokmuş ameliyatla sperm bulurlarsa tüp bebek olacak yoksa o da olmayacak![]()
Sen skma canini her derdin bi dermani vardırÇok sağolun hepinizden Allah bin kere razı olsun
Bakalım bi daha yapacaklar test ona göre tüp bebek için yönlendireceklerkür falan yapmaya çalış. sperm için illaki tedaviler vardır.
Tüp bebek olmama ihtimali de var
haberdar et biziBakalım bi daha yapacaklar test ona göre tüp bebek için yönlendirecekler
Bilmiyorum ya napiyim ne ediyim sabahtan beri ağlamaktan helak oldum. Bi de bende de bi hastalık çıkma ihtimali var endoskopi yapılacak napacam bilemedim çok çaresizim
:) bugün çok yaptım yemekleri yarına kalsın diye :)Hahaaynen yaa öyle rahat oluyo insan
ben genelde her gün farklı yapyrm araada bi gün yediğimiz oluyo esim hic sevmiyo dünden kalan yemegi ama yapablcegm bsy yok:) bugün çok yaptım yemekleri yarına kalsın diye :)![]()
benimki yiyo kız adam :) sesini çıkarmıyo ama sevdiği yemek olacakben genelde her gün farklı yapyrm araada bi gün yediğimiz oluyo esim hic sevmiyo dünden kalan yemegi ama yapablcegm bsy yokbana yemek olmasada olur bi corba icer kalkarm
![]()
benimkide sürekli et tavuk olsn istyo özellikle tavuk kızartyrm cok seviyo bende et sevmyrm zaten anca iskender felan olcakta öyle yicembenimki yiyo kız adam :) sesini çıkarmıyo ama sevdiği yemek olacak
canım benim eşimin spermlerindede sorun çıktı keçiboynuzu pekmezi incir tatlısı reçeli çakşir otunu balla karıştırdım çakşir suyunu getirttim keçiboynuzu kürü yaptım ilişkiden bir saat önce türk kahvesi yapıyorum cevizli sucuk yediriyorum kısaca enerji veren ne varsa yediriyorum hatta adam bazen sabaha kadar uyuyamıyo :) içimde bi enerji var atamıyorum diyo :) sana tavsiyem hemen basla bu dediklerime ve eşin sigarayı azaltsın içiyosa ayrıca sakın stres yapmasın çünkü erkeklrin sperm sonuçları strese bağlı sigara bağlı bir sekilde değişebiliyo yani bugün yüksekse yarın sıfır çıkabliyo sakın morel bozmayın bizde ilk öğrendiğimizde yıkılmıştık ama artık takmıyoruz ilişkiye çocuk için değil istediğimiz için giriyoruz kafanızdan atın çocuk meselesini hemen basla ddediklerime çünkü bunlar sayesinde hamile kalan çok varBakalım bi daha yapacaklar test ona göre tüp bebek için yönlendirecekler
aynı benimki gibi kıızzz :) yakında yumurtlayacaz :) tavuk patates et domates yemekleri kırmızı mercimek çorbası benim evin favorileribenimkide sürekli et tavuk olsn istyo özellikle tavuk kızartyrm cok seviyo bende et sevmyrm zaten anca iskender felan olcakta öyle yicem
bzmde aynen mercimek corbası tavuklu patates bide ıspanagı cok seviyo esm ıyy hic sevmem ona ıspanak yapnca kendimede onun sevmedigi ama benm sevdgm bi yemek ypyrmaynı benimki gibi kıızzz :) yakında yumurtlayacaz :) tavuk patates et domates yemekleri kırmızı mercimek çorbası benim evin favorileri![]()
amaannn canları sağolsunda ben 7/24 yemek yaparım ona :) gerisi boşbzmde aynen mercimek corbası tavuklu patates bide ıspanagı cok seviyo esm ıyy hic sevmem ona ıspanak yapnca kendimede onun sevmedigi ama benm sevdgm bi yemek ypyrm![]()
orası öyle tabi :)) bazen insanın canı hic yemek yapmak istemyo Allah razı olsun o zamanda dısarı cıkarıyo yemek yemeyeamaannn canları sağolsunda ben 7/24 yemek yaparım ona :) gerisi boş
benimkide anlayışlı çok şükür ilk orucuma baslayınca çok kötü olmuştum hasta oldum migrenim tuttu dışarıya yemeğe gittik canımın içi dayanamadı beni öyle görünceorası öyle tabi :)) bazen insanın canı hic yemek yapmak istemyo Allah razı olsun o zamanda dısarı cıkarıyo yemek yemeye
böyle olsunlar hepbenimkide anlayışlı çok şükür ilk orucuma baslayınca çok kötü olmuştum hasta oldum migrenim tuttu dışarıya yemeğe gittik canımın içi dayanamadı beni öyle görünce
Teşekkür ederim tavsiyelerin için hemen uygulacam :) Sigara da kullanmiyo zaten eşim o konuda sıkıntı yok yanicanım benim eşimin spermlerindede sorun çıktı keçiboynuzu pekmezi incir tatlısı reçeli çakşir otunu balla karıştırdım çakşir suyunu getirttim keçiboynuzu kürü yaptım ilişkiden bir saat önce türk kahvesi yapıyorum cevizli sucuk yediriyorum kısaca enerji veren ne varsa yediriyorum hatta adam bazen sabaha kadar uyuyamıyo :) içimde bi enerji var atamıyorum diyo :) sana tavsiyem hemen basla bu dediklerime ve eşin sigarayı azaltsın içiyosa ayrıca sakın stres yapmasın çünkü erkeklrin sperm sonuçları strese bağlı sigara bağlı bir sekilde değişebiliyo yani bugün yüksekse yarın sıfır çıkabliyo sakın morel bozmayın bizde ilk öğrendiğimizde yıkılmıştık ama artık takmıyoruz ilişkiye çocuk için değil istediğimiz için giriyoruz kafanızdan atın çocuk meselesini hemen basla ddediklerime çünkü bunlar sayesinde hamile kalan çok var
canım maşallahh kalp atışlarını dymuşsunuz çok şükür darısı bize inşaallahhİyi canım uzandm öyle sen napiyosun:))